Hronika

Nagodba sa Tužilaštvom: Mišolić pola godine kućnog zatvora i Kliničkom da uplati 5.000 eura

Andrijana Mišolić

Podgoričanka Andrijana Mišolić (28) osuđena je na pola godine kućnog zatvora i da uplati 5.000 eura Kliničkom centru Crne Gore zbog toga što je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Tako se Mišolić nagodila sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici, a sporazum je danas potvrdila sutkinja podgoričkog Osnovnog suda Larisa Mijušković Stamatović.

<<<Andrijani Mišolić određen pritvor<<<

Mišolić je uhapšena početkom aprila kada je policija pretresom stana u kojem je boravila pronašla olovku pištolj u ilegalnom posjedu sa jednim metkom koji se nalazio u cijevi. Policija Mišolić tretira kao pripadnicu takozvane “ženske bande” i povezuje je sa “zagoričkim klanom” i “škaljarskom grupom”.

Policija je od Mišolić takođe, radi provjere privremeno oduzela vozilo “VW golf VII” kao i skupocjeni sat “Rolex”. Mišolić je ranije optuživana za nasilničko ponašanje kao i za krađu bundi i haljina.

99

avatar
1000
56
43
0
 
71
PametnicaLeukocitBoskeTitograđaninPodgoricanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Momci, pazite koga ženite i u kuću dovodite

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Ne kaže se džaba da ako hoćeš nekoga da upoznaš, moras sa njim džak soli pojesti.

Ormar Nohodzaj
Gost
Ormar Nohodzaj

Kakva otresita djevojka!

Ragnar
Gost
Ragnar

Moze li se kako objavit slika sve cetiri clanice zenske bande, za nas fanove? Lacevicku i ovu znamo ali druge dvije nismo vidjeli, sto nas mucite?

Aleks
Gost
Aleks

Objavi koment,sta je problem?..Kao feministkinja naravno osudjujem svako krivicno djelo,ali i iz odredjenog ugla podrzavam da i mi zene sve vise posjedujemo vatreno oruzje (bilo legalno bilo nelegalno) kao i eksplozivne materije. Mnoge stvari nisu vise samo rezervisane za muski pol i to govori o emancipaciji crnogorskog drustva, iako ima jos dosta posla. I mi mozemo biti banditkinje i biti… Više »

budvamne
Gost
budvamne

Što jes jes, samo nam fale još žene sa legalnim pištoljima, da se podigne rokanje po CG na viši nivo.
Jer, kultura nam je u padu, sve je više žena koje su sve manje dame, a sve više siledžije, pa daj da to i formalizujemo nekim dozvolama za nošenje oružja. Jatagan neki, nešto reprezentativno.
Ništa više nije sramota ni reći ni uraditi

Emi
Gost
Emi

E Aleks spasi te ova zagrada.

18+
Gost
18+

Dobri moji ozlijedjeni komentatori. Kako vise ne ukapirate zbog cega ove osobe dobijaju blage kazne.
Ista je ova kao onaj ubijeni Skaljarac u Njemacku. Samo sto Njemacka policija, kada im dousnik nastrada, objelodani da je ta osoba bila evidentirana kao dousnik policije. Tim osobama zakon garantuje blage kazne, skoro imunitet.

Blaki
Gost
Blaki

Treba je pislati na Havaje na oporavak ,zbog traume od suđenja

Aleks
Gost
Aleks

Kao feministkinja naravno osudjujem svako krivicno djelo, ali i iz odredjenog ugla podrzavam da i mi zene sve vise posjedujemo vatreno oruzje (bilo legalno bilo nelegalno) kao i eksplozivne materije. Mnoge stvari nisu vise samo rezervisane za muski pol i to govori o emancipaciji crnogorskog drustva, iako ima jos dosta posla. I mi mozemo biti banditkinje i mi mozemo biti… Više »

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Ogrebah se ja za 100 kv stana u italiju ne znam sto ce mi i onako nemam pare da plaćam po nekoliko iljada za njega godišnje. Plati portira plati porez i eto.

Zdenka
Gost
Zdenka

Okle joj 5000 hiljada da uplati,sud i tuzilastvo te ceraju u kriminal i ako neces, njih ne interesuje porjeklo para kad oni kazne odreduju,sramota.

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Covjece koji sam ja sok pretrpio da me strah muziku pustit da se što ne desi. Tako i sa hranom isto da se što ne desi.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Blago domu dje dodje

uh..
Gost
uh..

pustite ovu prelijepu djevojku , sta vam je ona skrivila…kako vam nije zao, dolazi ljetnja sezona…ona i ema djuhic pakleni tandem

Marko
Gost
Marko

Kako si ti bijesan u sebi čovjece, jel ti lakse sad kad ispišeš ovako? :’)

uh..
Gost
uh..

ona i ema najbolje otresu muku..

Ljubo
Gost
Ljubo

Kolika je tarifa

Mrgud
Gost
Mrgud

Zna li ko šta su đebre?

Silicone soul
Gost
Silicone soul

Ima li neko da prodaje original Kubanske tompuse???

Send this to a friend