Hronika

Dječak nenamjerno posjekao drugaricu nožem

Blok 5

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Podgorice zadobila je lakšu povredu od noža koju joj je nanio godinu stariji dječak, saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama, osoblje Doma zdravlja u Bloku 5 je u petak policiji prijavilo da su primili dvanaestogodišnjeg pacijenta sa posjekotinom u predjelu lijeve nadlaktice.

Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno, odnosno da se to desilo bez namjere i umišljaja.

“U konkretnom slučaju se ne radi o vršnjačkom nasilju. Dječak i povrijeđena djevojčica su prijatelji”, kazao je sagovornik Pobjede koji je želio da ostane anoniman.

O slučaju je obaviješten osnovni državni tužilac za maloljetnike i Centar za socijalni rad.

26

avatar
1000
19
7
0
 
22
Preko MoracebokaaSlavkoSekajasarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Jes evo sve po gradu djecaci vitlaju nozevima i nenamjerno ubadaju drugarice..Prica za malu djecu, a ni oni ne vjeruju u nju..

bokaa
Gost
bokaa

Ovim djecakom bi trebale da se pozabave institucije sistema, na takav nacin, da bude vrlo oprezan i kad bude upotrebljavao noz kao dio pribora za jelo. U suprotnom imacemo u crnoj hronici ubrzo vijest slicnu maloljetnickom zlocinu na Krupcu. Lose navike treba suzbijat dok ne dobiju zamah…

Slavko
Gost
Slavko

Cdm po navici pise dezinformacije…

Seka
Gost
Seka

Otkud djetetu nož. Za ovo treba da odgovaraju roditelji !

Holmija
Gost
Holmija

Nista od navedenog nije tačno. Apsolutno ni tiječ. Policija je konstatovala da JESTE u pitanju vrsnjacko nasilje. Djecak nasilnik je jurio da je ubode. Djecaku nasilniku je ovo peti prestup ove vrste. Djevojcica moja bliska rodjaka,tako da je samo ovo tacna informacija

Holmija
Gost
Holmija

Nista od navedenog nije istina. Djevojčica i nasilnik nijesu drugari. Dječaku nasilniku je ovo peti prestup. Jurio je da je ubode. Nije tacno da je policija konstatovala da nije vrsnjacko nasilje u pitanju,naprotiv. Provjerena informacija jer sam blizak rod povrijedjenoj djecojcici.

Nenad
Gost
Nenad

Sva djeca kazu da je djecak inace peoblematican i da nije nenamkerno kao sro posete..otkid djecaku noz..ja imam djecu tog uzrasta pa ne koriste noz ni za hleb a kamoli da ga nose

Bzzz
Gost
Bzzz

Divna neka porodica kad im se dijete igra sa nozem i ranjava drugaricu! Ovo jedino moze sprijeciti porodica,ali ocigledno da nisu zainteresovani!

ajde
Gost
ajde

Ovo je skandalozno. Uboo je namjerno, vise gradjana je pisalo o dogadjaju na drustvenim mrezama, djecak je jako problematican, ceka li se da ubije nekoga?

veki
Gost
veki

čudimo se zašto nož, zato što ne znamo čija je ova junačina

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Mora da sin nekog moćnog – blavora iz dpsa

jasarko
Gost
jasarko

Vjerovao ili ne rijetko ces dje nac da su takvi nevaspitani…ili skloni nasilju…problem je vise dje roditelji ni sami nemaju neke moralne norme nemaju vaspitanje. Danas svako ima djecu i u narodu vlada misljenje da ako nemas djecu da nesto nije u redu sa tobom. Ovu priliku koristim da ljudima sa takvim razmisljanjem kazem da ne postoji zakon ni clan… Više »

Volim CG
Gost
Volim CG

Sta ce djetetu noz i odakle mu?

Poznavalac
Gost
Poznavalac

Namjerno je ubo nožem.
Novine ne pišu istinu.
Djecak je odavno problematičan.

gwido
Gost
gwido

Kakava je rupa ova podgorica

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Gwido Mala kakva su rupetinu od crne gore napravili političari

Aj polako
Gost
Aj polako

Ajde brate u neku drugu rupu, da mi odavde odmorimo malo, ionako ste nam pretrpali grad, a sve kukate ne valja

crnogorac
Gost
crnogorac

“Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno”, sjetiše li se da ga pitaju odakle mu nož?

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Policija prvo proveri da li su mu tata mama baba đed članovi dpsa ako nisu onda višestruki povratnik problematičan bio i u utrobi …..

Send this to a friend