Hronika

Milošević tvrdi da nije ubio Migija Kruščića i ranio Oliveru Lakić

Podgoričanin Mario Milošević, osumnjičeni za ubistvo Miodraga Kruščića i napada na novinarku Oliveru Lakić, saslušan je danas u Višem državnom tužilaštvu, gdje negirao krivicu.

Advokat porodice ubijenog Radomira Đuričkovića i Kruščića Damir Lekić kazao je novinarima da je Milošević iznio kratku odbranu gdje je izričito kazao da je za njega Kruščić bio dobar ugostitelj i da je uvijek kod njega ostavljao bakšiše i velike cehove.

“Kazao je da nema nikakve veze sa njegovim ubistvom, da ga je posljednji put vidio prije tri-četiri godine i da su ostali u korektnim odnosima”, naveo je Lekić za CdM.

Pošto se sumnja da je Milošević član kriminalne grupe Filipa Bešovića, odgovorne za i ranjavanje novinarke Vijesti Olivere Lakić, Milošević je kazao da je ona njihova kućna prijateljica i da nikad ne bi mogao da joj naudi.

“Lakić je uvijek bila u dobrim odnosima sa Miloševićevim pokojnim ocem. Vrata kuće Milošević su, kako tvrdi moj klijent, uvijek otvorena za Lakić i njenu porodicu”, tvrdi Lekić.

Prema njegovim riječima, Milošević je u svoju odbranu kazao da Bešovića nije mogao da prepozna ni sa fotografije u novini.

“To je osoba koja je deset godina mlađa od njega, ne druže se i ne zna ko je”, kazao je Lekić za CdM.

<<<Mario Milošević izručen Crnoj Gori<<<

Milošević je u zgradu Višeg državnog tužilaštva priveden uz jako policijsko obezbjeđenje.

On je 5. novembra izručen Crnoj Gori sa Kosova, gdje je uhapšen 18. jula prošle godine po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica.

Mario Milošević se sumnjiči i da je dio kriminalne organizacije koja je ubila Miodraga Migija Kruščića 21. maja prošle godine, u bašti kafića Palata u podgoričkom naselju Stari Aerodrom i napad na novinarku Oliveru Lakić. Naime, njega su Specijalno državno tužilaštvo i policija označili kao direktnog izvršioca ubistva Kruščića, a pripadnici te navodne kriminalne grupe su i Aleksandar Ljumović, Goran Rakočević, Filip Bešović, Dejan Vukašinović, Luka Bulatović, Mijailo Stojanović, Filip Knežević, Marinko Rajković i Sanja Božović.

Crna Gora je tražila ekstradicija Miloševića i zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića koje se dogodilo 11. oktobra 2016. godine na Cetinju. Osim njega, za učestvovanje u ubistvu Đuričkovića sumnjiče se i Igor Mašanović i Vukota Vujačić, koji su takođe uhapšeni na Kosovu, i čije izručenje će se sprovesti po okončanju postupka koji se vodi protiv njih u toj zemlji.

On danas nije saslušavan zbog ubistva Đuričkovića.

A.B.

12

avatar
1000
10
2
0
 
12
cetinjeJa SamBoleDejo vujicaMirko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

Kad porastem i ja cu bit dzukela

Bole
Gost
Bole

Postoji li u zakonu produzenje kazne za recimo 5 godina, bez obzira na djelo, ako ne prizna krivicu, a dokaze se da je kriv? Sama prijetnja te kazne bi vecinu slucajeva drasticno ubrzala. Ustedjelo bi se vrijeme, novac, a oni bi se mogli usmjeriti na druge slucajeve.

Ja Sam
Gost
Ja Sam

To je pravno neodrživo iz više razloga, iako bi vjerovatno ubrzalo procese, kao što si rekao.

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Ja bi ga pustio.

Mirko
Gost
Mirko

Kad kaže da nije, onda sigurno nije. Što bi lažao?

iiiiiii
Gost
iiiiiii

pricaju babe po brijacnica

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Naravno da njih nije. Ali koga jeste?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

40 god da odmori u spuz. ..

Mrgud
Gost
Mrgud

Koga god uhapse nije kriv. Ne dirajte poštene ljude,vidite da kaže nije kriv. I ako pitate one u Spužu svi su tu na pravdi Boga.

Mik Dzoger
Gost
Mik Dzoger

Sto ti dodje Slobo Milosevic?

Gibanica
Gost
Gibanica

Ali Mijailo Stojanović 🤣🤣🤣🤣
Jel živ Mišur pobogu 🙂

boki
Gost
boki

haha Miki redar i nesudjena mu ljubav kuvarica Mirsada.. samo je za sprdnju sluzio, spijun mali..

Send this to a friend