Hronika

Dvije nezgode u Tivtu, povrijeđeni motociklista i djevojka

Ilustracija, foto: CdM

Osamnaestogodišnjakinja i motociklista povrijeđeni su u dvije saobraćajne nezgode koje su se danas desile u Tivtu.

Kako prenosi Radio Tivat, u Donjoj Lastvi jutros oko 8.30 sati je došlo do sudara automobila i motocikla, u kom je povrijeđen motociklista.

Do nezgode je došlo kada se vozač automobila A.S. (47) iz Pljevalja uključivao sa sporednog puta i sudario sa motociklom koji se kretao magistralnim putem od Tivta prema Lepetanima. MotociklistaB.S. (34) zadobio je povrede desne noge, ruke i grudnog koša i prebačen je u Specijalnu bolnicu za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju Vaso Ćuković u Risnu.

Uvidjaj na licu mjesta , po ovlascenju ODT iz Kotora izvrsila je saobracajna patrola OB Tivat.

U 12.50 časova došlo je do još jedne nezgode. Na regionalnom putu prema Radovićima, na kružnom toku “Solila”, vozač K.A. (20) iz Tivta izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio sa puta, te se automobil prevrnuo na stranu.

Prethodno je vozilo udarilo u zaštitnu ogradu i oštetilo je, kao i dio saobraćajne signalizacije.

U toj nezgodi lakše je povrijeđena Tivćanka Z.D. (18), koja je bila u automobilu. Ona je zbog zadobijenih povreda takođe transportovana u Specijalnu bolnicu Vaso Ćuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat 1987
Gost
Tivat 1987

Produzili su najvecu jednosmjernu u Crnoj Gori nije vise Pljevlja Budva sad je Pljevlja Tivat😂😂😂!!!

Vale46
Gost
Vale46

Pobice nas sve, nijedan motociklista nece ostat…gledajte kad se ukljucujete, kad skrecete u traku, kad radite polukruzno…

gradjanka
Gost
gradjanka

Zalosno je kako tivcani voze automobile i motore. Minimum 20% njih postaju kamikaze odmah na pravini pored aerodroma. Ne postuju saobracajnu signalizaciju. Preticu sa desne strane vozila ako je to minimalno izvodljivo.To rade i u drugima mjestima Crne Gore.
Da li te osobe dobijaju vozacke dozvole? Obratite paznju i cuvajte se TV registarskih oznaka.

Nikolasss
Gost
Nikolasss

Ne lupetaj. Ti se garant ne bi znala ni parkirat na prazan parking

Send this to a friend