Hronika

Istraga protiv osumnjičenog za silovanje sestre: Ispitano više svjedoka

Ilustracija

Viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač saopštio je da se i dalje vodi izviđaj povodom slučaja iz Mojkovca, kada je jedan mladić (25) uhapšen, a nakon toga mu je određen i pritvor, zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanja, piše Dan.

“Ispitali smo osumnjičenog i nekoliko svjedoka. Imamo u planu još istražnih radnji povodom ovog slučaja”, rekao je Lukač.

Policija i tužilaštvo sumnjaju da je mladić silovao maloljetnu sestru. Krivičnu prijavu protiv njega podnijeli su pripadnici Odjeljenja bezbednosti Mojkovac. Prema navodima iz prijave, on je sestru silovao sredinom juna prošle godine na jednom katunu na Bjelasici, a ona je to krila sve donedavno.

“Djevojčica je silovana uprkos tome što je pružala otpor. Nakon nemilog događaja, nikom nije pričala o tome, sve dok se nedavno nije požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica”, rekao je Lukač, i dodao da se mladić sumnjiči i za krivično delo rodoskrvljenja.

Sudija za istragu bjelopoljskog Višeg suda Vanja Rakonjac kazala je da je pritvor u ovom slučaju određen zbog težine djela i bojazni od bjekstva.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
DraganCinik🇮🇱SasaIzvjestajKRALJ NIKOLA I
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Četnik neki se ugledao na sunarodnike u Srbiji mu voljenoj. Tamo je ovo redovna stvar.

Dragan
Gost
Dragan

Ovaj je vaš državljanin, slika i prilika crnogorijanaca

Sasa
Gost
Sasa

Smrtna presuda za idiota

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Za ovakvo nista od covjeka nema kazne

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

majko mila sta je ovo!!!?? Za ovo bi trebalo da je kazna x3.

Ljuma
Gost
Ljuma

Ovakvi su najgori ljudski soj i pedofili.

Send this to a friend