Hronika

Knežević: Depozite Aerodroma Crne Gore sam ugovarao sa Ivanom  Brajovićem

Duško Knežević

Hapšenje bivšeg direktora Atlas banke Marka Nikolića i privođenje njegove zamjenice Dijane Zečević, odbjegli tajkun, predsjednik Atlas Duško Knežević okarakterisao je maltretiranje njegovih prvih saradnika, a zbog, kako tvrdi,  koprupcije i reketiranja, najavio tužbu protiv lidera SD-a Ivana Brajovića.

<<<Opet uhapšen Marko Nikolić, bivši direktor Atlas banke>>>

“Novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak je  maltreiranja mojih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas Grupi. Dobio sam informaciju iz tužilaštva da su Nikolić i Zečević, koji su neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas
banci”, poručio je Knežević.

Kako  tvrdi, Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a  Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017. godine.

“On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla. Nakon poslednjeg depozita došlo je do sukoba
direktora Aerodroma CG Danila Orlandića i Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika SD, partije u kojoj je i Orlandić. Ja sam direktno sa Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma CG u Atlas banci. Zauzvrat, zatvorili smo mu sve kredite koje je imao u Atlas banci, u tu svrhu sam sa njim dogovorio da mu moji prijatelji plate plac
u Bjelopavlićima po višestruko većoj cijeni od realne. Takođe, Brajović je dobijao naknadu od mene, navodno za potrebe partije”, ističe odbjegli Knežević.

Prema njegovim riječima, advokati Atlas Grupe će protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Aerodroma CG biće predata tužilaštvu.

“Prema onome što čujem, u SD-u mnogi žele da marginalizuju Brajovića. To je njihova stvar, ali je neprihvatljivo da to rade preko leđa drugih ljudi i tužilaštva, koje proganja ljude koji sa bilo kakvim malverzacijama nemaju ništa”, zaključio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Sad mi je jasno zasto brajovic, dps i sateliti opsesivno vole cg.

oooo
Gost
oooo

Ovaj me podsjeca na Medojevica. I on odavno prica li prica i nikad ni jedan dokaz nije izbacio da se narod uvjeri u istinu.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Iha koje se pare uzese bez kapi znoja.

Mićo
Gost
Mićo

Vrati se Vuče pa onda iznesi što imas. U četri oka sa Brajketom i Milašem. Ne junači se iz Londona.

Blek
Gost
Blek

Da si Brajoviću davao pare snimio bi to i pustio.Ne izmišljaj,nego dođi u Pg kod čika Milivoja.

Ajdemo nedje
Gost
Ajdemo nedje

Koe ovaj brajovic??

Sonja
Gost
Sonja

Ajde gospodine Knezevicu dojdite u CG pa se suočite
To sto iz Londona pričate to nikoga ne interesuje niti vam se vjeruje

Kosta
Gost
Kosta

Da dodje bilo bi Edi je rekao 5 godina!

Pele
Gost
Pele

Sve sto imas kazi,nemoj nas drzat u neizvjesnost, ne zaspivamo od interesovanja ko je vise ukra od vas cisto da znamo s kakvim lupezima zivimo.

Joo
Gost
Joo

Ovaj covek se samo ukopava….nema ni jednog dokaza…..jedine dokaze koje iznosi su kompromitirajuci za njega samog, jer priznaje da je korumpiran i da je regularno davao mito……jadni oni koji su sa njim bili u talu…….jer je on pobegao a ostavio pajtose da padaju……..

Lada
Gost
Lada

Korumpiran moze bit samo onaj koji vrsi javnu funkciju pobro! Ne moze privatnik bit korimpiran, to je necjelishodno! Bote

nik
Gost
nik

Za korupciju je potrebna i druga strana zaboravio si

Joo
Gost
Joo

@lada….. korumpirati • glagol Kvariti; pokvariti, izopačiti, izopačivati; podmititi, podmićivati, potplatiti, potplaćivati, potkupiti, potkupljivati; pr. korumpiran. ()lat.)…….tebe Lado skola izgleda nije volela a ni ti nju……….

@nik……jeste, ali kad pricas da si nekog podmicivao BEZ dokaza……jedino sto kompromitujes je sebe…..jer za drugog nemas dokaz (kleveta), a PRIZNAJES kriminalnu radnju……..

LIBERAL STARI
Gost
LIBERAL STARI

Niko tebi vise ne vjeruje!
Diplomirao si onim razgovorom s Bokanom.

Nego izbaci snimke, a znam da imas, kako dajes pare Becicu, Knezevicu i ostalima

Markisa1
Gost
Markisa1

Vrati se junace
na velike mora da si muke po Londonu bez centa
Greotice
Pih

Send this to a friend