Hronika

Od početka primjene mjera privedeno 60 ljudi u Rožajama, Plavu, Andrijevici i Petnjici

Od početka primjene mjera o sprječavanju širenja korona virusa, policija je podnijela krivične prijave protiv 60 osoba koje su kršile mjere u ovim opštinama. Procesuirane su 32 osobe koje su kršile mjere u Plavu, 20 osoba u Rožajama, pet u Petnjici i tri osobe u Andrijevici, saopšteno je iz Uprave policije.

Pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević i načelnik Centra bezbjednosti Berane Miodrag Božović obišli su uniformisani sastav crnogorske policije u zoni odgovornosti koju pokriva ovaj centar bezbjednosti, Rožaje, Plav, Andrijevica i Petnjica.

“Policija postupa krajnje profesionalno i odgovorno u novonastalim okolnostima obezbjeđivanja i sprovođenja zaštite stanovništva od korona virusa”, kazao je pomoćnik direktora Janjušević prilikom obilaska uniformisane policije u ovim opštinama.

Policijski službenici u odjeljenjima bezbjednosti Rožaje i Plav i stanicama policije Andrijevica i Petnjica radne zadatke obavljaju posvećeno i djeluje preventivno u zaštiti zdravlja stanovnika ovih opština, ali i represivno u slučajevima kršenja mjera nadležnih državnih institucija.

Zbog kršenja mjere zabrane okupljanja stanovništva u zatvorenim i na otvorenim javnim mjestima policija je podnijela krivične prijave protiv 12 osoba, procesuirano je 10 osoba koje su kršile mjeru zabrane izlaska iz objekta stanovanja u propisanom vremenu, a šest osoba zbog kršenja mjere zabrane putničkog međugradskog saobraćaja.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
CrnogoracDps DZPIES
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zar gore ima vise od 60 ljudi?

Dps DZPIES
Gost
Dps DZPIES

Jesu li kokainski klanovi ?

Send this to a friend