Hronika

Detalji nesreće iz kanjona Morače: Niko nije vidio da su sletjeli, povrijeđeni otac se popeo uz liticu i zaustavio saobraćaj

Foto: AntenaM

U automobilu marke “Opel” koji je sletio jutros u kanjon Morače nalazila se tročlana porodica iz Novog Pazara. Žena S.Z. (34) je poginula, dok su otac i 14-godišnji dječak povrijeđeni.

Kako je za AntenuM kazao Željko Darmanović iz Službe zaštite i spašavanja iz Kolašina oni su dobili poziv u 9 sati i 13 minuta, kada su obaviješteni da je došlo do nesreće.

Mišljenja je međutim, da je automobil sa porodicom prije osam sati sletio u kanjon, a njihovo izlijetanje sa kolovoza izgleda niko nije vidio.

Povrijeđeni otac je, pak, uspio da se popne uz klizavi teren oko 150 metara do magistrale gdje je zaustavio saobraćaj.

Dječak, koji ima povrede kuka i karlice, je izvučen oko 11 sati, dok je tijelo stradale žene izvučeno sat i po nakon njega.

Darmanović navodi da je u akciji izvlačenja učestvovao veliki broj vatrogasaca, te da je pomagala i policija.

Podsjeća da se na istom mjestu dogodila nezgoda 10. oktobra kada su u automobilu koji je sletio sa puta bili sin i majka, ali srećom niko nije stradao.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
SimbadRajkoLucije
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Simbad
Gost
Simbad

Oce li mi neko reci jesu li ovo 2 automobila,jeli ovo od prosle nesrece ostalo.

Rajko
Gost
Rajko

Predlagao sam to bezbroj puta nadležnim ljudima, ali odgovor je bio da se moraju držati MEDJUNARODNIH PRAVILA IZ TE OBLASTI…. E propalo se Dabogda yyy

Lucije
Gost
Lucije

Ina li kakva betonska bsnkins sa se stavi tu

Send this to a friend