Hronika

Đukić se sumnjiči i za ubistvo u Španiji

Baranin Stefan Đukić, koji je prvookrivljeni za ubistvo sugrađanina Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića i nedavni pokušaj ubistva Radoja Zvicera, sumnjiči se da je član kriminalne grupe koja je optužena za ubistvo jednog crnogorskog državljaninau Španiji, saznaje nezvanično Dan od izvora iz tužilaštva.

Kako saznaje Dan, ukrajinska policija razmjenjuje podatke sa kolegama iz Španije, ali u cilju istrage ne navode identitet žrtve i više detalja, osim da se radi o sukobu crnogorskih klanova.

Zbog napada na Zvicera, pored Đukić, uhapšeni su i Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković.

U sklopu istrage o ovom slučaju, priveden je i službenik ukrajinske policije Rostislav Černobrivi.

Đukić, koji se ranije prezivao Mandić, prije četiri godine bio je pod istragom i u Srbiji, nakon hapšenja u Beogradu zajedno sa Draganom Đokićem, Almirom Dragišićem i Vladislavom Šljivančaninom.

Zvicerovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno i očekuje se da će uskoro moći da da izjavu istražiteljima.

“S obzirom na to da Crna Gora već dvije godine traga za njim, nije isključeno da će on, pošto se oporavi, biti predat crnogorskom pravosuđu”, navode ukrajinski mediji.

Ukrajinski portal Detektiv info nedavno je objavio da je Tamara Zvicer pucala na napadače koji su 26. maja u Kijevu teško ranili njenog supruga Radoja.

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
maksetamoPljevoLyvijaPrdjoniPaki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pljevo
Gost
Pljevo

Dajte mu 10 godina,neka izadje za 7 i dobro je to…

Paki
Gost
Paki

Zali boze mladosti i ovakvih momaka koji dadose zivote za pogresne ideale!!!
Drzavo, ne prodaji nego ulazi i otvaraj fabrike i radna mjesta za ovu mladost, pustimo puteve i strane investitore koji ne vode nidje!

Prdjoni
Gost
Prdjoni

Pa ti je put smetnja..a kuda da idu ti ljudi i mladost na posao,kuda da dodju turisti kad puta nema..jedina zemlja u Evropi koja je bez auto puta,vjerovatno smo i jedini najpametniji ,ostali svi budale sto ga napavise da bi se povezali prije svega zbog ekonomske koristi.. Ovakve komentare pise 99% onih koji se nikad ni provozali istim nijesu.

Lyvija
Gost
Lyvija

A bas bi ti ovaj i slični radili u fabrike, ne sprdaj se. I bez fabrika ko će može zaradit da ne ubija nikoga

maksetamo
Gost
maksetamo

Momak je bio vrhunski karatista. Nekoliko puta prvak balkana. A onda…….poy

Send this to a friend