Hronika

Miloš Peruničić u Španiji živio kao Slaviša, bio u zatvoru zbog šverca kokaina

Baranin Miloš Peruničić (41), blizak klanu Alana Kožara, koji je ubijen prekjuče u Španiji, živio je u toj zemlji sa bosanskim pasošem od 2013.godine, pod imenom Slaviša Z.

<<<UZNEMIRUJUĆE: U Španiji ubijen Baranin Miloš Peruničić, uhapšen napadač<<<

Peruničić, kako navode španski mediji, stigao je u tu zemlju 2013.godine, ali nije poznato kako i zašto.

Godinu dana kasnije, 11. septembra 2014. uhapšen je sa 31 kilogramom kokaina, zajedno sa još dva Španca.

Tada je Tužilaštvo za Peruničića tražilo 13 godina zatvora, ali je kazna smanjena na šest godina.

Peruničić, iliti Slaviša, je veći dio kazne služio u zatvoru u Botafuegosu u Algecirasu. Španski mediji pišu da je u zatvoru imao dobro vladanje, bez incidenata, zbog čega je imao određene privilegije.

Početkom 2019. godine pušten je iz zatvora. Vratio se u Marbelju i uselio u stan 100 metara od pješačkog prelaza na kojem su ga u utorak ubili usred dana.

Ubistvo se dogodilo kada je Peruničić trebao da završi životno poglavlje u Španiji. Naime, ispunjenje kazne podrazumijevalo je protjerivanje iz Španije. Tome se Peruničić protivio, jer nije htio da napusti zemlju. Međutim, kazna bila jasna a Milo Šeruničić nije imao osnov za ostanak u Španiji i dobijanje papira.

“Neki poznanici su mu nudili posao ali to nije bilo dovoljno”, kazao je advokat Peruničića.

On za španske medije ističe i da je Peruničiću ostalo još nekoliko mjeseci za isplatu dugova, ali policiji je jasno da je imao i druge dugove na čekanju, koje nije mogao da izbjegne.

Podsjećamo, Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, ubijen je u utorak dok je hodao trotoarom nedaleko od kuće u Marbelji, kada mu je prišao nepoznati muškarac sa crnom torbom u ruci, i u njega oružjem sa prigušivačem ispalio nekoliko hitaca.

S.Đ.

9

avatar
1000
2
7
0
 
8
gagiFanGoranMPakiViktor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuvbenffiobol
Gost
Djuvbenffiobol

Mnogo dobar i miran momak prije ovoga je bio vazda se ljubazno sa osmjehom javio prijatna mnogo osoba ovako.

Monteniger
Gost
Monteniger

Potpuno nebitne vijesti…ne intersuje nas ova olos, sve informacije o ovakvim ljudima ukinuti a ne im dajete prostora samo u nebo sto ih ne dizete.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

moze i tako ili da naslov glasi narkodiler i krimnalac ubijen ….za nauk generacjama da ne kradu daju pare na kamtu prodaju drogu ili se drogiraju

Viktor
Gost
Viktor

Vjecna da je… mozda prvo ovi tvoji da podju sa vlasti za nauk pa cemo lako za kriminalce koji zive na noz bez pokrica koje nudi vlast kao vlast

Paki
Gost
Paki

To ne nudi vlast ili bilo ko drugi, to je licni izbor!

GoranM
Gost
GoranM

Tacno,vlada te samo dovede do toga da ti to bude licni izbor

Fan
Gost
Fan

Licni izbor 222e

gagi
Gost
gagi

Gorane M dali si nekad cuo za rijeci dobar radnik,posten radnik i sl. ali cistog obraza,e sad da neko iz te vlade “udari”glavom o zidu,oli i ti udariti GoraneM,ili je tebe udario ovaj odozgo “sto sve vidi”.

gagi
Gost
gagi

Viktore,mislis da je “vlast”kriva sto je ovaj narkodiler stradao,a koliko je domova “u crno zavio”,a ti bi volio da dodju na “vlast”cetnicko-srbijanske olosi i SPC,jesi li se “uzelio politickih litija”e Viktore malo|” manjana”sto bi rekli u Espanji.

Send this to a friend