Hronika

Odluke o tužilaštvu neće donositi lica sa potjernice

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zahvalio se članovima Tužilačkog savjeta na ukazanom povjerenju i prilici da i u narednom periodu rukovodi državnotužilačkom organizacijom. On je naglasio da je Tužilački savjet pokazao da ne dozvoljava i da neće dozvoliti da odluke o Državnom tužilaštvu donose lica sa potjernice.

<<<Stanković od danas v.d. vrhovnog državnog tužioca<<<

“Državno tužilaštvo će nastaviti sa dosljednom borbom protiv svih vidova kriminala i korupcije. I zato svim učiniocima krivičnih djela, ko god oni bili i gdje god pokušali da se sakriju, poručujem da će ih stići ruka pravde, prije ili kasnije”, naglasio je Stanković u izjavi objavljenoj na sajtu Tužilačkog savjeta.

<<<Konjević: Stanković da podnese ostavku<<<

Prema njegovim riječima da su izazovi brojni potvrđuju i pokušaji diskreditacije koji su kontinuirano i učestalo dolazili od bjegunca od pravde i ciljano su intenzivirani pred donošenje današnje odluke Tužilačkog savjeta.

“Tužilački Savjet pokazao je da ne dozvoljava i da neće dozvoliti da odluke o Državnom tužilaštvu donose lica sa potjernice. Pokušaji diskreditacije, prijetnji, podvala nijesu dali razultate, jer je svima od samog početka bilo jasno šta je cilj takvih manipulacija. S tim u vezi naglašavam da je Državno tuzilastvo odlučno da se i u aktuelnom predmetu, u koji je umiješan bivši sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva, u
najkraćem roku utvrdi puna istina. Pokazaćemo da smo spremni da se brzo i efikasno izborimo sa svim vidovima kriminala, pogotovo sa njegovim ograncima u našim redovima. Samo na taj način uspjećemo da vratimo poljuljano povjerenje građana. Mi radimo isključivo u javnom interesu i spremni smo da to i dokažemo”, poručio je Stanković.

On naglašava da je nesmetano funkcionisanje državnotužilačke organizacije važnije od svega.

“Tužilački Savjet je još jednom pokazao da je njegov osnovni zadatak obezbjeđivanje samostalnog funkcionisanja Državnog tužilaštva. Državnog tužilaštva koje će i u narednom periodu nastaviti sa dosljednom borbom protiv svih vidova kriminala i korupcije. I zato svim učiniocima krivičnih djela, ko god oni bili i gdje god pokušali da se sakriju, poručujem da će ih stići ruka pravde, prije ili kasnije”, zaključio je Stanković.

53

avatar
1000
36
17
0
 
51
SaleCrnogorciSuSrbiSoveGaccSefket
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sale
Gost
Sale

pise se POĆERNICA, nepismenjaci

Sove
Gost
Sove

Sad podnesi ostavku jer ste pokazali da Vas nece mijenjati mafija vec Vas moralni lik
Hvala sto ste prihvatili predlog

Gacc
Gost
Gacc

Ovo je smijesno. Ovaj prijeti umjesto da je u zatvoru. Banana država

Sefket
Gost
Sefket

Nebrojeni hrabri ljudi su bili lica sa potjernice .Borili su se za bolju buducnost ugnjetavanih budala.Ivice izdrzi.Marica ceka.

Shok
Gost
Shok

Sad ostavku daj zapusi svima usta,kazi nijesam pod pritiskom Tajfuna nekih htio odustati, pa sad ostavku i u penziju Draginja ima platu dobru i bog te vidio, i da te zaborave, bolje da si,,, a sedamdeset iljada funti to nije zabovavio”

Hajduk
Gost
Hajduk

Možemo ovđe da pišemo kolko oćemo … te Ivica ovakav, te Ivica onakav, sami smo za sve krivi … kakvi smo mi(narod), e ista nam je takva i vlast … sve smo zaslužili jer smo htjeli to da priznamo ili ne sve sami iskreirali. Neka šišaju dok ima OVACA.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Aj ne lelekaj

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Lomiš ćile. ……😆

Patriota
Gost
Patriota

Imaš i pravo,ne popuštaj,kad si u pravu pobijeđuješ!

Pele
Gost
Pele

E fina funkcija, silu na sramotu jos dje ima dima ima i vatre, pa se dokaze da je lice s tjeralice zborilo istinu, vladavina prava u takuljin zavrsi.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Fakat je da se pravnici na svom fakultetu ne uče moralu nego pravničkim vještinama. To je još jedan među brojnim propustima savremenog obrazovnog sistema. Stoga ne treba ništa da nas iznenadi od pravnika, čemu smo i svjedoci,

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Na ledu si tankom Rakocevic veli, morat ces ti pravdu iz prave da delis, a parice ako ti budes uzima a Knezevic s kameru mozda te je snima. A Brisel je glasan pa ti i on veli, ti umjesto pravde celiju ce delis

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja se takmicim sa Harisom …
Trenutno vodim u +++++++🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dovodjenja drustvo staro 🎶🎵🎵🎶🎵nek vas moja pesma prati 🎶🎵🎵🎶🎵pozdrav komentatori 😉necu vise biti s vama 🎶🎵🎵🎵🎶mnogo je negativnog na cdm ….odo ja da pjevam 🎶🎵🎵🎶🎵najvise volim pjesmu cigana 🎶🎵🎵🎶srce je moje opcinila ciganka 🎶🎵🎵🎶🎵🎵zvolim volim ciganku I njenu pjesmu najljepsu 🎶🎵🎵🎶cigaaaaankaaaaaaa moje srce rasparaaaaa 🎶🎵🎵🎶🎶🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Glasah ZA NEZAVISNOST drzavo MOJA CRNA GORO ….MISLILI tada da ces biti samostalna nezavisna a ono svi postadose ZAVISNICI
POCIVAJ U MIRU

Morpheus
Gost
Morpheus

Pominjace ti se ime Ivice dugo i kad odes…a svi znamo po cemu. Je li vrijedno bilo toga?

Send this to a friend