Hronika

Paović i Zurovac opkolili policajca dok je Drecun nasrnuo na Radulovića

Ranko Radulović

Najmanje tri osobe učestvovale su u napadu na Nikšićanina Ranka Radulovića, kojeg je u srijedu ujutro za vrijeme šetnje u dijelu za rekreaciju u Istražnom zatvoru ranio Cetinjanin Nikola Drecun. Kako Pobjeda saznaje, radi se o organizovanom napadu, koji su pripremali nekolicina pritvorenika, a za sada su identifikovani Mošo Paović sa Cetinja i Nemanja Zurovac iz Herceg Novog.

<<<Ranko Radulović izboden u zatvoru, pomoć mu ukazana u Urgentnom<<<

Utvrđeni su identiteti trojice učesnika, a ispituje se da li je neko od zatvorskih policajaca napravio propust ili eventualno indirektno pomagao u napadu na Radulovića.

Policajac koji je bio zadužen za nadgledanje pritvorenika onesposobljen je, a za to vrijeme Drecun je „uletio” u prostor za rekreaciju gdje je bio Radulović i ubo ga improvizovanim nožem.

Zatvorskog policajca Zurovac je držao otpozadi, a Paović je stao ispred njega kako ne bi mogao da reaguje.

Prema saznanjima Pobjede, zatvorski policajac nije upotrijebio silu sve dok oni nijesu završili sa napadom.

Istražitelji su izuzeli snimke sa nadzornih kamera koji će im pomoći u rasvjetljavanju napada na Radulovića, ali već sada su prikupili dokaze o organizovanom napadu.

Uzete su izjave od više osoba, a utvrđuje se motiv napada. Ispitaće se da li je neko dao nalog za ranjavanje Radulovića ili iza ovog incidenta stoje trojica pritvorenika, koji su evudentirani kao članovi kriminalne grupe označene kao kavački klan.

Prema saznanjima Pobjede, u napadu na Radulovića osim Drecuna učestvovao je i njegov sugrađanin kojeg istražitelji dovode u vezu sa nedavnim ubistvom u tom gradu.

Specijalni tužilac Saša Cađenović saslušao je učesnike incidenta. Kako saznaje Pobjeda, saslušani su Mošo Paović i Nemanja Zurovac, kao i Radulović.

Istražitelji provjeravaju kako je došlo do kontakta između Radulovića i Drecuna, s obzirom na to da se radi o članovima suprotstavljenih kriminalnih grupa.

Radulović je blizak škaljarskom klanu, dok su Drecun, Paović i Zurovac, prema evidencijama bezbjednosnih službi, članovi kavačke grupe. Kako je pojašnjeno, postoje pravila da se članovi ove dvije organizovane kriminalne grupe ne srijeću, te da je njihov boravak u Istražnom zatvoru organizovan tako da ne mogu doći u kontakt.

Po pravilima UIKS-a, u sobama ne mogu biti članovi suprotstavljenih grupa, a ne mogu se sresti ni tokom šetnje.

15

avatar
1000
12
3
0
 
14
PolDonovanstetoc1naDeep stateArena
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pol
Gost
Pol

Ovaj Ranko od najmocnijeg covjeka u drzavi dodje do toga da bude glineni golub.Tako je to kad ti frzava okrene ledja.

Donovan
Gost
Donovan

Citam redovno komentare iz crne hronike , uglavnom se ljudi sprdaju , prebacuju na politiku , drze stranu jenoj ili drugoj grupaciji . Dosta njih i likuje , a 99 posto nije svejsno čemu ovo sve vodi . Ove ce podjele dovesti do gubitka velikog broja zrtava sto duznih sto neduznih . I nekog direktno a nekog indirekno uvuci u… Više »

stetoc1na
Gost
stetoc1na

Pa ovako, moje misljenje je da su u ovome ucestvovala najmanje tri strazara. Jedan je morao da cuva ulaz na mali krug, odakle su dosli napadaci. Drugi je morao da cuva ulaz na veliki krug, dje se nalazila zrtva. A treci je morao biti u akvarijum koji se nalazi u blizini svih izlaza napolje i ima odlican pregled na sve… Više »

Deep state
Gost
Deep state

Zatvorski policajac? Obican strazar crni novinaru. Koji nema nikakva ovlastenja kad napusti ZIKS!

Arena
Gost
Arena

Sigurno ih je debelo zadužio, ili se spremao na to, pa ga preduhitrili.

Ljubo Hn
Gost
Ljubo Hn

Zurobac iz Hn staro “Bokeljsko” prezime.

OstaniDoma
Gost
OstaniDoma

Saznali ljufi kome je radio o glavi pa traze osvetu.

Grse
Gost
Grse

Brate ovo ko Umri muški… U zatvor spuski. Ovi su gledali masu filmovi izgleda. Ovo ni Tarantino ne bi smislio

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Nije svejedno kad se sudare dvije ogromne SILE!
Da udare Rusi i Ameri jedni na druge-ništa pri ovim SULUDNICIMA!
Nijesu oni krivi,zna se DOBRO ko je!!!

Milo smrad
Gost
Milo smrad

Tako je

Markoza
Gost
Markoza

Je lu se ovo CG podijelila na te dva klana. Jer bilo sto da se desi sve se vezuje za klanove. Ko god ucini neki prekrsaj odmah pripadnik ovog ili onog klana. Dje mi zivimo kukala nam majka.

Zakonski pedlog
Gost
Zakonski pedlog

Ukidanje smrtne kazne je obična budalaština
Možda to kulturnoj Evropi nešto znači, a nama samo pravi veliku štetu.

Deep state
Gost
Deep state

Kulturnoj Evropi, a mi vjecito primitivci? Ajde evropejac ne mlati! Do juce su robove drzali i osvajali dje su stigli! Mi samo imamo iq ispod 80 kad dopustamo da nas tako predstavljaju. Mnogo ti i slicni gledate TV.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Затвореник с леђа држи полицајца и други му сприједа док трећи боде четвртога. Ов је некако баш кул и вјерујем да због тога неће бити нико кажњен за ово. Евентуално ће полицајцу одбити 20% од плате

Taman tako
Gost
Taman tako

…a zatvorenik dobiti pomilovanje od 20 odsto.

Send this to a friend