Hronika Policija traga za napadačem na Dražena Vojvodića, utvrđen i motiv ranjavanja

Metak upozorenja zbog poslova sa drogom

Ilustracija, foto: Pixabay

Policija je utvrdila ko je u petak pucao u nogu Draženu Vojvodiću (33) iz Podgorice, u naselju Tološi, ali zbog istrage nije saopštila identitet napadača. Prema saznanjima Pobjede, utvrđen je i motiv napada, a intenzivno se radi na lociranju napadača.

<<<Policija zna ko je pucao u Dražena Vojvodića<<<

Kako nezvanično saznaje taj list, motiv ranjavanja su poslovi sa drogom, odnosno dugovi, a pucanj je bio upozorenje.

Prema riječima svjedoka, napadač je mršavije građe, visok oko 190 centimetara, u trenutku izvršenja krivičnog djela imao je crnu jaknu.

Vojvodić je poznat policiji kao višestruki povratnik u raznim krivičnim djelima. Uhapšen je u aprilu prošle godine kada je podgorička policija kod njega pronašla kokain.

Policija je tada pretresla više lokacija, među kojima i one koje koristi Vojvodić i pronašla 20 pakovanja sa kokainom koji je bio pripremljen za prodaju. Tada su istražitelji sumnjali da je Vojvodić u produženom trajanju i na organizovan način prodavao kokain. On je 22. oktobra prošle godine sklopio sporazumno priznanje krivice i pristao da odleži osam mjeseci, kao i da plati 8.000 eura na račun budžeta Crne Gore.

Vojvodić je bio osuđen i na četiri godine zatvora zbog teškog razbojništva počinjenog 17. maja 2010. u filijali Podgoričke banke na Zabjelu.

Protiv njega je i u oktobru 2008. godine podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje na protestu u Podgorici zbog odluke crnogorske Vlade da prizna nezavisnost Kosova.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
KontrašaloAfrika
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kontraš
Gost
Kontraš

Ajde, nemojte se zezati. Kako može neko ko je protestovao protiv priznanja Kosova prodavati drogu? To rade samo oni koji su za vlast, oni koji su za opoziciju nikada nebi to radili.

alo
Gost
alo

“Policija je tada pretresla više lokacija, među kojima i one koje koristi Vojvodić i pronašla 20 pakovanja sa kokainom koji je bio pripremljen za prodaju. On je 22. oktobra prošle godine sklopio sporazumno priznanje krivice i pristao da odleži osam mjeseci, kao i da plati 8.000 eura na račun budžeta Crne Gore” – Ovo daje poruku drugima da se isplati… Više »

Afrika
Gost
Afrika

20 pakovanja kokaina i 8000€ ?
E kako smo jeftini nemalo nas

Send this to a friend