Hronika

Državljanin BiH poginuo u Andrijevici

Andrijevica

Četrdesetdvogodišnji M. R. (42), državljanin Bosne i Hercegovine, poginuo je sinoć u mjestu Mojanska rijeka, kod Andrijevice.

Prema prvim informacijama, Bosanac je sa još trojicom kolega izvlačio posječenu šumsku građu kada je na njega palo jedno od posječenih stabala.

Stablo je navodno bilo naslonjeno na drugo stablo, a nesrećni čovjek preminuo je odmah.

Policija i tužilac Osnovnog državnog tužilaštva iz Berana su obavili uviđaj, a obdukcija je obavljena u beranskoj bolnici.

Iz policije su saopštili da su saslušana odgovorna lica iz firme “Boj komerc”, koja je angažovala radnike.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Tragedija

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

lako je tui nać krivca stablo čimje posječeno a nije palo treba dacse odma obali valjda je ovaj nesrtetnik tudapšrolazijo vukući truipce sa konjima i naišotačno kad je ovo stablo obalio vjetar odgovoran za posonodnosno poslovođa nije smiodozvoliti nikakvo kretanje dok se ovo drvo ne obori na dolinu u stvari neznam kakoje bilo ali prepšostavljam da ovaj radnik koji je… Više »

Gagi
Gost
Gagi

Boj Komerc koji ima pilanu u strogom centru Andrijevice ima masu radnika “dovedenih krijuci” nista novo u CG,koliko ih samo mesetari po Crnoj Gori iz Albanije uz “blagoslov novca”od strane policijske sluzbe za migrante.

Irin
Gost
Irin

Greote covjek je izgubio zivot zbog ljudi koji ne paze danas se sve tako radi, a kad se izgubi neciji zivot onda nikom nista tako to ide u ovoj drzavi.

Send this to a friend