Hronika

DF: Režim plaća Sinđeliću usluge lažnog svjedočenja

Demokratski front

Odluka crnogorskog režima da Hrvatskoj ne isporuči Sašu Sinđelića, pravosnažno osuđenog na 21 godinu zatvora za brutalno ubistvo seljaka Mirka Fotesa, besramni je oblik plaćanja usluga lažnog svjedočenja u slučaju ”državni udar”, tvrde u Demokratskom frontu.

<<<Sinđelić neće biti izručen Hrvatskoj<<<

“Prvostepena presuda Višeg suda u Podgorici, u nedostatku materijalnih dokaza, počiva na lažnom svjedočenju ovog zlikovca, koji se nagodio sa crnogorskim režimom da mu se ova usluga kompenzuje omogućavanjem da izbjegne višedecenijsku zatvorsku kaznu. Jedina država na planeti gdje je mogao da pronađe partnere za takav dogovor je Crna Gora, regionalni i evropski lider u skrivanju kriminalaca i izvozu narko bosova”, tvrde iz ovog političkog saveza.

Crna Gora je, kako dodaju, ranije bila utočište italijanske mafije i plaćenih ubica, a oni isti koji su dali status počasnog građanina Crne Gore Saši Sinđeliću, su tada njih štitili, a zauzvrat koristili njihove usluge.

“Neki od tih italijanskih mafijaša, po završenom poslu su nestali na ovim prostorima, bez traga, a porodice im ni dan danas ne znaju gdje su pokopani. Da podsjetimo, aktuelni crnogorski režim, a posebno ministar Pažin, ekspresno su isporučivali Hrvatskoj srpske oficire, poput generala Đukića i drugih koje je potraživao Zagreb. Takođe, Moma Mandića, bivšeg ministra u Vladi RS, inače državljanina Crne Gore, su na prevaran i nasilan način uhapsili i u lancima predali Sarajevu”, navode iz DF-a.

8

avatar
1000
6
2
0
 
8
Serdar KrstoKalamburatorSpinSPOMEN-ikJoo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kalamburator
Gost
Kalamburator

E grom vas pogodio

Spin
Gost
Spin

Nije mi žao ni jednog jedinog dinara za Paju i Sinđu,a vala ni za Miraša i onu Mirnu iz Ankare. Osvjetlaše obraz Crnoj gori!

SPOMEN-ik
Gost
SPOMEN-ik

Na današnji dan 1928.god.izvršen atentat na poslanike HSS-a u BG u skupštini.Čuveni Puniša pomogao stvaranje ustaškog pokreta-kampova u Mađarskoj i Italiji. Eto Vam DF-ovci i Puniša i pop Đujić i Kalabić i Maca,jadni vi,đe god treba da se uništava, tu ste prvi, a nepočinstvina se dičite i dižite spomenike,nesretnici!

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Bravo za tekst

Joo
Gost
Joo

Rekose osudjeni teroristi……ljudi koji su pokusali terorizmom da preuzmu vlast u CG koju inace mrze svim bicem……

Velimir136@gmai
Gost

Uh,kako više imate srama,da ne kažem obraza,
pa postoji li iko i išta gore ili lošije ili jadnije od vas iz df-a!?!

Goran
Gost
Goran

Postoji, to ste vi iz drpsa i vaše NVO crkve, nema većih jadnika na svetu

Libero7
Gost
Libero7

Ko vas placa da omugucavate dps da vlada jos 30 g dok ste vi protiv cg

Send this to a friend