Hronika

Optuženi za silovanje djevojčice ne priznaje krivično djelo

FOTO: Ilustracija

Pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Ivan Adamović juče je počelo suđenje Z.S. (65) iz mjesta Velika kod Plava, koji je optužen da je izvršio produženo krivično djelo silovanje.

Pretres se odvija bez prisustva javnosti.

“Pred vijećem sudije Ivana Adamovića održan je glavni pretres u krivičnom predmetu protiv S.Z. iz Plava, okrivljenog za produženo krivično djelo silovanje. Na glavnom pretresu saslušan je okrivljeni S.Z., koji je negirao izvršenje krivičnog djela. Sledeći glavni pretres zakazan je za 23. decembar”, kazala je Azra Idrizović, portparol Višeg suda u Bijelom Polju.

Prema optužnici, optuženi je neutvrđenog dana u julu mjesecu ove godine, u mjestu Čakor, sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja svojim postupcima, svjestan zabranjenosti svojih radnji, upotrebom sile prinudio na obljubu oštećenu trinaestogodišnju djevojčicu.

“Iako je znao da se radi o djetetu, dok je sjedio s njom na kauču ispred kolibe u vlasništvu njenog oca, oborio je djevojčicu na leđa, a zatim ju je, dok se ona branila, silovao. Nakon toga, neutvrđenog dana u julu i avgustu u još dva navrata, na isti način i na istom mjestu, ponovo je izvršio obljubu nad oštećenom”, piše u optužnici.

10

avatar
1000
9
1
0
 
10
Oljahttps://m.cIvanaDa se ne lazemoRealanTrrT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivana
Gost
Ivana

Roditelj sam. Mislim da ne bih dozvolila niko da mu sudi do mene! Pa posle meni nek’ sude!

Da se ne lazemo
Gost
Da se ne lazemo

Silovanje je jednom, sve preko toga je diskutabilno…
Osudjujem svim bicem svaki vid seksualnog zlostavljanja, djece pogotovo!!!

Realan
Gost
Realan

Strasno da strasnije ne moze.
U Spuz pa da ga oni prevaspitaju,istom mjerom.

TrrT
Gost
TrrT

Nema on sto da prizna ili ne prizna. Djevojcicu su valjda doktori pregledali, imaju DNK, imaju medicinski izvjestaj i njega lagano u Spuz, iako bi ga ja licno uza zid.

Ana
Gost
Ana

Smrtnu vratiti!

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Ako je to tačno, treba mu presudit po kratkom postupku!!!

Edw
Gost
Edw

Bio je slučaj prije petnaestak godina, gdje je neki još stariji starac nešto uradio još mlađoj djevojčici na nekom selu. Na sudjenju je tvrdio da ga je ona zavela.

Rajan
Gost
Rajan

Strasno….

BBM
Gost
BBM

Nek mu sudi njen otac….ja nebi cekao sudjenje

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Ima li dijete ikoga da mu presudi nemalo ih . Sud takve ne sudi no ih nagradi sa godinu dana odmora a kad izadu oni nastave kao da nista nije bilo

Send this to a friend