Hronika Uprava policije saopštila

Ispred hrama bilo 1.800 građana, prijava protiv organizatora

Foto: CdM

U Podgorici se sinoć na platou ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja okupilo oko 1.800 građana, nakon čega su krenuli u šetnju ulicama Glavnog grada. Kao organizatora ovog javnog okupljanja policija je identifikovala D.R. (34) protiv koga je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Podgorička policija preduzima dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi identifikacije i drugih lica koja su imala učešća u ovom javnom okupljanju u kojem je učestvovalo oko 1.800 ljudi što je protivno naredbi Ministarstva zdravlja”, navode u policiji.

Danilovgradska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.S. (40) i M.L. (22) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“I.S. i M.L. su organizovali javno okupljanje 26. avgusta kojom prilikom nijesu poštovane mjere Ministarstva zdravlja”, ističu u policiji.

Takođe, policija je u Danilovgradu podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i uhapsila A.M. (19) i B.M. (25) zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Oni su na javnom mjestu, prilikom održavanja javnog okupljanja 26. avgusta, palili baklje na koji način su narušili javni red i bezbjednost građana”, navode u policiji.

Preduzimaju se dalje mjere i radnje na identifikaciji još jednog lica koje je takođe počinilo ovaj prekršaj, koji će biti procesuiran.

Krivičnu prijavu će policija u Danilovgradu podnijeti protiv Z.V. (33) zbog organizovanja javnog okupljanja u tom gradu 27. avgusta, na kojem je učestvovalo oko 270 osoba, što je protivno naredbi Ministarstva zdravlja.

“Na ovaj način je Z.V., kako se sumnja, izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navodi se u saopštenju.

S.Đ.

20

avatar
1000
18
2
0
 
20
MiloGorske očiMoje ImeFriendspanther
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milo
Gost
Milo

Sta prijave ,suzavac i rasteraj te zarazivace,ima li drzave,nisu oni jaci od drzave.

Gorske oči
Gost
Gorske oči

Još malo i mnogi činovnici policije će promijeniti poziciju sa radnim mjestom.Neće više morati da budu partiji odani i da rade po diktatu partije već će biti odgovorni samo državi i zakonu.

Moje Ime
Gost
Moje Ime

Tresla se gora – rodio se mis ! Toliko o litijama. Kada prodju izbori zaboravice ih svi dusebriznici ( citaj : regionalni velikonacionalisti ). NEKA NAM JE VJECNA

Friends
Gost
Friends

Od 200 000 Podgoričana nahvatali su 1800 trobojkaša. To znači da ih u njihovim najboljim danima nije moglo biti preko milion ili tu negdje?

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Jos malo , jos malo ..pa ce se baviti vjerom kao sav normalni svijet ili nikako . Prave svetosavsku dzamahiriju od svete crne gore.
Nikad vise 1918. i nikad vise cetnicke pjesme po crnoj gori .

Eto tako
Gost
Eto tako

Mir, ljubav, sloga, zajednistvo, volimo se, pomažimo se, vjeruj te svi smo mi jedno, malo nas je da se dijelimo, za nasu lijepu Crnu Goru svih nas

Lida
Gost
Lida

Samo stroge kazne mogu ove divljake opametiti,njih deset posto mrcvare nas devedeset posto,kakav gadluk i plus na sve to misle da ce pobijediti,garantovano su na nekim drogama.

Dr. Pg
Gost
Dr. Pg

Ovo nema veze sa vjernicima…ovo su Mandićevi plaćeni nevjernici koji ne žele dobro narodu…nadam se da će ih privesti poznaniji prava.

Frojd
Gost
Frojd

HAHAAHAHAAHAAH saka jada !!!

Padington
Gost
Padington

A nije ih 20 000?
Padoste ispod 2000 kad nema rs i srbije

Баранин
Gost
Баранин

Једва чекам изборе 😂. Још два дана па да освјежи.

Nigor
Gost
Nigor

Svak je rođen da po jednom umre,

čast i bruka žive dovijeka. Petar Petrović Njegoš…….. Ko razume shvatiće.

panther
Gost
panther

Na tvoju zalost, baranine, osvjezenje ce ti biti ka i uvijek.. u Crnogorsko more..

Hogar
Gost
Hogar

Građanima

Mila B
Gost
Mila B

Pa zna se ko je organizator svetosavska crkva na čelu sa ristom sotonom pa hapsite ih više što samo pričate

Penzioner
Gost
Penzioner

Nikad sreće od ovoga naroda..samo šetajte..

Strašno
Gost
Strašno

Oderite ih dobro po novčaniku, pa neka se od crkve naplate. Oni ih hipnotišu i tjeraju na ovo. Valjda da bude više opela od korone, šta li.

Vuki
Gost
Vuki

Sve koji ne postuju preporuke u vezi zastite od corone treba kazniti po zakonu. Najstrozije sto je moguce.

mrkela
Gost
mrkela

Crnogorske svetinje su Crnogortaca šetali ne šetali !

Baraka
Gost
Baraka

Neka glasaju, u Nedelju. To im pripada po Ustavu. A u Ponedeljak, pravac zatvor. To im pripada po Zakonu.

Send this to a friend