Hronika

Katnić: Đukanović nije učestvovao u kriminalnim radnjama, Knežević osumnjičen za pranje novca i u slučaju Telekom

Sa današnjeg presa (Foto: CdM)

Postoji osnovana sumnja da je perdsjednik Atlas grupe Duško Knežević počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, utaju poreza i doprinosa i pranje novca, saopštio je na konferenciji za novinare  glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. On je saopštio da je Knežević osumnjičen za utaju poreza i pranje novca i u slučaju Telekom. Katnić je saopštio da predsjednik države Milo Đukanović nije učestvovao u bilo kakvoj kriminalnoj radnji i da ga neće saslušati.

Foto: CdM

Specijalno državno tužilaštvo sprovodi istragu protiv 79 fizičkih i 95 pravnih lica zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije, pranje novca i utaja poreza i doprinosa. Istraga se odnosi na pravne poslove-realizaciju novčanih transakcija putem E-Commerce servisa, saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare Milivoje Katnić.

<<<Krivične prijave zbog pranja novca u iznosu većem od pola milijarde eura<<<

Foto: CdM

Prema njegovim riječima, postoji osnovana sumnja da su 148 rezidentnih pravnih lica evidentirani kao korisnici E-Commerce servisa kod Atlas Banke, a da je od 2011-2018. godine bilo prijavljeno 606 web sajtova-kao internet prodajnih mjesta.

On je kazao da su osnivači rezidentnih pravnih lica pravna lica registrovana u Velikoj Britaniji, Izraelu, Italiji, Francuskoj, Češkoj, Bugarskoj, Poljskoj, Holandiji, Malti, Gibraltaru, Madagaskaru, Britanskim Djevičanskim ostrvima, Kipru, Maršalskim Ostrvima.

“Postoji osnovana sumnja da se u periodu od 2011-2018. godine promet korisnika E-commerc servisa-rezidentnih trgovaca odvijao preko njihovih web sajtova i računa i partija tih računa. SDT je predložilo blokiranje novčanih sredstava u iznosu od 62.761.813,00 eura koja su zatečena na računima okrivljenih rezidentnih pravnih lica, kako bi se spriječile dalje a nepopravljive posljedice po budžetska sredstva Crne Gore”, naglasio je on.

Foto: CdM

Dodao je da je kod obje poslovne banke Atlas i IBM ukupno utajen porez u iznosima od 864.942,49 eura i 265.810,50 američkih dolara.

“Postoji osnovana sumnja da je Duško Knežević sačinio kriminalni plan, da putem kredita koje će kod IBM banke i Atlas banke dobiti veći broj povezanih pravnih lica.  Samo preko Atlas banke su odobreni krediti povezanim rezidentnim pravnim licima, čiji su osnivači ili ovlašćena lica članovi kriminalne organizacije, u iznosu od preko 40.000.000,00 eura, za koje kredite su kupljene značajne nepokretnosti na ekskluzivnim lokacijama u Crnoj Gori”, rekao je Katnić.

GST tvrdi da nema vile

Glavni specijalni tužilac je ponovio da se sumnja da je utajen porez od oko 60 miliona eura preko E-comerce sistema. Odgovarajući na pitanje je li blokoran E-comerce Katnić je rekao da su blokirani računi svima.

“Država je izgbula oko 60 miliona eura poreza. Atlas banka je preko E-comerca imala profit od 800 miliona eura, a ostale banke koje koriste E-comerce samo oko pet miliona eura”, naglasio je on.

Katnić je poručio da je pomenutih 60 miliona poreza moglo biti izgrađeno dvadesetak vrtića u Crnoj Gori.

Katnić  tvrdi da nije korumpiran, da nema vile, a zamolio je portal In4s da ne iznosi neistine o njemu.

“Svako da shvati da bilo šta da uradi protiv borca za pravdu ne može imati sreću, a ja sam borac za pravdu.  Ja gonim počinioce krivičnih djela. Neću podnijeti ostavku”, poručio je Katnić.

Knežević ne može biti zaštićeni svjedok

Rekao je i da je u toku raspisivanje međunarodne potjernice za  Kneževićem.

“Čuo sam da je Duško Knežević u Londonu, da sjedi u jednoj loži i da misli da će ga ona zaštititi. Ali poznavajući tu ložu, mislim da to ovdje neće biti slučaj da nijedan pripadnik kriminalne organizacije ne može ostati u toj loži. Da napomenem, ovjde nema političkog progona”, jasno je rekao Katnić.

On je naglasio da Knežević ne može biti zaštićeni svjedok jer je organizator kriminalne grupe.

<<<Interpolu poslat zahtjev za raspisivanje potjernice za Duškom Kneževićem<<<

<<<Afera Atlas: Za šta Tužilaštvo tereti Kneževićevu grupu<<<

Foto: CdM

“Tužilaštvo je dužno da kad postoji osnov sumnje uđe u istragu. Ovaj Knežević ima podršku nekih naših medija, jer misle da je to važno. Ima mjerilo šta treba javnost da zna a šta ne treba. Javnost ne treba da zna lažne vijesti“, kazao je Katnić i poručio Kneževiću da će kada dođe u Crnu Goru on biti tu.

Foto: CdM

Komentarišući Kneževićeve navode da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ima veze sa vilom koja se gradi na Gorici Katnić je rekao Đukanović nije učestvovao u bilo kakvoj kriminalnoj radnji.

Na pitanje hoće li tužilaštvo saslušati Đukanovica zbog snmika na kome je prikazano da Knežević bivšem gradonačelniku Slavoljubu Stijepović daje kovertu u kojoj je bilo 97.500 eura i hoce li ispitivati slučaj vile na Gorici, Katnić je odgovorio da mora postojati stepen određene sumnje da bi neko bio saslušan, i da Đukanovica neće saslušati .

Obustavljen postupak protiv advokatske kancelarije Ane Kolarević u slučaju Telekom

Katnić je rekao i da Milo Đukanović nije imao bilo kakve veze sa prvatizacijom Telekoma, i saopštio da je obustavljen postupak protiv advokatske kancelarije Ane Kolarević u tom slučaju.

Katnić prikazao najnoviju šemu koju je SDT napravilo, koja objašnjava na koji način je Knežević povezan s tom aferom. .

“Ova šema je za vas napravljena, ranije nije postojala”, istakao je on.

Rukovodilac Policijskog odjeljenja Dragan Radonjić je saopštio da su glavni specijalni tužilac i specijalni tužioci su u toku 2018. izdali Specijalnom policijskom odjeljenju 222 naloga, od kojih su realizovana 162, dok je u radu 60 naloga.

Komentarišući trvdnje da je bivši viceguverner centralne banke Velibor Milošević navodno reketirao Kneževića kako bi kontrolori CBCG prikrili izvještaje o Atlas i IBM banci Katnić je rekao da je “teško da član kriminalne organizacije može reketirati organizatora”.

Katnić meta kriminalaca

Glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić, kazao je i dok sjedi na konferenciji za medije, vrebaju oni koji bi da ga ubiju, te da je na meti kriminalnih organizacija. Poručio je da se strvara klima da je član kriminalne organizacije ‘kavčani’.

“Poručuju da, ako bi me ubili, na mene se ne bi obrnuli, odnosno da me mogu lišiti života a da zato ne odgovaraju. Tvrdim im da to nije tako. Meni bi stvarno bilo žao da ne mogu razgovarati sa vama i sljedeće godine”, istakao je Katnić.

Tužiteljka Lidija Vukčević ja kazala da je saslušan veći broj osoba u svojstvu građana u slučaju sumnje kršenja izbornih prava, a među njima je i Slavoljub Stijepović.

“Specijalno policijsko odjeljenje je SDT-u u toku 2018. procesuiralo osam krivičnih prijava i 19 izvještaja kao dopuna krivične prijave protiv 189 fizičkih i 160 pravnih lica zbog osnova sumnje da su počinili 200 krivičnih djela visoke korupcije i pranja novca. SPO je SDT-u procesuiralo dvije krivične prijave i 12 izvještaja kao dopuna krivičnih prijava protiv 58 lica zbog osnova sumnje da su počinili 43 krivična djela organizovanog kriminala, terorizma i ratnih zločina”, naglasio je rukovodilac Policijskog odjeljenja Dragan Radonjić.

On je saopštio da su glavni specijalni tužilac i specijalni tužioci su u toku 2018. izdali Specijalnom policijskom odjeljenju 222 naloga, od kojih su realizovana 162, dok je u radu 60 naloga.

M.Dušević

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ataman
Gost
Ataman

Ja vjerujem dpsu jer je u pitanju ugledna partija, vjerujem presjedniku dps jer je ugledni politicaru, vjerujem katnicu jer je ugledni pravnik, vjerujem knezevicu jer je ugledni biznismen, vjerujem svima jer i oni jedni o drugima misle da su ugledni politicari, pravnici biznismeni i ja nemam nikakav razlog da sumnjam u bilo koju rijec koju su izgovorili !

nemamime
Gost
nemamime

Dakle Knežević je očigledno saučesnik u koruptivnim radnjama koje su se dešavale prilikom privatizacije Telekoma. Da imamo državu kao što je izgleda nemamo, moralo bi se istražiti KO SU SAUČESNICI KNEŽEVIĆA i GDJE SU PARE koje su ukradene prilikom privatizacije telekoma.

dali
Gost
dali

Da Knezevic nije dotaknut nikad se oko ovoga nebi pricalo ,sve bi islo kao do sada a Katnic nikad nebi poceo izvidjaj niti bi ikad pokrenuo postupak protiv ijednog clana kako kaze kriminalne organizacije u slucaju Atlas banke.Pogledajte kako je kod nas kao u braku ,kad pukne brak onda se zaboravi na sve lijepe trenutke u vezi a isplivaju cak… Više »

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Sve ti vjerujem. I da je DK pocinio nabrojane krimi radnje,da je nesoj,necovjek,itd. Ali da Milo nije ucinio ama bas nista da ne valja,e tu si ga pretjerao. A sto ga pominjes kukala ti majka,bojis li se stuba srama na koji kacis sebe i svoju porodicu. Istorija ce se pisati i sa Milom i bez njega. A ti ces biti… Više »

NEZNAJEMTI
Gost
NEZNAJEMTI

DPS botovima: milion se pise ovako, a Jovan ovako….. Prenesi dalje.

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Bez obzira na stav Katnića, ne bi bilo zgoreg da se o ovome svemu, glasnu naše intelektualne gromade, Andrej Nikolaidis,Šok Radojičić, Bokser Popović, Ranjo Đonović, Darko Novinar Šupković, Živko Andrijašević, Blagota Erakovoć, Novak Adžić …. Molim Vas da ih kontakzirate, i da daju svoj sud o ovome udaru na našu mladu, jedinu i slobodnu državu Crnu Goru…

Rolex
Gost
Rolex

Ovi napaljeni botovi ne shvacaju da sa DK i njemu povezanim licima Crna Gora ne moze u EU,dalje ovi nalazi SDT su usko vezani sa nalazima FBI,M…,B…,itd sluzbama u vezi pranja novca preko odredjenih banaka i odredjenih egzoticnih destinacija,…itd,kao i uticaj ruskih tajnih sluzbi u vezi podrivanja ekonomske nezavisnosti Crne Gore,tako da ni Milo ni niko ovozemaljski mocnik mu ne… Više »

nemamime
Gost
nemamime

Aj sad po sendvič pošto ni sam ne razumiješ kakve si gluposti izlupetao ovdje.

Dejo ni kučeta
Gost
Dejo ni kučeta

Okle pare knezevicu kad si sve podijelio. Nema pare.

Od srca
Gost
Od srca

Idemo Milo. E sada mogu reci punim srcem godine pocinju januarom.

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Nekome se januarom i zavrsavaju.

NEZNAJEMTI
Gost
NEZNAJEMTI

Đe je sad onaj mali sa digitronom…

NEZNAJEMTI
Gost
NEZNAJEMTI

Knezevic je objasnio da preko e_comerce atlas nije imao profit od 800miliona vec promet. Sve navedeno poslije ovakvih tvrdnji je nebuloza. Eto koliko Katnic razumije sta radi i optuznicu…..

Sveto Lično
Gost
Sveto Lično

Zna li ko neđe neki dobar restoran u Beograd, đe služe podgoričke popeke? Da me želja mine, i da mi puste “Da se vratim Crnoj Gori, đe me stara majka čeka da joj dođem iz daleka!” Milo mi je juče posl’o onu Crnogorsku zemlju u teglicu na poklon.

Miraš Lično
Gost
Miraš Lično

Ođe se milioni valjaju, a meni niko tomosa da kupi, ni novu tendu. E fala vi velika, a doć’ete vi da vam oprostim ovo i ono!

knjaz
Gost
knjaz

Katniću svaka ti dala, hapsi prevarante i umišljene krimose!!!

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Hvala, al ne daju mi baš redovno, svaka bi prvo kockicu čokolade na koju naidjem. Prepredne Podgoričanke.

Qwizz
Gost
Qwizz

Bravo vojnice!!!

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Hvala, bio sam dobar i kad smo bili na Dubrovnik. Samo mi ponekad šećer pa’ne.

Jorgovan
Gost
Jorgovan

E taman je i on isto pismen kao i ti.Slobodno ga mozes zastupat.

Darko
Gost
Darko

Milije mi je g od Djukanovica no Mandic i Pipun u komadu . Zalosni izdajnici ,,,,, fujjjj

Sveto Lično
Gost
Sveto Lično

I meni ovaj Beograd i tiramisu, malo sam i kila nabacio.

Marković Lično
Gost
Marković Lično

Eto i nas brzo brate. Milo avion već sprema, dolazimo kod tebe. Viđi mi slike u pasoš 🐻 jesam dobro ispa’?

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Treba svaki dan po 100-puta da se zahvaljujemo BOGU za život jer mi u CG ni hleba ne zaslužujemo.

knez
Gost
knez

Da znaš, eno ti srbije 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Što će tamo
Gost
Što će tamo

Isti su i gore i ođe na vlast. Nije Sveto džabe u Vučićeve skute, imaju oni zajedničke projekte van očiju javnosti.

MONAKO
Gost
MONAKO

Tacno

Boba
Gost
Boba

Objasnio covjek!
Svaka cast za gospodina Katnica!

No dobro je
Gost
No dobro je

Za šta?

Svaka mi čast
Gost
Svaka mi čast

Imaš jasnu šemu! Pare su išle na Mauricijus na pretpranje, peglanje je bilo u Zanzibaru, pranje u Kongu, ispiranje u Maroku, poliranje u Mojtenegru! Kad se to poveže i ubaci deterdžent za osjetljivo rublje na njemu se ocrta Telekom-Duško! A koji Duško?

Jelena
Gost
Jelena

Bravo Katnicu hapsi lopove,izdajnike, mafiju da normalni ljudi pocinu

Boze sacuvaj
Gost
Boze sacuvaj

Pa kako da uhapsi 90% DPS-a?

Milenko
Gost
Milenko

Čovjek maznuo stotine miliona

Marko
Gost
Marko

Kad je optužen Marović Katić heroj a sad svašta za njega, čudni kriterijumi pojedinaca koji vise na Cim i Vesti

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Ko je sad Katić? Čas Kasnić, čas Katić… mislim da su vam zardjali botovi, ili im fali sendviča? Ne znam što je ovo prezime ne mogu nabost.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ako nije kriv što pobjeze

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

A što ti misliš? Pobjego je jer bi ga ovi strpali u Spuž bio il ne bio kriv. Druže ne znam kakav ti je to botski argument, svi su protiv njega od tužilaštva, preko DPS-a, svi su korumpirani i oni treba da mu sude pošteno? Ha ha ha

Od srca
Gost
Od srca

Nedaj se Katnicu. za Mila se bori on ce pamtiti i zapamtoti da vrati dobrom.za ideale ginu budale.

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Daće mu čokoladu?

joco
Gost
joco

Uh koliko je Dule pokrao i ima onih koji ga brane, Nevjerojatno

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Koliko je Milo i DPS? Može li se u grubo sračunat?

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Zamislite Milivoje Katnić sve ovo izmislio i javno to obznanio,stvarno ste bolesni ako to mislite.Katnić čovjek koji se ne boji nikoga osim boga.Problem:Primiču se presude Mandićevim pajtosima,treba dići frku.Katniću udri po mafiji i izdajnicima ove naše lijepe Crne Gore.

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

A snimak je fotomontaža? Isplivaće još toga, podcijenili su Kneževića oni. Sveto ćuti, al on ne. Pa ćemo da vidimo šta će bit.

knjaz
Gost
knjaz

Koji snimak? Šta se vidi na tom snimku?

Oftamolog
Gost
Oftamolog

Kad ste primjetili da imate problem sa vidom? Možete kontaktna sočiva, naočare ili operaciju.

Kata Marioneta
Gost
Kata Marioneta

Dosta se vidi a sve se čuje. Migo je priznao da su bile pare, Milo je potvrdio da su bile pare, samo ne toliko koliko se priča! Šta ti treba, serijski brojevi novčanica?

Pule
Gost
Pule

Nisi ti Niksicanin..sto ppsto si doselio iz nekog okolnog sela,banjana,pive ili golije..Nilsicani su hrabri oni nisu poltroni

Pjer
Gost
Pjer

Zemlja ulizica i poltrona

Brdo
Gost
Brdo

Realno gledam na stvari, ne intetesujeme politika. Ali pratim zbivanja, posebito ekonomske teme. Ovo sto ovaj gospodin iznosi, dali ima neko komu vjeruje. Vrijedja intelegenciju naj obicnijeg coveka.

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Ti baš voliš da budeš bot sendvičar?

Kata marioneta
Gost
Kata marioneta

Još se ispituje šema po kojoj je Knežević pośekao barske čemprese. Pravovremenom reakcijom se uspjelo da se čempresi ne ponesu u London, u Hajd park!

knjaz
Gost
knjaz

Još srpskih laži, nije lopov knežević pośjekao čemprese, no pokrao preko 550 miliona €!!

Džabe krečiš
Gost
Džabe krečiš

Kolko li je tek Milaš onda?

Kata Marioneta
Gost
Kata Marioneta

Sad mi pade naum da je deficit Budžeta zbog Kneževića! Uvuci papir i kucaj: Sumnja se i da je ukrao djelove mosta Moračice i cijelu Petlju. A napao je crnoga Braja.

NEZNAJEMTI
Gost
NEZNAJEMTI

Milo je moj drug…… B E N Z I N kako se cudno pise voda.

Tytanic
Gost
Tytanic

Nevjerovatno a istinito! Da se ogradim. nijesam clan nikakve partijske organizacije i boli me ona stvar za politiku, ali ovo prosto ne vjerujem sebi da moze biti istina i da ovako neko viri iz d….a nekome pa neka je vala i dupe predsjednika drzave. A sto ce kukavac, sigurno mu je tamo toplo na ovo zime!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ja se ponosim tom toplinom!

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Vidimo, čak šta više to i ističeš. Odveži pertle.

Darko
Gost
Darko

Koliko je ovih gladnih, šta je ovo? Zatvaram menzu, potrošene sve zalihe!

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Nema šta, kad sendvičari navale, ko termiti su. Ništa ne ostaje pa ni parizer.

NEZNAJEMTI
Gost
NEZNAJEMTI

Mene ovo nije jasno. Okle sad ova verzija SDT: Atlas banka je imala profit od 800 miliona od oveg e_comerca a sada ide u stečaj? Pa sa tim parama je mogla kreditirat auto put i da joj ostane za most na Verige. Ovi su prolupali 100%. Ovaj istrazuje prevelike pare u Atlas a CB manjak….

Kotor66
Gost
Kotor66

Nicija nije gorjela do zore….Zelimo Slobodnu Crnu Goru da zivim normalno…Dozvace se ovaj napaceni narod, samo malo da se trgnu i vide da nisu zli ljudi…nego je zao rezim koji nas svadja vec godinama!

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Oće čim sendviča ponestane, ulja, brašna i slavnih 20€…

Dragutin
Gost
Dragutin

Katniću, ima kod tebe materijala za pjesmu ali ni nju ne zaslužuješ. Simović je ipak gromada na spram tebe.
Zastiđe. Eto jedino to čojek može reć kad pročita ovo štivo.

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Eno mu je na instagram. Sa sve ordenom.

Sotir
Gost
Sotir

A sto je sa babom reči nam?

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Baba je na tajni zadatak. Razbija kriminalne grupe.

Nikola
Gost
Nikola

Ovo ne mogu da smisle ni monty python, ni top lista nadrealista, ni buksovci svi zajedno pa je li moguce dje ja zivim, pitam se. Kao da zivim u neku africku, azijsku ili juzno amaricku drzavu. Inace ja sam crnogorac da ne bude da mrzim Crnu Goru, zaparvo volim CG od kad znam za sebe za razliku od ovih sa… Više »

LSCG
Gost
LSCG

Stra treba da se da covjeku da se obruka na kraju karijere ????

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Čokolada

surlas
Gost
surlas

ne bi vam Zimbabve izrucio nekoga sa ovakvom pricom a ne UK. Blamaze jedne.

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Davljenik se za slamku ‘vata

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Opa sve povaza Katnić ka iz puške moskovke, to je heroj Crne Gore!!!! Katnića za Predsjednika!!!

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Čega? Fabrike čokolade?

dzonatan
Gost
dzonatan

Dusko ne moze biti nizi igrac od Mila nikako. Radio je sa njegovim dopustenjem, sto znaci da je Milo iznad.

Gaeta
Gost
Gaeta

Da li je realno da ovakav čovjek bude državni činovnik na tako važnom mjestu ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Да ли је реално након оваквих изјава за њега рећи човјек?

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Jel realno da toliko liči na Mr. Propera?

Lovački savez
Gost
Lovački savez

Danas je zvanično vrsta Milogoris Botis proglašena za invazivnu. Njeno razmnožavanje je u porastu, a ponašanje agresivno. Mole se lovci da se jave u lokalna lovačka društva.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Katniću hapsi bagru, građani neovisne države Crna Gora su uz tebe! E VIVA MONTENEGRO!!!

Kotor66
Gost
Kotor66

i ja sam gradjanin isto…ali 30 godina nas unistavaju i tebe i mene druze…niko Crnu Goru nidje ponjet nece, probudi se da je vratimo dje joj je mjesto da bude junacka i postena!

knjaz
Gost
knjaz

Ko te uništava???

Milogoris Botis
Gost
Milogoris Botis

Nikad više koverta! Samo sa računa na račun.

Zar ne
Gost
Zar ne

Samomilo je cist kao suza ))) Aj ne sprdajte se sa nasom inteligencijom

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Ugroženo je srpstvo ako se osumnjici Knezevic

Tomos
Gost
Tomos

knežević i obožavaoci sa vijesti na aparatima 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Dobijaju li? Oće li bit para za čokoladu?

Miraš Lično
Gost
Miraš Lično

Jesi li mi ti maznuo tomosa? Pomamili se djakoni, nema tomosa jad sam napravio u moju NVO, sve sam ih na noge digo! A ti ga vozas po petnjici! Katnić/Katić/Kasnić ce te procesuirat za to!

Blazo
Gost
Blazo

Talika ti? Kakav expert!

Marv
Gost
Marv

Hahah jedina zemlja u Evropi u kojoj ovo prolazi 😀 Nece CG u EU jos duuugo.

Prvacic
Gost
Prvacic

Podrska ovom dobrom i postenom covjeku. Svak ko ga poznaje zna kako skromno zive i on i familija. Isto su zivjeli i prije no sto je postao SDT i sad kad je. Cak je blesavo posten

Profesor
Gost
Profesor

Sto ne završi tih 7 razreda? Izbačili te?

Prvacic
Gost
Prvacic

Nijesu me izbacili. Dobio sam poziv za vojsku.

Profesor
Gost
Profesor

Jesi li bio na Dubrovnik?

Prijatno
Gost
Prijatno

Avganistan. Sa manje mozga, rekli su mi, ne bi moga.

Profesor
Gost
Profesor

A neka, lijepo je to. Na čiju si stranu bio?

Djukan
Gost
Djukan

Udri po izdajnicima zlatile ti se

Djavo
Gost
Djavo

On bi radje da mu ih neko cokoladom prelije

Vase ime
Gost
Vase ime

Katnicu samo hapsi. Kao sto si sve Marivice u zatvor poslao plus gradonacelnike Bara, Budve i Niksica plus poslanike DPS mozes onda i ove iz DF zajedno sa Duskom

Sveto Lično
Gost
Sveto Lično

Demantujem izjave ovog neinformisanog iznad. Ja sam u Beograd sa familijom, u restoran Uzelac ručamo. Nisam ja ni u kakav zatvor.

Djoka
Gost
Djoka

Bravo Katnicu

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

I ti si mi sumnjiv! Pazi šta radiš!

Viđi amo
Gost
Viđi amo

Je li ti ovo ime? Ili prezime Sebastijanovo zargonski?

Mina
Gost
Mina

Legalno je Ana Kolarevic uzela 580000 hiljada eura za pruzanje konsultanstkih usluga,kaze Katnic Vidi li ovaj pogubljenu covjek o cemu se tu radi?Kako je to bas sestra Milova dobila taj posao?Nece biti da je ona jeedini advokat u Crnoj Gori,prije ce biti da se tu radi o zloupotrebi vlasti ,a Katnic to ne vidu.Kako god bilo,gradjani neka shvate kako i… Više »

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Ne klevetaj Anu! Ona mi je dosta čokolade dala.

Smjesak
Gost
Smjesak

Eee,ko ti je kriv sto nisi ucio pa da buses skolovan ovako kao oni 😁

liberal
Gost
liberal

Zar nije Dule heroj opozicije

dzonatan
Gost
dzonatan

nije heroj opozicije nego dojucerasnji partner i finansijer DPS-a!

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Mili a ti bi im kao rekao da jeste??? Zato cu ja reci ne brini.

Podgorica
Gost
Podgorica

Što je činio DK ne mogu ga ni braća Rusi spasiti

joco
Gost
joco

Kad će berzanska mafija doći na red

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Meni ovdje ništa nije jasno. Za koga i kome je prao novac u aferi Telekom ?

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Pusti to, sve je to kako ja kažem.

Marko
Gost
Marko

Podrška Kasnicu u borbi protiv mafije

Začuđen
Gost
Začuđen

Ko je Kasnic?

Mujica
Gost
Mujica

Ovaj te je zakasnio sa konferencijom za štampu dok ne nauči šta treba da priča

Dulba
Gost
Dulba

Oni koji su tada studirali pravo, znaju da je Katnic sluzio godinama za salu kao neko ko je 10 godina bio na tom fakultetu…Stari saljivdzija, stvarno, idealan za poslusmika.. “Svako da shvati da bilo šta da uradi protiv borca za pravdu ne može imati sreću, a ja sam borac za pravdu. Ja gonim počinioce krivičnih djela. Neću podnijeti ostavku”, poručio… Više »

Miško Žuti
Gost
Miško Žuti

Od toga je minimum tri godine visio na vratilo ispred starog studentskog doma po cio dan, a stanari ga gadjali kesama sa vodom. To je bio urnebes!

Lscg
Gost
Lscg

A tek kako je razbijao vrata od ormana kada se napije i to glavom.Generacija moja stara.

Šuković
Gost
Šuković

Istina živa!

Ispravka
Gost
Ispravka

Novi studentski dom!

Zex
Gost
Zex

Konkretne stvari,dokaze od čitave ove priče narod CG nema ništa .daleko smo mi od demokratije

Smjesak
Gost
Smjesak

I predaleko. Mozda ce nasa unucad docekat demokratiju.

Hogar
Gost
Hogar

Ova vlast je toliko mocna da moze i narod da promijeni, bez ikakvih problema. Iseli trista cetiristo hiljada i useli koga hoce. I posle da reče, bili su u Kinšasu. Mogu da rade sto im god padne na pamet.

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

VRTICI po Katnicevoj racunici:
Garancije KAPa? oko 90
Marovic? 30-300 jebem li ga
Brkovic? samo 10ak
Voli? Znacemo za 5 god.
CBCG ili Žugic isto je? makar 20 ( Kalezic ce reci tacan broj )

Lscg
Gost
Lscg

Voli je tu najcisti,on najvise radi Banane.

NBA
Gost
NBA

PRVO SU POCELI OVI IZ DF,PA SU ONDA NAVALILI POPOVI DA PLJUJU PO CG,PA VUCIC ,PA PUTIN,I NA KRAJU OVAJ SRPSKI “PATRIOTA”D.KNEZEVIC? HOCE PO SVAKU CIJENU DA CG BUDE SRBIJA! NAROD JE GLASO PRESJEDNIKA DJUKANOVICA I BICE TAKO DOK JE CRNE GORE I CRNOGORACA!!!!NIKADA VISE 1918g SRAMOTNA!

Alenka
Gost
Alenka

Odmori malo avetinjo

skorpion
Gost
skorpion

Da je vjecna Crna Gora !!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

beeee, beeeeeee…

Dulo licno
Gost
Dulo licno

AHah Ti si jos i najludji odje! Pa ja nisam Srbin brato!

Moje ime je
Gost
Moje ime je

Klasican primjerak Milogoris Botisa, ugrožene vrste u Crnoj Gori.

Marv
Gost
Marv

Taj srpski patirota je da toliko para ze nezavisnot i za CPC .. najvise od svih. Samo je vama u glavi problem, ovdje se DPS poistovjecuje sa CG, pa ako imas nesto portiv DPS i Mila ti si po automatizmu cetnik i posrbica i protiv si CG. Tako je i Dritan to postao. To nije normalno i nece izaci na… Više »

Smjesak
Gost
Smjesak

Da tebe nije ufatio ovaj virus pa buncas. Ptovjeri jer je ocigledno da nisi dobro

Migokolekcionar
Gost
Migokolekcionar

Sumnja se da je Knežević ponio Njegošev sat, četiri pečata i još nekolike hiljade eksponata iz raznih Muzeja! Srećom, Katnić posumnja…

Tomos
Gost
Tomos

srpske laži, po običaju.

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Mislim da smo kolege? Ne otkrivajte podatke iz istrage, kršite proceduru!

Duboki džep
Gost
Duboki džep

Katniću od kad se priča o aferi Telekom? Evo da ti vjerujemo da je tako, gdje si bio do sad da to ne idpitaš? Ali ne sjekiraj se kod ovoga naroda prolazi sve. Dovoljno je pokazati 10 eura i vladavina braće kumova ,prijatelja i poslušnih se nastavlja.

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Bio sam spriječen iz privatnih razloga. U pitanju je bila operacija povećanja penisa.

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Kale neces ti mene gledati! Ove izvjestaje plasiraj svojim glasacima, pardon ovcama beeee beeee

Sveto Lično
Gost
Sveto Lično

Ni mene! Stanje mi se pogoršalo, šećer mi je pao.

Dulo Licno
Gost
Dulo Licno

Kad si preskočio tiramisu danas zbog vjetrometrine i kijameta… Rekoh li ti naleti do Londona…

Djavo
Gost
Djavo

Ne smijem Katnić će me uhapsit, misliće da smo se udružili, eno ga pomamio se kroz PG, pa driftuje na kružni kod Delte, reče mi onaj bucmasti Nikolić. On bio u zdravu hranu, kaže oće da smrša.

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Znaci Knezevic je sestra jednog zvanicnika CG iz spisa u NY u vezi odstete za Madjar Telekom

Kata Marioneta
Gost
Kata Marioneta

Tako je, bio se Knežević majstorski maskirao, ali smo preveli spise poslije 15 godina i otkrili ga.

aleksandar4s
Gost
aleksandar4s

Okle milo nista nije kriv,on ke “razdvajao”

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Samo mi nije jadno, ako je Atlas banka bila pod “punom paznjom crntralne banke od 2011 godine kako to da su se sjetili u novembru 2018 da prijave moguce pranje novca???? Dje su bili 8 godina i ko je odgovoran za to?????

Samo kažem
Gost
Samo kažem

Kuferte su radile, kako ti nije jasno. Kad nije više bilo kuferti, guli se koža!

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Tako je! Proslijedio sam kuferti, iliti koferti, a mozda i koverti, vise nego PTT.

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Godine su samo broj… ne budite cijepidlake

Fileo
Gost
Fileo

Knežević Snoubol.

Fileo
Gost
Fileo

Veoma “uspjelo” obraćanje javnosti. Sve ste nas uvjerili u svoju bajku. Bolje da ste ćutali. Kad smo već kod lože… Daleko od toga da su mi masoni simpatični, ali ovi isprani papski mozgovi su bez premca u spremnosti da poture svoju čast, obraz, tradiciju, vjeru, a evo vidimo i elementarnoo ljudsko dostojanstvo za svoje gospodare. Često i nesvjesni da to… Više »

Kata Marioneta
Gost
Kata Marioneta

Potpuno je ista situacija u Monaku! Instalacije sistema ne postoje, pozorište lutaka odlično radi, i tamo su za sve krivi šoferi i čistačice…

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Podrska tuzilastvu ali sud ce dati presudu,bitno je poceti sa radom u CG ima mnogo nepravde i kradje u ovih30 god,mi smo drustvo nejednakosti i nepravde,samo drzavne ustanove nas obicne gradjane mogu zastitit od bahatih politicara i biznisnena,medjutim ako se ispostavi da je tuzilastvo optuzilo nevine ljude to bi bilo strasno,zato sud mora dati konacnu istinu.

Drezik
Gost
Drezik

DEZA VU !

Djole
Gost
Djole

Katnicu dali vam je poznato ime Migo Stijepovic?…

Katnić Lično
Gost
Katnić Lično

Hmmm, da to nije onaj fini gospodin iz Swiss liona u blizini moje kuće dje kupujem čokolade?

Mugo 6 bazena
Gost
Mugo 6 bazena

Taj! Donosi čokolade u koverti! Gospodin!

Demokrata
Gost
Demokrata

Sprdateli se ovo sa nama obrazavi.

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Pitas li se to ladno 30god. ili si poceo od danas?

Demokrata
Gost
Demokrata

Tek sad je počela voda da mi ulazi u uši.

Dulo Licno
Gost
Dulo Licno

I meni! Zato ću da razvezem ovaj moj sporki jezik! Ali kao pravi kapetan, tonem sa svojim brodom i posadom!

Dulo Licno
Gost
Dulo Licno

Kapetan s Belu ladju!

Masse avetinjo.
Gost
Masse avetinjo.

Le le lisi nas..Sprdaju se s nama …Bankrot totalni…Samo se ne zna kada ce biti IZVUCEN SRECNI DOBITNIK🤗

Grigorije
Gost
Grigorije

Evo da pitam našeg slavnog borca za pravdu,jeli samo Atlas banka imala E Commerce ili još neke banke u CG koje nemaš hrabrosti niti profesionalne časti da pomeneš? Pravi si Minhauzen.

Tomos
Gost
Tomos

Katniću imaš podršku cijele Crne Gore, hapsi prevarante i kriminalce!

Sikter
Gost
Sikter

Nesoje kao ti treba vratit odakle su se dovukli odje.

Ve$a je magare
Gost
Ve$a je magare

Djiha Tomos!

Zdravko
Gost
Zdravko

Hahahahahahahaha
Najjaca stvar u vezi svega ovoga je da i kada ,,patriote” budu htjele da mijenjaju vlast to nece moci.Vlast moze smijeniti jedino narod a ne o(p)ozicija jer je to jedno isto

Dragan
Gost
Dragan

800 miliona!??A Miga mucenoga oce da spale zbog 100 hiljada,ha,ha..

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Podrška Katniću, vitezu pravde.

Alenka
Gost
Alenka

Vitez Koja

Dulo Licno
Gost
Dulo Licno

Robin Lood.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zaboravili ste da napišete da je Katnić rekao da nema osnova da se Ana Đukanović krivično goni, a to je mnogo važnije od ovoga laprdanja

Lovačko društvo
Gost
Lovačko društvo

Pa nema. Ona je iz poštene famelje. To je no no za Mr. Propera, oni mu kupuju čokolade.

Bada Bing
Gost
Bada Bing

Puna podrska SDT samo naprijed,zivo i bez milosti prema kriminalcima,a doslo vrijeme i da bijele kosulje osijete drazi Spuza!

Alenka
Gost
Alenka

I ti da osjetis draži prave terapije

MONAKO
Gost
MONAKO

Ha ha ha ha
DOBRO JUTRO CRNA GORO
vala si zakasnila moja drzavo bar 20 god da SEBE UHAPSIS U MREZU…

Strog.poverljiv
Gost
Strog.poverljiv

Katnić treba da otvori istragu o umiješanosti Kneževića u slijetanje kineske sonde na tamnu stranu mjeseca!

Istraga u toku
Gost
Istraga u toku

Ima veze sa pranjem para na mjesečini! Samo toliko mogu da kažem.

marko
Gost
marko

Jeste li ovo dobro napisali: Atlas banka imala profit od 800 miliona???

Alfa 2
Gost
Alfa 2

….samo naprijed Katnicu….hapsi prevarante

Ostap Bender
Gost
Ostap Bender

Knežević odgovoran iz Telekom? Treba ispitati koliko je čačkao i oko Limenke. Kažu da je on platio i onaj račun u Ramadi. Ko zna dje je to dopiralo?

Lovačko društvo
Gost
Lovačko društvo

Nema politickog progona?! Hahahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaha a dje je Sveto?

Beograd Zoran
Gost
Beograd Zoran

Voli li Katnić lovačke priče?

Lovačko društvo
Gost
Lovačko društvo

Omiljene su mu čokoladne priče.

Dragan
Gost
Dragan

Sveto je ispao covjek,rijeci nije progovorio..a Knezevic 800miliona a pljuje koliko god moze..najgori ljudi su spijuni i izdajnici .

Lovačko društvo
Gost
Lovačko društvo

Ispao covjek? To su NAŠE PARE i NAŠA DRŽAVA a ne đedovina DPS-a… tebi ne smeta al meni itekako smeta.

Duboki džep
Gost
Duboki džep

Nije ođe bitan ni Sveto ni Duško, nego treba dpasiti ovu našu zarobljenu državu.

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Taman je covjek ko i ja i ti sto smo.

Vujović
Gost
Vujović

Sto ste čekali do sada da se oglasite. Ko je odgovoran, odnosno ko mu je omogućio da odmagli. Krstko i jasno.

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahaha,kako vas je uhvatila frka pa sve svoje kriminalne radnje pakujete njemu,kako ste providni!!!!!hahahahahahaah

Žeks
Gost
Žeks

Da li je moguće da nas ovoliko prave budalama!

tragikomedija
Gost
tragikomedija

isplati im se itekako da lazu,uzese milione.

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Ovom danasnjom pricom se vidi gdje smo i koliko nam fale institucije. Katnic kazu kao sudija nikad upalio kompjuter nije. E danas se on razumije u E commerce , gdje sigurno pet ljudi u CG nema kvalifikovano da razluci sta je tu podlozno porezu. Zamrzavanje 63 miliona kesa bakarskom sektoru je jednako zamrzavanju likvidnosti od 630 miliona ako je obavezna… Više »

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Prvorodjeni se kune da jeste.

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Katnic ne razumije E-comerce. USA nije uspjela ovo jos da regulise. Alipay najveca E-commerc kompanija u svijetu bi bila zatvorena da je po Katnicu.

E comerac
Gost
E comerac

Katnića su ne tako davno bili suspendovali jer je odbio da ide na kurs računara!

Zvezdan
Gost
Zvezdan

Katniću , čime te gospodar drži u šaci ?

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Lak je na patriotizam…

Iseljenik
Gost
Iseljenik

a ko je kriv za ”Limenku”?

Nenad
Gost
Nenad

Pa hapsite i duska i mila i sami sebe pohapsite i sve nas pohapsite..svakako smo u zatvoru svi ali to jos uvijek ne znamo..

Dragutin
Gost
Dragutin

Katnić…
Prvo objasnite zašto ste uzimali pare od njega.
Neće vam proć oni video i tonski zapisi tek tako.
Ovog puta ste se baš “zaigrali”.

Tomos
Gost
Tomos

Tko je uzimao pare i od koga??

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

TMujo od THasa!

Dulo licno
Gost
Dulo licno

Inspektor Tomos ce to da utvrdi! Go Go Gadget!!

Sad mi je jasno
Gost
Sad mi je jasno

Tko? Naravno ko ce drugi da pali no lacmani i ustase

Jorgovan
Gost
Jorgovan

A ko mu je sve to omogucio,pitanje je sad?

Boban
Gost
Boban

Ha ha Katnicu kako si smijesan.Znas li mrčo da ces kad tad zavrsit u zatvor.Kad se smijeni vlast ovi mocnici ce sebe zastititi sa nekim dogovorom a ti ces da odlezis 5 godina za sve ovo sto radis i sto neces da radis a morao bi!

Toni
Gost
Toni

Mnogo je mačku goveđa glava.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Đe si bio 8 godina, sad si se sjetio kad je počeo da vas proziva. Pih.

Send this to a friend