Hronika

Krapović: Ne borimo se sa PES-om oko bezbjednosnog sektora, to su spekulacije; Insistiramo na smjeni Brđanina

Foto: FB, Demokrate

Ne borimo se sa Pokretom Evropa sad oko bezbjednosnog sektora, to su spekulacije, saopštio je danas ministar odbrane Dragan Krapović na konferenciji za novinare.

“Ovo nije Vlada takvog karaktera. Ovdje su jasno posložene stvari. Sve ostalo su spekulacije”, poručio je Krapović.

Dodao je da Demokrate nemaju ambicije “da vrše nikakvu prevlast nad bilo kim”.

“Sve je to prevaziđeno”, kazao je Krapović.

Krapović je na današnjoj konferenciji za novinare u Vladi takođe saopštio da ne dijeli mišljenje ministra pravde Andreja Milovića da je bezbjednosni sektor u zabrinjavajućem stanju.

“Hapšenja posljednjih dana pokazuju da borba protiv kriminala i korupcije neće stati”, zaključio je Krapović.

Podsjetimo, o odnosima PES-a i Demokrata govorio je danas i poslanik PES-a Vasilije Čarapić, poručivši da sa Demokratama nemaju borbu.

“Oni su dio naše vlasti i programski bliska stranka. Među nama nema sukoba”, poručio je Čarapić u emisiji na Gradskoj TV.

Na današnjoj sjednici Vlade se raspravljalo o smjeni direktora Uprave policije Zorana Brđanina iako zvanično inicijativa ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića tim povodom nije bila tema današnjeg zasijednja, jer ta inicijativa još nije prošla kadrovsku komisiju Vlade, saopštio je Krapović.

”Konkretno potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić je insistirao da u narednom periodu Vlada odlučuje o tome i ispoštuje, odluku parlamenta. I mi smatramo da je potrebno da se taj stav od strane Vlade ispoštuje i da Vlada donese odluku o razrješenju Brđanina. Vjerujem da bi takva jedna odluka značajno doprinijela još boljim rezultatima bezbjednosnog sektora i pravosuđa u Crnoj Gori. Smatram da je to nasušno potrebno u ovom trenutku. I naravno mi smo insistirali na tome i to će tako biti, vidjećete”, kazao je Krapović novinarima nakon sjednice Vlade.

Odgovarajući na pitaje kada će se ta inicjativa naći na sjednici Krapović je naveo da Demokrate jako vode računa o ,,harmoničnim odnosima u Vladi”.

”Ima naravno razmomilaženje u mišljenjima. Ja vjerujem da će se to desiti jako brzo u narednom periodu. Insistiramo na tome”, poručio je Krapović.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
Simao SabrosaSneza MMujo_BaSekaDaco
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Simao Sabrosa
Gost
Simao Sabrosa

Nije više u modu JNA i te fore Krapoviću pa čak i Srbi nešto nisu ludi da ratuju za Kosovom. Sve do godine do ovoga do onoga do da ne rečem čega.

Sneza M
Gost
Sneza M

Ljubičasti džemperić… Jel ovo se vratio dps 90tih?

Mujo_Ba
Gost
Mujo_Ba

Ipppppp demokrate !!!!

Seka
Gost
Seka

I mi gradjani na vasoj smeni

Daco
Gost
Daco

L a ž !!!

končar
Gost
končar

Ubjedljivo,ali ubjedljivo najgora stranka.

Send this to a friend