Hronika

Crnogorski državljanin osuđen u Italiji, ljubavnika ucjenjivao intimnim snimkom

Nagodbom sa italijanskim tužilaštvom u Veneciji crnogorski državljanin Naser Zivoli (33) dobio je dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog iznude od 124.000 eura na štetu svog poslodavca sa kojim je bio u emotivnoj vezi, pišu Dnevne novine.

On je, kako prenosi italijanski portal “Il Mattino di Padova”, u dužem preriodu ucjenjivao svog poslodavca koji mu je bio ujedno i ljubavnik, da će njegovoj familiji dostaviti snimak njihovog intimnog odnosa i na taj način iznudio 124.000 eura.

“Vlasnik privatne kompanije i poslodavac okrivljenog, star je 60 godina, oženjen i ima troje djece. Pretpostavlja se da je godinama plaćao crnogorskom državljaninu da ćuti o njihovoj vezi kako bi sačuvao porodicu i ugled, međutim firma koju je vodio je zapala u dugove tako da više nije mogao da plaća iznudu i riješio je da sve prijavi policiji”, navodi italijanski portal.

Sve je počelo još 2012. godine kada je firma žrtve zaposlila nekoliko osoba iz Crne Gore i sa Kosova, među kojima je bio i Zivoli. Vlasnik firme je sa Zivolijem brzo stekao prijateljstvo, koje je preraslo u ljubavnu vezu. Tajna veza je bila idilična do 2016. godine, kada je Zivoli saopštio ljubavniku da je njegova žena okrila da je vara i da traži razvod, zbog čega je prinuđen da se vrati u svoju zemlju gdje je planirao da napravi kuću. U početku iznos koji je tražio od svog ljubavnika bio je po par hiljada eura, da bi vremenom tražio sve veće iznose. Žrtva, kako bi sačuvala svoj ugled, plaćala je pune tri godine ucjenjivaču, prije nego što je sve prijavio policiji. Zivoli je uhapšen krajem januara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zlocko
Gost
Zlocko

E zbog ovakvih crnogoraca ja sam srbin (ne srbijanac)

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

I migo je ljubio duska pa procure snimak.

vvv
Gost
vvv

P I !!!

Murtovina
Gost
Murtovina

I Kokica je radio ovo samo za dzabe,dokle ga nijesu deportovali u cg

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Crnogorci ljudine.Cim dodje stani,pani pokazu svoje pravo lice.

Malchom X
Gost
Malchom X

A ti Jorgovane sto si ti ljudino,moralna gromado???

Send this to a friend