Hronika

Mladić pijan bježao od policije, kažnjen 300 eura i 30 dana zatvora

Ilustracija

Sudija suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović juče je u hitnom postupku kaznio R.N (21) iz Podgorice jedinstvenom kaznom zatvora u trajanju od 30 dana i novčanom kaznom u iznosu od 300 eura zbog tri počinjena prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Podgoričanin je prvo odbio da se zaustavi na propisani znak policijskog službenika, nakon čega je bježeći prošao kroz tri raskrsnice dok su na semaforima bila upaljena crvena svijetla, a nakon što je konačno zaustavljen ustanovljeno je mu je koncentracija alkohala u krvi bila 1,15 promila.

Istovremeno mu je određeno šest kaznenih bodova, kao i zabrana upravljanja putničkim motornim vozilima “B” kategorije u trajanju od sedam mjeseci, kao i plaćanje troškova postupka u iznosu od 30 eura.

Istog dana, sudija Đukanović je donio odluku kojom je državljanina Srbije P.Đ. (32) iz Kragujevca kaznio novčanom kaznom u iznosu od 1.000 eura zbog toga što je u njegovom motociklu pronađena manja količina kokaina.

Naime, policija je prilikom pretresa motocikla 18.2.2020 godine u 15.10 časova u naselju Prijevor pronašla zamotuljak sa sadržajem opojne droge kokain, bruto mase 0,5 g, koji je bio namijenjen ličnoj upotrebi.

Svi navedeni prekršaji počinjeni su dana 19.2.2020 godine u razmaku od 01.05 do 01.22 časova.

11

avatar
1000
7
4
0
 
10
MitarNikšićaninBorislavPero zabjeloAndjela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pero zabjelo
Gost
Pero zabjelo

Ihaaaaaaa DJUKANOVIC
A macko,tebi ce da daju 300e I 30 Dana u Maestral…
Hahahaha…Da ti ne dodje sto Milo

Borislav
Gost
Borislav

Koliko mozga imas? Sudija je Djukanovic. Osudjeni nije.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Borislav ovim likovima je važno da je pomenuto prezime Đukanovića. Po njima ono je sinonim svega lošeg, stvarno BOLESNO!

Andjela
Gost
Andjela

Sav ja javasluk u saobracaju strogo kaznjavati! Izazivanje svih neredatakodje , pocnite vise,
Sto vise ne idu Mendic i Knezevic u zatvor! Ili se ceka da sazidaju novo zgradu u Spuz!

Rale
Gost
Rale

Ove sudije bi trebale da dodju kod nas u USA da vide kako se postupa sa kriminalcima . Upravo radi korupcije i nerada drzavnih sluzbi i nefunkcionisanja drzave sam napustio CG . Uporedjivati CG i USA je kao Kameno Doba i danasnji moderan svijet, zalosno

Faul
Gost
Faul

E bogomi si ti za doktora moj Mitre

Mitar
Gost
Mitar

Dobro , zakljucak je sljedeci: i u Srbiji i kod nas ljudi se smiju kad im sudija kao donosi neku presudu!!! Sve ce ovo ( sprdanje sa kriminalom i prekrsajima) da nam se vrati!!! Sramota !! Bukvalno zovu ljude da krse zakon jer ce im kazna bit smijesna! Volio bih da vidim snimak iz sudnice! Zamisli kolko moras da se… Više »

Fantazista
Gost
Fantazista

Mitre, prvo pročitaj pa nešto pričaj. Maksimalni zatvor u prekršaje je 60 dana. A ovaj sudija baš klepa prestupnike. I samo neka nastavi. U osnovne sudove za saobracajke lajse niko ne dobije preko uslova.

Mitar
Gost
Mitar

Pa procitao sam i pricam no ti nijesi procitao!!! Ja kazem da su zakoni smijesni!!!!!

Mileva
Gost
Mileva

OBARANJE PJEŠAKA NA PJEŠAČKOM PRELAZU I NANOŠENJE TEŠKIH TJELESNIH POVREDA, VOZAĆ JE DOBIO KAZNU DA UPLATI 400 € U HUMANITARNE SVRHE. PJEŠAK SE LIJEČI VEĆ ŠEST MJESECI, I NALAZI SE U NEKOJ VRSTI PRITVORA ( ZBOG POVREDA) A VOZAČU NIJE NI ODUZETA VOZAĆKA DOZVOLA, ŠTO BI BILO LOGIĆNO ZA OVAKAV PREKRŠAJ.GOSPOĐA SUDIJA GA JE MOŽE SE REĆI NAGRADILA.

Prika
Gost
Prika

Ko ima vezu Maśa ne kaznjava no za bjezaniju sa mjesta udesa i sa pairima Srbijanskim a nasi voze po 50€ i rucak,nijesu mu takvi stari bili,zato je danasnjica ovakva!

Send this to a friend