Hronika Suđenje će biti ponovljeno u Bijelom Polju

Optuženima za pljačku banke u Beranama ukinuto 14 i po godina zatvora

Pred vijećem sudije bjelopoljskog Višeg suda Vukomira Boškovića 19. novembra će početi ponovljeno suđenje optuženima za pljačku filijale Prve banke u Beranama, piše Dan.

Apelacioni sud Crne Gore je ukinuo presudu kojom su četvorica optuženih bili osuđeni na ukupno četrnaest i po godina zatvora.

Baranin Goran Milašinović je tom presudom osuđen na četiri godine zatvora, a Podgoričanin Miloš Ceković (32) i Beograđani Milan Brkić (19) i Filip Marjanović (18) na jedinstvene kazne od po tri i po godine zatvora za razbojništo i nedozvoljeno držanje oružja. Njima je ukinut pritvor nakon izricanja presude.

Sudija Bošković je u obrazloženju te presude naveo da je tokom postupka izvedenim dokazima, snimcima razgovora optuženih, izjavama svjedoka i odgledanim video-snimcima potvrđeno da su optuženi izvršili krivična djela koja su im stavljena na teret.

8

avatar
1000
5
3
0
 
8
ElPatronmojsilovićMirkoNikolaPoltron
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Pa prije svega naorauzana pljacka 14 godina UKUPNO???? Pa to treba da dobije svaki ponaosob a ne ukupno. Onda se pitam ato treba da uradis u CG da bi dobio adekvatnu kaznu, vrbuje li ovako vlast podanike mnogo je tu pitanja

mojsilović
Gost
mojsilović

A polako đe si navro pa nema zemlje u Evropu za oružanu pljačku da te osudi na 14 godina osim ako nema koja žrtva. Dođeš naoružan u banku po lovu i ako te ćape maksimalno 7 kuka. Pa nijesu nikoga ubili plačkali su Banku i šta? Problem su ubice koje naša Država šatro osudi a oni kroz koju godinu na… Više »

ElPatron
Gost
ElPatron

Trreba ih satrijet sve to kosta nas gradjane

Nikola
Gost
Nikola

Je li moguce ovo, tri bandita ulete noruzani i banku i ukinu im presudu! Burkina faso!

Bole
Gost
Bole

Ukinuo presudu, a svi dokazi tu? Dajte vise informacija, zasto?

Poltron
Gost
Poltron

Zato što su podmitili tužilaštvo sudije veštake …đ

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Na osnovu cega im je ukinuo pritvor ovaj sudija nije dobro osim ako nece vecu kaznu to bi jedino bilo ispravno. A ima i ona ruka ruku mije

Kontraš
Gost
Kontraš

“…izvedenim dokazima, snimcima razgovora optuženih, izjavama svjedoka i odgledanim video-snimcima potvrđeno da su optuženi izvršili krivična djela…”? I na kraju ukinut pritvor?
Tačno me Apelacioni sud ćera da opljačkan banku, ha ha ha ha ha.

Send this to a friend