Hronika

Oduzeto 277 kilograma rezanog duvana, krivična prijava protiv jedne osobe

Foto: UP

Protiv Z.Z. (24) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, saopštila je Uprava policije.

“Službenici Stanice granične policije I Ulcinj su, postupajući po operativnoj informaciji, u mjestu Vladimirske krute u tom gradu, zaustavili vozilo marke „BMW“ barskih registarskih oznaka kojim je upravljao Z.Z.  Pregledom vozila pronađeno je više komada najlonskih kesa u kojima se nalazio rezani duvan, kasnije utvrđene težine 277,1 kilogram, koji je oduzet”, naveli su iz UP.

Foto: UP
Foto: UP

Sa događajem je upoznat tužilac koji je naložio da se protiv Z.Z. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Tags

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
EmiliPodgoricaDanilo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Mene ovo žao pročitat

Danilo
Gost
Danilo

Zasto su mu uzeli duvan??? Pa nije ga ukrao, proizvodi ga na svom imanju. Dodjite kod mene da mi uzmete domacu rakiju, moje grozdje, moje vino , moja rakija. I to je akcizna roba kao duvan. Ako vam basta. Pi, sve po sirotinji, kukavice

Emili
Gost
Emili

doći će ne boj se, oćete u jeropu dje se ne smije ni peć naložiti bez odobrenja dimnjačara a kamo li proizvesti alkohol i ostalo

Send this to a friend