Hronika

Mujović spremio metak za Jovicu Vukotića?

Vukotić

Policija je juče u Kotoru uhapsila Nikšićanina Petra Mujovića zbog krivičnog djela nedozvljeno držanje oružja, potvrđeno je CdM-u iz policije. On je uhapšen ispred Odjeljenje bezbjednosti Kotor dok su inspektori ispitivali Jovicu Vukotića. Vukotića policija označava kao jednog od vođa “škaljarskog klana”, a juče je priveden na informativni razgovor.

“Naime, službenici kotorske policije su juče oko 15.10 časova, u blizini službenog parking prostora Odjeljenja bezbjednosti Kotor, uočili osobu koja osmatra objekat i parking prostor. Njega su policajci legitimisali i pretresli i tom prilikom pronašli pištolj Češka zbrojovka “CZP – 07″ , za koji nije imao dozvolu. Pištolj je bio spreman za upotrbi i izbrušenog fabričkog broja sa okvirom u kojem se nalazilo 14 komada municije, kao i jednim komadom municije u samoj cijevi pištolja. Takođe, pronađen je i mobilni telefon sa kripto zaštitom”, saopštila je policija.

Sa ovim slučajem je upoznata viša državna tužiteljka u Podgorici koja je naložila da se Petar Mujović uhapsi, te da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Ispituje se da li je Mujović pokušao ubistvo Vukotića.

A.O.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
So & TEKILAPolPeckoMico
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

priča za naivne.
ko bi dao 500 000€ ovakvom “profesiinalcu”?

Pol
Gost
Pol

Mujo i Haso mafijaju!Ooo zemljoo

Pecko
Gost
Pecko

Ka da nzn da mu je obezbedjenje!!

Mico
Gost
Mico

Uhapsise ga sa metkom u cijevi 😂 takvi ubijaju

Send this to a friend