Hronika Procesuirane i osobe na Cetinju i u Ulcinju

Kažnjen sa 400 eura zbog kršenja zabrane međugradskog prevoza

Policija je u Beranama kaznila vozača D.Đ. koji je upravljao vozilom na putnom pravcu između dvije opštine iako za to nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.

“Zbog kršenja naredbi i mjera izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 400 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, policija je na Cetinju uhapsila P.M. (39), B.M. (29) i B.F. (20), koji su prekršili mjeru zabarane izlaska iz objekta stanovanja u vremenu od 19 do 5 časova.

“P.M. je zatečen na javnoj površini oko 20,50 časova, dok su B.M. i B.F. zatečeni na magistralnom putu zajedno u automobilu oko 20 časova”, navode u Upravi policije.

Oni će biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Ulcinjska policija je juče zatekla bezbjednosno interesantno lice D.I. iz Bara u Ulcinju.

On je uhapšen zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje zarazne bolesti.

“Krivično djelo je počinio na način što je napustio mjesto prebivališta, odnosno prekršio zabranu međugradskog saobraćaja”, navode u Upravi policije.

S.Đ.

12

avatar
1000
9
3
0
 
12
boboEmanonSokocetinjechibe
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bobo
Gost
bobo

Ja imam strasnu ideju…sve poslati u bolnicu na drustveno koristan rad, naravno sa zastitnom opremom i da pomazu zdravstvenim radnicima. Stavit ih na infektivno da vidimo kako ce onda izlaziti na ulice

Emanon
Gost
Emanon

U Tivtu sinoc iza 22h i pored zabrane neko se automobilom malo pravio vazan na praznom putu. Culi su svi u okolnim kucama skripu guma i davanje gasa.

cetinje
Gost
cetinje

A “dosta su mirovali”moji sugradjani i sto sad,po dzepu,a nemaju ni za burek zajedno samnom,e ako su “simpatizeri”DPS-a mozda im partija plati globu,u sto sumnjam.

Dada
Gost
Dada

Da li treba potvrda Dg-Pg i Pg-Dg.jer cuh da za tu ne treba?

chibe
Gost
chibe

Treba

Miki
Gost
Miki

Za ulaz u PG nema zabrane,patrole

Burek
Gost
Burek

Za izlaz iz PG ima zabrane. Jedino je izgleda dopušten svima ulaz u PG, pogotovo iz i inostranstva da nas pune virusima.

POJK
Gost
POJK

Objasnite više što je to međugradski saobraćaj. To nije isti što i međumjesni između dvije opštine. Napišite đe se vade dozvole i za koje svrhe se mogu izvaditi. Da li ke moguće da čovjek pođe u sopstvenu kuću koja je udaljena od grada i nalazi se na 200 metara od granice opštine. Dajte novinari u saradnji sa NKT objasnite ljudima… Više »

Soko
Gost
Soko

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ZDS
Gost
ZDS

Moraju veće kazne!

Dragan
Gost
Dragan

Udri policijo po ovoj bagri

Rozaj
Gost
Rozaj

Samo zatvor, jer neko svjesno ide da nesto zavrsi i posle da plati novcani kaznu

Send this to a friend