Hronika

Nuhodžić: Na Cetinju i pripadnici Posebne i Antiterorističke jedinice

Dva nedavna ubistva na Cetinju izazvala su opravdanu uznemirenost i zabrinutost građana Cetinja i svih drugih u Crnoj Gori, jer su u pitanju ljudski životi, kazao je danas u Skupštini ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

“Ja sam nakon tih događaja u komunikaciji sa direktorom policije svakodnevno i informisali su me da su nakon ovih tragičnih događaja Odjeljenju bezbjednosti Cetinje pojačali podršku. Svi kapaciteti iz drugih organizacionih cjelina iz policije, prije svega Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, Kriminalističke policije, pripadnici Posebne jedinice, Antiterorističke jedinice, nalaze se na Cetinju i rade punom parom, i preventivne i represivne aktivnosti, da se ne bi desilo neko novo ugrožavanje ljudskih života ili imovine na Cetinju”, kazao je on.

Za uspješnu borbu protiv organizovanog kriminala, dodao je, neophodna je koordinacija svih državnih organa.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
SlavkoNinaCg binCg binEkumanist
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slavko
Gost
Slavko

Sprdaju se sa vama, ocekujemo jos tri bombe do kraja nedelje.

Nina
Gost
Nina

Voljela bih da nisam u pravu, ali bojim se da ovo nisu ubistva samo kriminalaca, već i lične osvete, zbog politik vjere, čega god…Vidim, čujem, ne vjerujem da se događa sve što se događa.I strepim.

Cg bin
Gost
Cg bin

Presaltaj ih u PG sad

The Stig
Gost
The Stig

Prebacite ih u Podgoricu. Nocas ovamo klanovi udaraju. I ne najavljujte vise dje ce biti. Vidis da i ovi iz klanova citaju obavijesti.

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Ma nikome nije drago da gleda ove nemile scene svakog dana,ali na žalost,to je poslala realnost kod nas i evropi! Kriminal je na svakom ćošku i svakoj državi..gledaj te u zadnjih par mjeseci u Njemackoj masovna ubistva,nekom sine kroz glavu uzme automat i napravi haos u trzne centre..nije dobro nikako! Da se ja pitam,SAJ bi bio prisutan svakog dana na… Više »

Ekumanist
Gost
Ekumanist

Kojoj evropi. Ne cuh y nekom njihovom gradu od 600000 stanovnika da svaki drugi dan je neko ubijen. Mislim da smo se prinakli Meksiku ako ne i prestigli. Uzas vise bre. Sta je ovo ko ovo gine pa nebitno na koju je dtranu sve sy ovo drzavljani nase zemlje. Vise od pola njih nema hleba jesti. Najlakse reci bio je… Više »

Lagator
Gost
Lagator

Ovo je odgovorno i drago mi je da kao ministar razumijete brigu cetinjana i da ste odmah reagovali nadam se da cete sto prije naci ubice

Vule
Gost
Vule

Cetinjska policija se itekako bori protiv kriminala, budimo realni zadnje 2-3 godine svakog dana hapse i pretresaju, ali nazalost svi ti pretresi se zavrse pustanjem na slobodu poslije 48 sati ili mjesec dana i zbog toga ne treba kriviti policiju vec druge organe koji ocigledno nemaju hrabrosti da se suprostave kriminalu!

Cg bin
Gost
Cg bin

Pa da i onoga su ufatili sa zoljom al je bice iz drzavne ekipe pa samo aj polako napolje.. TAKO MI TE BORBE SA KRIMINALOM

Nikolic
Gost
Nikolic

Sudstvo dijeli uslovne kazne kao otpusne liste iz bolnice

Dusan
Gost
Dusan

Ja cu vam reci za uspjesnu borbu protiv kriminala neophodna je podrska tuzilastva koja ocigledno zaostaje policija hapsi oni potpisuju sporazume sa kriminalcima.

Send this to a friend