Hronika

Nove kadrovske promjene u Upravi policije

Kolegijum direktora Uprave policije je danas, sagledavajući potrebe službe a shodno novoj organizacionoj strukturi, donio odluku o kadrovskim promjenama kao i postavljenju tri rukovodioca na nova radna mjesta predviđena Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije koji je nedavno usvojen.

Novi načelnik Centra bezbjednosti Nikšić od danas je Tihomir Goranović, koji je do sada bio angažovan u Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije MUP-a dok je prije toga bio načelnik Odjeljenja bezbjednosti Plužine.

Dosadašnji načelnik CB Nikšić Milorad Žižić od danas je načelnik novog Odsjeka za suzbijanje teških krivičnih djela u novoformiranom Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Dejan Knežević, koji je do sada bio angažovan u Specijalnom policijskom odjeljenju a prethodno je bio rukovodilac Odsjeka za borbu protiv droge u Sektoru kriminalističke policije, je od danas načelnik novog Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droga u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Načelnik novog Odsjeka za posebnu operativnu podršku u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije je Mirko Banović koji je do sada bio angažovan u Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata a prije toga je bio vd komandant Specijalne antiterorističke jedinice koja se sada zove Protivteroristička jedinica.

“Kolegijum će i u narednom periodu sagledavati potrebe službe a shodno tome i dalje kadrovske promjene”, saopšteno je iz Uprave policije.

Novim Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji predviđena je, podsjećamo, reorganizacija poslova i zadataka u mnogim segmentima, kao i sistematizacija novih organizacionih jedinica, a sve sa ciljem još efikasnijeg obavljanja policijskih poslova i zadataka, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala.

“Cilj je da Uprava policije, na što jednostavniji i brži način, uz angažovanje svakog pojedinca na radnim mjestima na kojima može dati svoj maksimum, postiže što bolje rezultate, u skladu sa evropskim standardima kojima naša policija teži i organizaciono i u radu i djelovanju”, ističe se u saopštenju.

S.Đ.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
SefketMontenegroNa minimalcu222enkoRealno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Obicna prekomanda.Kao nekad u JNA.Partijski cinovnici.

Montenegro
Gost
Montenegro

Dejan Knezevic je extra momak i sluzbenik. Zavrsio je VSUP u Zemunu. Jedan od rijetkih koji vrijede

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Prelivaju iz šupljeg u prazno !

enko
Gost
enko

je li realno aj kazite da se zezate

Pravedni
Gost
Pravedni

Konačno ozbiljna ekipa…

Realno
Gost
Realno

Tako ga zivio kako je to istina!

Veselinka
Gost
Veselinka

Svi u pomoćnike i savjetnike, nemojte da ko radi na ulici!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sprdnja

Send this to a friend