Hronika

Identifikovan ubica Jovana Klisića, policija traga za još dvije osobe

Foto: Bar info

Policija je identifikovala osobu koja je 1. novembra ispred restorana “Savoja” u Baru ubila Jovana Klisića iz tog grada i ranila njegovog prijatelja i sugrađanina Velizara Gardaševića. Osumnjičeni za ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića je crnogorski državljanin za kojim policija traga, piše Pobjeda.

Tokom istrage o ovom slučaju otkriveno je mnoštvo detalja, i prikupljeno materijalnih tragova koji će uskoro imati epilog riješenog slučaja.

<<<U Baru ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardašević<<<

Inspektori sumnjaju da su u ovom zločinu učestvovale još najmanje dvije osobe, od kojih je još jedna pucala u žrtve.

To je Gardašević kazao inspektorima, koji su pregledom snimaka sa nadzornih kamera utvrdili da su u zločinu učestvovale tri osobe.

<<<Potraga za Kožarom zbog ubistva Klisića<<<

Na snimcima se vide lica učesnika ovog zločina, ali za sada osim direktnog izvršioca, policija nije identifikovala njegove pomagače.

Ono što je nesumnjivo utvrđeno je da se radi o obračunu kriminalnih klanova, ali se i dalje ispituje da li je Gardašević bio meta.

Neke činjenice ukazuju da jeste. U njegovom pravcu ispaljeno je više hitaca, što inspektore navodi na sumnju da je on bio prioritet napadačima. Još neki tragovi potvrđuju sumnju operativaca iz bezbjednosnog sektora koji rade na rasvjetljavanju ovog zločina. Klisić je nedugo nakon ranjavanja podlegao povredama u barskoj Bolnici, dok je Gardašević operisan.

5

avatar
1000
5
0
0
 
4
BoljevicKurpejovicMickoGagi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boljevic
Gost
Boljevic

Jovo bi nesto najhrabrije sto vidjeh , laka ti crna zemlja hajduče i mučeniče

Kurpejovic
Gost
Kurpejovic

Sta su Osmanagici meni to lici na Osmansko carstvo

Micko
Gost
Micko

Cijeli Bar zna koji su kozarevci bili u akciji.

Kurpejovic
Gost
Kurpejovic

1/1 da su njegovi to u radili da bi podmetnuli Ekipi Luke Djurovic

Gagi
Gost
Gagi

Zalud ga je Policija identifikovala,kada ce sad na scenu “gladni advokati,tuzioci,sudije”sto od mita i korupcije,sto od omazde kriminalaca.Eztra stanje u mojoj domovini.

Send this to a friend