Hronika PRIJEDLOG STIGAO U VIŠI SUD

Kneževićev bivši vozač svjedok saradnik

Duško Knežević

Bivši vozač Duška Kneževića, Vlatko Rašović saglasio se sa Specijalnim tužilaštvom da bude svjedok saradnik u predmetu formiranom protiv Kneževića, saznaje TVCG.

Predlog o dobijanju tog statusa već je stigao u Viši sud, koji će dati konačnu odluku.

Duška Kneževića, odbjeglog bizismena koji se trenutno nalazi u Londonu, SDT tereti da je na čelu organizovane kriminalne grupe.

Ta grupa je navodno počinila više krivičnih djela i zloupotreba u privrednom poslovanju kako bi za sebe pribavili materijalnu korist.

41

avatar
1000
27
14
0
 
34
JooKorisnikAaaaaaWylssonWylsson
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Korisnik
Gost
Korisnik

Takvi ste vi Srbi vi bi ste dozvolili da nas jedna zena sve poubija e neces,Viljuska iz Lepa sela lepo gore, eto koliko mu je jaka imperija najblizi ga prodade a njega zovu profesor on je obican djak prvak ponavljac

Wylsson
Gost
Wylsson

Logicno, ako se iko razumije u finansijski kriminal i bankarsko poslovanje, onda su to soferi. Samo malo bolje se razumiju u atomsku fiziku i neuronske mreze. Zericu! Bravo specijalci iz tuzilastva, bravo !

Wylsson
Gost
Wylsson

Logicno, ako se iko razumije u finansijski kriminal i bankarsko poslovanje, onda su to soferi ! Bravo specijalci iz tuzilastva, bravo !

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Cincur pucao si na detektor laži. ……….

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Ima li išta mizernije nego biti svedok saradnik protiv čoveka koga je do juče ponizno služio optužujući ga za ono što su mu nspisali katnić medenica stanković…( osobe bez trunke karaktera) a njima napisao – naredio milo

Fileopg
Gost
Fileopg

ima kad izigravaš prijatelja nekom, a onda pokupiš pare, skloniš se na sigurno i ostaviš ga na ćedilu…Treba li vozač kurir da trune u zatvoru a da DK uživa na slobodi trošeći opljačkane pare… Nije izdao samo vozače već i sve svoje rođake i prijatelje svi robijaju jer su vjerovali DK a on pokupio pare pa ih sve žrtvovao…

SašaVukašinović
Gost
SašaVukašinović

Vozači haos prave ali ne u saobraćaju😂😂

Ufff
Gost
Ufff

Dule je trazio sad neka gljeda

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Ja sam svedok saradnik za cincura.

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Znate li zašto ja ne volim sad knezevica davao je pare i to puno ne bi ludi a sad se žali.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mogu vam ja biti svjedok saradnik I onako nista vam ne znam sem pjevati
Vi mene sto cu pricati a ja vas pjesme uciti 🤣🤣🤣🤣🎶
Pa kaze
Cigankoooooo🎶🎵🎵🎶🎶🎵volim te volim cigankooooo 🎶🎵🎵🎶🎵

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

A sto ce im svjedok oni ga mogu osudit i bez dokaza jer je sve namjesteno kod nas.ali ce dule pred parlamentarne da nagrdi gospodara sa torbom.pozeljece da nikad nije kosarku zaigrao a morace da je igra u spuz zbog dosade.

Haris
Gost
Haris

Brzijeh dana će dulje u Spuž, na košarku aaahahahahaha

Prč
Gost
Prč

Ovo je rat,ovo je rat…beskompromisno zrtvujes ljude sa jojima si zajedno radi prljave rabote.zar ocekujes da i neko drugi ne progovori kad vidi da si spreman bukvalno na sve.nikoga mi od svih umijesanih nije zao.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Ako je onaj sto mislim da jeste-sindja II.

rašo
Gost
rašo

Što ne uzmu Vujoševića za svjedoka saradnika, on mnogo više zna. Ali niko sam sebe ne skače u stomak. ovo će ispast “Kadija te tuži, kadija ti sudi”.

Haris
Gost
Haris

Vujošević može jedino da bude svjedok saradnik protiv sebe aaahahahahaha

Da, da...
Gost
Da, da...

Evo ga novi Sinđa…

Send this to a friend