Hronika

Iz Morače izvučeno tijelo Alme Kriještorac

Foto: Vedran Ilić

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, izvukli su iz Morače, nedaleko od hotela Podgorica, leš ženske osobe. Policija je utvrdila da je riječ o Almi Kriještorac koja je nestala prije nekoliko dana.

Foto: Vedran Ilić

Uviđajem je rukovodila VDT Tanja Čolan Deretić, koja je i naložila obdukciju.

Djevojku su identifikovali njeni roditelji.

Alma Kriještorac (28) je nestala u četvrtak 8. juna ujutru oko pet časova na Starom aerodromu. U trenutku kada je izašla iz kuće imala je bijelu pidžamu i bijele klompe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Spužanka
Gost
Spužanka

ZAŠTO DOZVOLITI PROBLEMU D A POBIJEDI, ZAŠTO DA NOSI POBJEDU JER JEDNA LIJEPA, MLADA CURA U NAJLJEPŠIM GODINAMA NIJE MOGLA DA SE BORI SA NJIM. GREVOTA ZA SVAKI UGAŠEN MLADI ŽIVOT.

Milica
Gost
Milica

GreVota???ili greota?

daria
Gost
daria

Pokoj njenoj dusi mladoj,spavaj u miru andjele.za ovakve dusice ne treba mnogo ,ne dao Bog ovakvu patnju nikome ,kad dijete ode prije roditelja i to na strasan nacin….

Gospodin
Gost
Gospodin

Strašno zaista. Jadna djevojka. Opet pomislim, nema tog nerešivog problema. Nije vrijedno samoubistva. Vjerovatno je roditeljima prećutala tajnu.

Piroska
Gost
Piroska

Je li moguce da ujutro u 5 sati kada nema auta na ulicama i vrlo malo pjesaka ( ako je Policija bila obavijestena, a morala je biti!!! ), da prepjesaci od Starog Aerodroma do Morace, u pidzami i klompama , a da je Policija ne primijeti!?

Biohazard
Gost
Biohazard

A moguce je , zasto nije moguce , nego eto ne znam situaciju , dali je neko njen mogao otici za njom , zao mi je zivota mi , vjerovatno da nije kad je tako , ko zna , greota mlade cure

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Zali Boze njene mladosti i ljepote…Sto se ovo sa nama desava?Vise ne licimo na ljude a zivotinje su za nas plemenita stvorenja.

Vaka
Gost
Vaka

Uvijek su zivotinje bile bolje od ljudi.

Galeb
Gost
Galeb

Odma istraziti sto se kuci desavalo jer ovo ne ide iz cista mira

Zuka
Gost
Zuka

Aj leti galebe. Ti ih uci sta trebaju da rade,istrazuju….

Ćotek
Gost
Ćotek

Golube, što god da je ovako nije trebalo da se završi. Neka joj je laka crna zemlja.

Bubi
Gost
Bubi

Greoteeee ???

Send this to a friend