Hronika

Nikšićanin vozio pijan i to suprotnom trakom i bez dozvole

Ilustracija

Nikšićka policija uhapsila je M.N. (25) iz tog grada nakon što je dobila prijavu građana da se u ulici Vuka Mićunovića vozilo kreće velikom brzinom i ugrožava ostale učesnike u saobraćaju, te tri puta pokušala da ga zaustavi tokom vožnje, a on odbio da stane.

“Vozač se ubrzo nakon nezaustavljanja na znak policajca zaustavio i ostavio vozilo na jednom parkingu i pobjegao. Policija je operativnim putem saznala da je vozilom upravljao M.N. i on je nedugo nakon toga pronađen i uhapšen”, saopštili su iz Uprave policije.

Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka M.N. je priveden nadležnom sudu koji mu je izrekao kaznu zatvora od 30 dana.

“Osim toga, zbog izvršenih više prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljanje vozilom bez položenog vozačkog ispita, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 0.48 g/kg, nepoštovanja saobraćajne signalizacije, kretanje putem kolovozne trake koja je fizički odvojena i namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera te i istekle važnosti saobraćajne dozvole M.N. je izdat prekršajni nalog za naplatu novčane kazne u iznosu od 1.160 eura”, naglasili su u policiji.

Takođe, uhapšen je i D.P. (66) iz Herceg Novog nakon što je u mjestu Dragalj policija zaustavila automobil koji je vozio i utvrdila da se kretao brzinom od 166 kilometara na sat iako je vidno istaknutim saobraćajnim znakom maksimalna dozvoljena brzina ograničena na 80 km/h.

“D.P. je uhapšen i priveden nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, gdje mu je izrečena novčana kazna od 400 eura”, naveli su u Upravi policije.

10

avatar
1000
7
3
0
 
10
LeoMartin837SlavkoZapravoDarkomarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LeoMartin837
Gost
LeoMartin837

Jedna je mladost, svi smo pravili nestasluke..

Slavko
Gost
Slavko

0,48 se po svakoj knjizi racuna u blago stanje, nikako pijanstvo.

Zapravo
Gost
Zapravo

Ovo nije za zatvor, nego za kavez. Da ga ljudi gledaju i uče iz njegovog ktetenluka.

marko
Gost
marko

Zatvor …

Stari Crnogorac
Gost
Stari Crnogorac

25 godina, a neiživljen. Mnogi od nas su sa toliko godina bili roditelji. Ovoga treba ponovo vaspitati.

Majka
Gost
Majka

Ja prva.

Ivan
Gost
Ivan

Bili ste roditelji, ali to ne znači da ste bili iživljeni

Darko
Gost
Darko

A sta reci za ovog od 66 godina?!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Kad se napije umisli da je englez.

Anka
Gost
Anka

Molim vas, strože kazne!!! Za ovakve prestupe ovo je malo!

Send this to a friend