Hronika

Osumnjičena da je Poresku upravu oštetila za 310.000 eura

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Sandre Vukčević (47) iz Podgorce zbog sumnje da je Poreskoj upravi nanijela štetu za 310 hiljada eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je Sandra Vukčević kao izvršna direktorica firme Sikkim d.o.o. Podgorica, čiji je račun bio u blokadi duži vremenski period zbog neizmirivanja zakonskih obaveza za porez i doprinose na zarade prema Poreskoj upravi, isplaćivala dugovanja drugim povjeriocima i u druge svrhe trošila novac od dnevnih pazara i tako ih namjerno stavila u povoljniji položaj u odnosu na Poresku upravu kao povjerioca.

“Ona je na taj način nanijela štetu Poreskoj upravi u iznosu od oko 310.000 eura”, zaključuju u Upravi policije.

17

avatar
1000
13
4
0
 
15
Šćepan majušniSeosko MagarePravnikFaulJure
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Koliko je poreska oštetila građana – bezbroj

Faul
Gost
Faul

E moj Vulje,steta dobar covjek

Seosko Magare
Gost
Seosko Magare

i da ima jos 1 stavka kod ovog listinga dobijenog iz fond pia Kotor: stoji da su me u oktobru 2017 prijavili na 20 sati, a ja sa njima sam jedino 1.7.2010 potpisala samo 1 ugovor na neodredjeno i to na 40 radnih sati, sto znaci da je inspekcija rada napravila veliki propust.

Seosko Magare
Gost
Seosko Magare

Pa sto ne objaviste gosp moj prvi dio komentara. Evo da ga ponovimo: ima jos slucajeva po Budvi (a i po cijeloj CG) gdje su na reprogramu i nisu redovno uplacivali, pa sad kad reprogram stupio na snagu 1.1.2017 oni se svi vade na taj reprogram, sto nas radnike briga za taj reprogram i sto je poreska radila u periodu… Više »

Muro
Gost
Muro

Vuljeva gospoja…A ne vjerujem to….

Košuta 4 stana
Gost
Košuta 4 stana

Obavezno da joj se da stan i dva kredita, istrošila se.

Unsle
Gost
Unsle

Zar se ne blokira firmama račun ako kasne barem jedan mjesec sa porezom?

Jure
Gost
Jure

Ti izgleda nisi tekst procitao.

Krimovica
Gost
Krimovica

Mislim da je ovo tanji kraj. Što ne hapsite Brkovića koji godinama ne plaća porez i doprinose radnivima HTP BOKS HNOVI. Ovo je selektivno.

A???
Gost
A???

Pa šta?

pelamis
Gost
pelamis

Nesto slicno se dogadja u mojoj bivsoj firmi Golijanin doo iz Budve,koja sada posluje kao Golijanin Plus,ugasili srare ziro racune,dug po neizmirenim obavezama prema bivsim radnicima porezi doprinosi i ostalo je oko 2 -DVA- miliona evra,koji prodadose tajno klaonicu blizu Cetinja,kazu firmi Niksentreyd vlasnika Cavor Dragana,i taj isti novac upotrebise u domace svrhe.Mi radnici iz okruzenja,a vjerujemo i kolege iz… Više »

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

nadam se da ste podnijeli prijavu protiv tih prevaranata a mogli bi im kosti pretrest seljacki prevaranti

Pravnik
Gost
Pravnik

Isto tako je i Panto Vučurović,koji dospje na naslovnicu kao čovjek koji dugije 17 miliona i kome su istekle sve bankarske garancije,otvorio novu firmu Primato P i sa njom normalno posluje kao da nikada nikome nije ništa dugovao!

Gost
Gost
Gost

Makar ce pocinuti komsiluk od “Tantre” i njenih gostiju.

Dzordz
Gost
Dzordz

Kako to moze da promakne poreskoj?

Nekontam
Gost
Nekontam

Jel sad treba da nam bude žao poreske uprave?

Leo
Gost
Leo

E neka je vala. Za ovo treba imat talenta

Send this to a friend