Hronika

Odao ga trag na zidu: Vujačić bio na mjestu ubistva Cvetanovića

Foto: ras srbija

DNK vještačenje tragova sa mjesta gdje je ubijen Jugoslav Cvetanović, rođeni brat ubice Nikole Bojovića, ukazalo je da je plaćeni ubica škaljarskog klana Marjan Vujačić bio na mjestu zločina, saznaje “Blic”.

Prema informacijama Bica, istraga protiv Marjana Vujačića u Višem javnom tužilaštvu u Vranju privodi se kraju.

Među mnogobrojnim dokazima koje je ovo tužilaštvo izvelo tokom istrage ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nalazi se i ključni dokaz koji osumnjičenog Vujačića tereti za ovu egzekuciju. U pitanju je DNK vještačenje traga izuzetog sa mjesta zločina koji direktno ukazuje da je Vujačić bio na mjestu ubistva Cvetanovića.

Jugoslav Cvetanović rođeni je brat Pitbula, osuđenog za ubistvo Nikole Bojovića. Cvetanović je ubijen sa 30 metaka u haustoru

“U pitanju je trag sa zida u haustoru u neposrednoj blizini mjesta zločina. Sumnja se da se Vujačić nakon izvršenog zločina dao u bijeg, ali se sapleo i pridržao za zid. Upravo sa tog mjesta izuzet je DNK profil koji je poslat na vještačenje. Nakon hapšenja Vujačića i upoređivanja sa njegovim DNK, utvrđeno je da se oni podudaraju”, kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Takođe, u ovom slučaju saslušani su svjedoci koji su tužilaštvu ukazali na saznanja vezana za ubistvo Cvetanovića.

Inače, Marjan Vujačić pored ovog ubistva sumnjiči se za još tri: dva su se dogodila u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji. U pitanju su likvidacije trojice muškaraca Mila Ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori, i Gorana Gokčeta Tasića u Amsterdamu.

Takođe, on se sumnjiči za falsifikovanje dokumenata, a istraga u ovom slučaju vodi se pred Tužilaštvom za organizovani kriminal.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
vukvuckoČika Karl MarxRealanZeta zemlja!!!KarlitoBrigante
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Da se ovo suđenje dešava negdje u nekoj normalnoj zemlji, forenzičari bi morali da objasne kako to nađoše DNK na zidu na ulici koji je ubica dotakao rukom. Jesu li uzimali uzorke sa svih zidova u okolini? Kako to baš ubodoše to mjesto koje je on dotakao rukom?

Realan
Gost
Realan

Kako se ovi nasi sad kite,preko medija mu lijepe kace nerasvijetljena ubistva jer znaju da nece ziv izac iz zatvora a da ga kojim slucajem puste bilo bi nikom nista kao i za ove te su navodno al u medije ubili kruscica. Ako se sumljici i ima dokaze dje je optuznica? Lako je crtat mete ljudima koji ne mogu da… Više »

Zeta zemlja!!!
Gost
Zeta zemlja!!!

Otac mu ljudina a i on bio dobar momak ne znam sta mu bi al zlo se ubuko u narod tako da vise nista ne cudi

vukvucko
Gost
vukvucko

oni rekose da marijan nema nista s tim taj isti tajo njegov. ja cu ti rec sto je , kockarski dugovi , trcali su kockari noge da slome ko ce śest snjim za sto da mu pare uzme. ali komsije ga uzele pod svoje pa da mu rijese probleme i sebe i njemu . grijeh si napravio moj dobri madjo

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Pa sto ga ne osude kad imaju tako cvrste dokaze

bobo
Gost
bobo

prpa ili cenzura nema nikog

Send this to a friend