Hronika

Pavićeviću, Kovačeviću i još dvojici osumnjičenih ukinut pritvor

Đorđije Pavićević/ foto: Portal RTCG

Na prijedlog specijalnog Tužioca Vukasa Radonjića, sudija za istragu Suzana Mugoša donijela je rješenje kojim se ukida pritvor Đorđiju Pavićeviću, Nikoli Kovačević i još dvojici osumnjičenih kojima je krajem prošle godine određen pritvor, potvrdio je za Televiziju E advokat Zoran Piperović.

Rješenje je, kako je rekao, donijeto nakon što je prestao zakonski osnov za njihovo pritvaranje, odnosno nakon što je danas saslušan i posljednji svjedok kojeg je predložilo Specijalno državno tužilaštvo.

Osnivač i odgovorno lice ‘P’ DOO B, te službenici Uprave carina Ivan Kovačević i Veljko Đuričić i bivšeg zaposleni u Pavićevićevoj firmi Nikica Kovačević uhapšeni su krajem prošle godine zbog sumnje da su krjumčarili cigarete, a pritvor im je određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
traktorTetka iz parizaKomitadperoOnajkojizna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
traktor
Gost
traktor

pustite ribolovci ribu da ne napravi brigu ,da kaze ko im je robu ukrao i prodao…..da se ne dodje do vrha…drzite napr.coea iz nk zbog rekla kazala a dokaze da pustite da ne kazu ko im oteo cigare…..mornar bez filtera..

Tetka iz pariza
Gost
Tetka iz pariza

Ovo je bruka za crnogorsko tuzilastvo

Komita
Gost
Komita

Lijepa vijest za Mornar I sve barane

dpero
Gost
dpero

Normalno da su pusteni, uhapseni bez dokaza!??? Odssteu ce traziti normalno ali stres i ljagu sa sebe ne mogu !!!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Na predlog specijalnog tužioca Radonjića ukida se pritvor okrivljenima.Bilo bi zanimljivo vidjeti u koliko drugih predmeta je taj isti tužilac predložio da se ukine priitvor okrivljenima i u kojim tačno situacijama,pa bi se onda lakše shvatilo ovo.Evo 20 godina radim u struci i još nisam doživio da se pritvor oktivljenima ukida na predlog tužioca.

Darija
Gost
Darija

Polako mnogi će uskoro na slobodu. Dritanova ruka pravde nije bila efikasna.

Send this to a friend