Hronika

Milović: Milatović tražio da pomilujem sveštenika koji je činio krivična djela

Andrej Milović (Foto: Printscreen A plus TV)
Andrej Milović (Foto: Printscreen A plus TV)

Ministar pravde Andrej Milović saopštio je da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović tražio da se pomiluje sveštenik koji je činio krivična djela. Milović kaže da je on dao negativno mišljenje o tom slučaju, a da je potom Milatović tražio od njega da revidira odluku.

<<<Milović: Šuković mi namješta afere, sa BIL licima nemam nikakve veze<<<

“Skoro sam dobio upit od predsjednika države jer sam dao negativno mišljenje da sveštenik koji je činio krivična djela bude pomilovan. Smatram da ne možete do devet sati da čitate liturgiju, a od devet sati da se bavite kriminalnom aktivnošću, a jedno svešteno lice je to radilo. I dao sam negativno mišljene, zato što se traži od Ministarstva pravde mišljenje za pomilovanje. Predsjednik države mi je vratio i tražio da odluku revidiram”, rekao je Milović za A plus televiziju.

Tako da, dodao je Milović, neko ima i te poglede.

“Možda neko misli da sveštena lica treba da se bave kriminalom, pa ja sad mogu da izađem javno i da kažem: “Evo vidite neko se ovdje folira, pominje mi Binalija a ovamo želi da pomiluje sveštena lica”. Ali ono što je jako bitno je da svako radi svoj posao. Postoje podjele nadležnosti u državi Crnoj Gori – zna se šta radi predsjednik, šta radi premijer, šta rade ministri, šta rade sudovi, tako da moje odluke su takve”, istakao je Milović.

On je dodao da će svaku ekstradiciju pregledati, tumačiti i donijeti odluku kakvu treba.

Tražiću novu procjenu bezbjednosti

Nakon sjednice Odbrane za bezbjednost i odbranu, ozbiljno sam zabrinut za ličnu bezbjednost i sjutra ću tražiti novu bezbjednosnu procjenu, kazao je ministar pravde Andrej Milović.

“Lično smatram da sam ugrožen. Jer ukoliko se iznose podaci o mom privatnom životu i moja kretanja, organizovane kriminalne grupe mogu na vrlo lak način da dođu do mene i da ugroze bezbjednost moju i moje porodice. Tako da, iskreno da vam kažem, osjećam se ugroženo”, naveo je Milović za A plus televiziju.

Milović smatra da je ugrožen pogotovo od kada je predložio određene izmjene ZKP-a da lica iz OKG-a i specijalnih predmeta ne treba posle tri godine da se nalaze na slobodi, ukoliko ne dobiju pravosnažnu presudu.

“Osjećam se ugroženo zbog svih poruka koje od tada dobijam i ovo sada, gdje imamo šefa SPO-a koji bi trebalo da me štiti, on me javno kompromituje, govori moja kretanja. Čak me i poslanik Dritan Abazović pita “jesi li bio u Mađarskoj”, kao da sam ja nešto kriv. Dakle, oni javno govore gdje se ja krećem, s kim, šta, kako, gdje sam bio, umjesto da postoji stepen moje zaštite, ovdje postoji stepen iznošenja svih privatnih podataka i to na najgori mogući način – kroz manipulaciju”, kazao je on.

Milović je dodao da će upravo zbog toga tražiti da mu se izradi nova procjena bezbjednosti.

“Ono što se čulo na Odboru i u gluvoj sobi je nešto zbog čega treba kao ministar pravde i štićena ličnost ozbiljno da se zabrine. Vjerujem da će se zabrinuti i trenutno najodgovorniji čovjek po pitanju bezbjednosti u našem sistemu, a to je Aleksa Bečić, koji je koordinator službi BOK-a, i ministar unutrašnjih poslova. Ovo što je meni urađeno, za sada se još nije desilo – da dio sistema iznosi javne podatke o ministru pravde. Tako da, od sjutra kreće nova faza kada su u pitanju moje aktivnosti prema institucijama”, poručio je Milović.

95

avatar
1000
71
24
0
 
86
objektivanRatkoTajfunPera GenijeBerane
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
objektivan
Gost
objektivan

Po Milatovicu crkva moze da radi stonoce, jel ovo vladavina prava, Milovicu izdrzi i ne daj se!!!

Ratko
Gost
Ratko

Gospodine Miloviću!
Ako popustiš praśedniku Milatoviću Ti si za mene i sve nas kukavica.

Tajfun
Gost
Tajfun

Svetosavska sekta treba da bude izvan zakona i iznad drzave,za to se zalaze nas Predsjednik,umjesto u demokratiju idemo u teokratiju.

Pera Genije
Gost
Pera Genije

Kad mačka nema miševi kolo vode

Berane
Gost
Berane

Samo Pravo , gosp. Miškoviću!

slavko
Gost
slavko

peceno si celo! izdrzi spasi nas ove posasti! puna podrska Milovicu!

Grudalicious
Gost
Grudalicious

Na jug Italije ili Spanije ovce da cuvam.ja ovo ovdje vise ne trpim

Ludak
Gost
Ludak

Nije tražio da ga pomiluješ nego da ga ispovijediš .

Pomorac
Gost
Pomorac

Nisam nesto upucen u njihove svadje al ovaj momak mi izgleda ok. Vidim da je hrabar a zaista nists o njemu ne znam.
Ako ima volju da ocisti sav talog treba ga zastititi jer je to ozbiljna igra.

MAXe
Gost
MAXe

Najjači je bio brat Tito…

Beba
Gost
Beba

Sve sto kazu jedan za drugoga je ziva istina ,dovatili se para i moci i sad slusamo .

Realno
Gost
Realno

Auuuuuuu…..pa sad ce svi da obuku svestenicka odijela, pa ih sve pomiluj odmah!!…..jer ova nasa balava uprava drzave nije dementna, ona je bez mogucnosti razmislanja 🤠🥳🥸

Maestro PgCg
Gost
Maestro PgCg

Istrazi i te pedofile iz spc i bices top

Tehno
Gost
Tehno

Ima jedan snimak na internetu gdje se jasno kaze da svestena lica ne smiju da imaju nista svoje , cak ni mantiju koju nose…

Miro
Gost
Miro

Posrovanje za Milovica. Od korumpiranih hulja iz politike stradace onaj ko uzmice. Uspjeceš ako pojačaš . Nazalost , ni od premijera ni predsjednika vise ni naivni ne očekuju da ce raditi svoj posao. Zato,srećno. Podrška . Nastavi.

Veki
Gost
Veki

E za ovo se iskjucuje iz partije,Milatovicu treba da reagujes

giorno
Gost
giorno

Tako je vjerovatno u tvoju partiju, ako mislis svojim mozgom, odma te odstrane.

Bunni
Gost
Bunni

Samo se rokajte…uzivamo

Milutin
Gost
Milutin

Širiš li stručnjace malo i na Milatovica. A tebe mrčo samo sto na celo ne piše ” do groba vjeran DPS-u

Milos
Gost
Milos

PES = ZADRUGA.

Korita
Gost
Korita

Pop Mitrovic diler.ne Lovokraidca ne.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Mora da je pop malog Džekija pomilovao i oprostio mu grijehe.

Mijo
Gost
Mijo

bas cete Becic ili Saranovic zastitit, samo cute kao mule I preze fotelje u politickim preraspodjelama, nista pod Bog zivi ta ekipa nema na umu osim to..

Dusko ko
Gost
Dusko ko

Milovicu zelen su ti za tu funkciju,mnogo si nadmen,misliš svu si panet popio,kako te ne sklone ovi iz PESa,posle one sjednice,ti si ih nagrdio

Soko tica
Gost
Soko tica

Brzo ces ti kod SDTa . Mutan si Milovicu . Nisi ti cista ni malo . Oce Milovicu da mafija . 😂😂

Vratih se
Gost
Vratih se

Slažem se g. Miloviću. Poebno u vezi sveštenstva, neka pravda i zakon bude jednaka za sve. Neka se ne zaobilazi niko.
Treba provjeriti, a vi to možete, ima li istine, a ima, da se u nekim crkvama lageruje oružje. Provjerite, vi ste ipak neko u ovoj državi.♥️♥️🇲🇪♥️♥️

Realan
Gost
Realan

DPS da podrži manjinsku vlast PES dok politički “rasture” folirante klerofašiste iz DF, URA, Demokrate i SNP…one “nezavisne”… PES nije zlatan, ali u odnosu on ove nabrojane je super.

Demosten
Gost
Demosten

Koja je ovo jedna prevara, pa da Dps nije izgubio ni u cirkus nebi imao prostora da radi

9 kora
Gost
9 kora

Sramota, od ove a jos vise od predhone citkustanske vlade. Sve treba strpati ne u zarvor vec u totalnu izolaciju gdje nema naroda. Oni radi dobiti bi prodali i rodjene a ne nas drzavljanje. Sto je ovo, koje je zlo vrijeme doslo moja CG.

Rade
Gost
Rade

Nikoga po imenu ali svako pojedinacno i svi kao kolektiv i predstavnici gradana kojiu njihovo ime upravljaju drzavom podbacili su svojim radom i ponasanjem.vidim ih kao dzangrizave osobe pune sebe i licnih interesa koji svoje pozicije koriste za licne obracune.gube vrijeme u napadima jedni na druge i odbrani sebe podmetanjem .znaci oni nemaju vremena niti namjere da se bave ozbiljnim… Više »

Sax
Gost
Sax

Jel to oni svjestenik sa jezera,u slobodnim aktivnostima ribom što se bavi?
Nijesam upućen,pa pitam…

Goran. V.
Gost
Goran. V.

Crni Miloviću, misliš da će ti ova priča o svešteniku kome se ne zna ime zadržati tu gdje si?! Upleo si se kao pile u kučine, svaki dan tri puta dnevno prosipaš neke nebulize ne bi li skrenuo pažnju sa Čamgoza. Providan si.

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Čitam “Vijesti” – sve više liče na “Kurir”.

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Ajmo malo: Ni po babu ni po stričevima.

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Ja da sam ti a da nijesam grešan bih zarez’o pravdu i slao masovno u çorku.

Ludak
Gost
Ludak

Bože me oprosti Evo popovi ne smiju u Ponoc vozit se po jezeru i sveštat jezero Baš čudno

Podgorica
Gost
Podgorica

Zapjenise da isporuce Turcina da ne bi propjevao. Bravo Milovicu, ne daj se!

MNE
Gost
MNE

Gradjani, pod hitno, peticiju za smjenu slučajnog predsjednika. ODMAH !!

Mila
Gost
Mila

Mislim da je svima jasno što je sve bilo na toj famoznoj sjednici za nacionalnu bezbjednost! Vidimo da ste riješili da procesuirate lica koja su iznijela neke navode… ok. Ali je degutantno da više javnost time opterećujete. Dozvolite da se tužilaštvo time pozabavi, a da vi dobijete satisvakciju na sudu, tačka!

Roberto
Gost
Roberto

Cirkus Kolorado

Zatvaraj redom
Gost
Zatvaraj redom

Ja kao dovijecni glasac dps-a, zbog poslednjih 2 dana ovaj covjeknod sad ima moju podrsku, izdrzi majstore i idi do kraja, zivim za taj dan da stavis lisice abazovicu, adzicu i ovim drugim poltronima, a jos nisam u zivotu vidio odvratniju osobu od ove novinarke vijesti, mada se o njoj zna vec sve!!

🇲🇪Tuđemil🇲🇪
Gost
🇲🇪Tuđemil🇲🇪

Da li to Milatović želi obezbjediti srpskim popovima imunitet na teritoriji CG?

marius
Gost
marius

Neće Milatovic to da učini. To je učinio bivši premijer. Milatovoc se samo pridržava već potpisanog.

Iznogud
Gost
Iznogud

Bravo, Miloviću! Vjerujem da nije lako zavaditi se sa partijskim kolegama ali ako treba da bi sve išlo po pravilima, bravo! A Milatović, samo neka je zdravo, da Bog da ga makli iz predsjedničke fotelje ubrzo jer svaki potez mu je nenormalan!

ads
Gost
ads

Jedan štiti kriminalca jer je izvjesno uzeo pare za to, drugi štiti popa jer ga je izvjesno dovela crkva tu đe jeste, a narod zauzima strane i navija za jednog ili drugog, i posle mislimo da zaslužujemo išta više od ovoga

Tnt
Gost
Tnt

Bruka i sramota…sto se radi

Cica
Gost
Cica

Meni je baš simpa ovaj Milović…voza ih kao mlade 🐒🐒🐒🤣

Stav
Gost
Stav

E onda nisi gledao sajednicu od prije neki dan, pa sve ovo sada i priča da bi se vadio, sprdali su čitav dan sa njim

Pravda
Gost
Pravda

🤣🤣🤣🤣🤣

Rajka
Gost
Rajka

Zavrsio je simpa

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Milo je za vas institucija. Ova sramota uporedjuje čovjeka kojeg po Evrope traži sa nekim Svrštenikom koji je bacio neki telefon u vodu ili sličnu glupost, e stvarno treba imati obraz kao djon za to

Naroz
Gost
Naroz

@Zabjelo, prvo tog čovjeka ne traži pola Evrope, nego Turska, i vjerovatno ga traži zato jer je Kurd. Neka Turska dostavi dokaze koje ima, pa se odluka može razmotriti, a nikako im vjerovati na riječ… Što se tiče sveštenika krivolovca, koji je bacio telefon službenog lica u toku vršenja dužnosti, protiv njega nažalost nije podnijeta ni prekršajna prijava (što vi… Više »

Mislim
Gost
Mislim

Tačno Zabjelo jer po TU koji je potpisao Abazović sveštena lica su zaštićena vrsta i za njih ne važe ovozemaljski sudovi. Mada mi nije jasno zašto se bave kriminalom kad im se daje sve što požele.

CRNOGORKA KOTOR
Gost
CRNOGORKA KOTOR

Treba ispitati odakle im ta silna imovina i kako je stečena , pogledati u katastar .

Eureka
Gost
Eureka

Koga ne zna tesko bi da je bio na Belveder, sve je spreman da uradi samo da bude ministar

Eureka
Gost
Eureka

Reči će sada i da se sa Krstom krio po šuma

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Kako je pametan kad’ u studio niko nema bez on, ali na odbor za bezbjednost, ćutanje

Prc
Gost
Prc

Pa ti isti si kompromitovao sefa SPO. Jel znate kakvu ste sliku ostavili u javnosti. Pljujete jedan po drugom ti i sef spo a izmedju vas sjedi specijalni drzavni tuzilac i nemoze cudu da se nacudi,a ni mi.

Cena
Gost
Cena

Napada Jakova a čestita Živkoviću, koja je ova Pes jedna prevara od partujr

marius
Gost
marius

A cesa mu je uradio Zivkovic, pa da mu ne bi cestita ? A akoje Jakov trazio da se pomiluje svestenik koji cinio kriminalna djela, zasto bi ga mora poslusat, pa neka je predsjednik po 1000 puta.

Anonimni
Gost
Anonimni

Od veceras Milovic dok ne daj dokazes za to sto prica za sveteneno lice ova 44 Vlada nema podrsku narod

Pero
Gost
Pero

Ti su mozda uvjeren da si narod, blago ti se.

Bajo
Gost
Bajo

A sto sto je svesteno lice. Za njega zakon ne vazi. Mogu da kradu , siluju , kunu, unose , nabavljaju kalasnjikove , ali ako nose mantiju ne odgovaraju. Koliko njih je doslo iz Bosne . Ko zna sta su sve radili. I sad treba da su zasticeni . Pa nece moci. Bolje da ih hapse nego gradjani da uzimaju… Više »

Struhar
Gost
Struhar

Ahaha nema više te priče, prsli ste

CRNOGORKA KOTOR
Gost
CRNOGORKA KOTOR

Bravo Miloviću, budi dosljedan . Što su popovi posebni oni su ljudi kao i mi a ne da budu privilegovani ..Ako prave krivična djela treba da se kazne, sve po zakonu .Zakon je jednak za sve .

Red
Gost
Red

Gori su, jer varaju narod da bi mu uzimali pare.

Mara
Gost
Mara

Ja mislim da Milović i Spajkija drži u šaci . Živi bili pa viđeli. Da će mi Milović postati simpatičan ni u najluđim snovima, idemo 😎

Pero
Gost
Pero

I treba da ih drzi sve u saci, pravda je iznad svega.

Ivan
Gost
Ivan

Nemoze Spajko druat u saku jer moze jedino opalit robiju ili se povuc mirno da mu se sve zataska,a tako ce mu i bit jer momak se ocigledno previse promio na funkciju i moc koju nosi,ali se brzo i izgubio od togs svega…..mali mu je rok

Lavica
Gost
Lavica

Sto bi reko Žorž iz Ljepote poroka , oci povadili!

Faul
Gost
Faul

Majko mila kako je ovaj covjek iritantan,ovo je nevjerovatno.

Plovak
Gost
Plovak

Milovića bog ti pomogao samo napred kako izgore onu vjestice sa vijesti bravo ti ga.

Miki Maus
Gost
Miki Maus

Urasi na aparate, Milovic u manastir da se ispovjedi.

Danilovgrad
Gost
Danilovgrad

Udri po uri i sukiju koji stiti skljare.

Mitar
Gost
Mitar

Ijaoooooo kako je on fini i dobar!!! Ja mislim da ga treba glasat, jel tako biraci jadi ve ne znali vise, ima li ijedna petska fora koju vam nece servirat!!!??!!!

Stav
Gost
Stav

Ovaj pocijepa svoju partuju, po čijem nalogu to radi, po čijem nalogu napada Šukovića, Novovića, Milstovića…mislim da poslije onog odbora nije tajna

Caja
Gost
Caja

Mislim da je bas obrnuto. Vijesti Ura i ucijenjeni Becic cuvaju spijunsko leglo tudje drzave u Crnoj Gori i spremaju ulazak DFa u Vladu i to bez dijela PESa koji im nisu klimaci glavom. Svakako se opet fine stvari spremaju ocigledno.

Niksić ❤️🇲🇪
Gost
Niksić ❤️🇲🇪

Popovi su vam najveći KRIMOSI,štite se iza boga i molitve.Kako je ovaj narod u ozbiljnom problemu kada vijeruje.Amin 🤣🤣🤣🤣Zivio TITO,to je bila svetinja!

Ludi čevljanin
Gost
Ludi čevljanin

Milo vrati se ,,,vidi sta nam rade od drzave

Hogar
Gost
Hogar

Ja stvarno ne mogu vjerovati Miloviću,kao ni bilo kome koga su na površinu izbačile sramotne litije,ali za ovo ima prvi plus od mene.

gwido
Gost
gwido

Tako je , gazi urase , tek ce da se otkriju stvari , moram kupiti kokice….

Tivat
Gost
Tivat

Onog kriminalca iz Turske čuva a zbog nekog Sveštenika napada Predsjednika Države.
Da taj Svrštenik ima koji milion viška, e kako bi ga Molović branio

Opet
Gost
Opet

Taj krimimlac iz turske treba sad da peopjeva,a onda da vidimo ko ce kupit kokice i bit reljaksiran

Tivat
Gost
Tivat

Znsm samo da je svaki sud u CG Ustavni, viši, upravni…policija, anb… rekli da treba da napusti CG, i ovaj ga je ostavio. I sada traži da se makne Šuković koji upravo te nelogične stvari istražuje, i sada Molović traži da se on makne, interesatno

Bajo
Gost
Bajo

A mislis li daje svestenik – kriminalac , sirotinja. Zamisli kako je direktno ulovljen kad ga ni njegovi nijesu mogli odbraniti nego su gurnuli malog Moma. Koji na zalost , nista na svijetu ne zna , osim nekih zakulisnih marifetluka .

Napoleon
Gost
Napoleon

Imaš li ti dokaz Miloviću za to što pričaš jer poslije onog na odboru ni ti kući ne vjeruju

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

On je koliko vidim imao granice obzira, samo ih je bockao. A njih nekolicina su izvadile odmah najtežu artiljeriju. Da se Novović zabrine koju guju gaji u njedrima. Za brata Abaza znamo da nema šta da izgubi kada je obraz prodao još onomad.

Atos
Gost
Atos

Ovaj sve što radi radi protuv samog sebe i protiv svoje partije i za to što on radi, om optužuje druge. Pa niko ovog Milovića nije ni znao dok nije on počeo da proziva ove koji se bore protiv kriminala. I kada mu oni odgovorili i to kako su mu odgovorili sada se žali dje stigne, i krije iza Spajića… Više »

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Borba protiv kriminala putem ubačenog elementa zvanog Rade? Da nije tužno bilo bi smiješno.

Bajo
Gost
Bajo

Kako su se botovi iz manastira i njihovih kasarni angazovali. Stiglo naredjenje – udrite. Ako dodje bezbjedonosni sektor u ruke profesionalaca , pukla nam je pogibija

Đurađ
Gost
Đurađ

Ovo je bruka sto se radi sa popovima, prave krivicna djela i da ih pomiliju jel.
Oni su zasticeni jel?
Nema pss vise mjesta u vladu, gubi sve.
DPS ce ih prosut, u Avg.

Kapilar
Gost
Kapilar

U avgustu je popravni?

crnogorac
Gost
crnogorac

Prica o popu koji je bacio telefon u vodu i tebi je to strasno a nije ti strasno da stiti teskog ubicu i zlocinca?

A sto je ovo
Gost
A sto je ovo

Opa oce popove da stite a…
Opa bato oni ni su kriminalci je li?
Neka si progovorio odma, svako je uzeo fotelju i evo ga sad ko je Milatovic.
Tako je bilo i sa Brđaninom samo sto je onaj cutao, i sad je kasno.

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Ako je to onaj uhvacen sa drogom nek se odma oslobodi. Hahaha e jada od drzave i vlasti.

Send this to a friend