Hronika

Pisao Veljoviću: Tvrdi da mu je iz kuće ukradeno 11.800 eura

Veljović

Miloš Miraš Nikitović iz sela Virak kod Žabljaka obratio se pismom direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću zbog toga što je, kako navodi, žrtva krađe, a lopov nije priveden pravdi.

“Iz kuća mi je ukradeno 11.800 eura. Osim mene, mog brata i lopova iz Virka niko nije ulazio u sobu na trećem spratu naše kuće gdje se nalazio kofer sa novcem koji smo zaradili mukotrpnim radom. Taj isti lopov je, 34 dana nakon krađe, u poslije ponoćnim satima ponovo došao da krade u mojoj kući, donoseći stube iz mog kotara i pokušavajući da uđe kroz prozor na spratu, u prostoriju u kojoj se nalazio kofer i vrijedan alat. Kada mi je ukrao 11.800 eura, ukrao je i ključ od kuće koji se nalazio u kolibi u kojoj smo trenutno stanovali. Ključ je bacio tri-četiri metra od kolibe”, tvrdi on.

Prema njegovim riječima o svemu postoji zapisnik policije na Žabljaku.

“Lopov je posle krađe mog novca pošao za Podgoricu da bi kobajagi radio, ali je i tamo uhvaćen u krađi, čak su i novine o tome pisale”, navodi Nikitović.

Kako ističe, kad je lopov drugi put došao da pohara njegovu kući, sumnja se da je imao i saučesnika.

“Gospodine Veljoviću, pitam Vas koliko još treba lopov virčanski-durmitorski da krade pa da dođe pod udar zakona? Nakon što me je pokrao, kupuje jedna, pa druga kola, pa namještaj. Sva mjesna zajednica i opština znaju šta je prije toga imao i šta je vozio. Ja, moj brat i rođak prošli smo testiranje na poligrafu. Policija je i lopova pozvala na poligraf, ali nije prihvatio iako je u prvoj izjavi obećao da hoće. Tada je priznao da je sa mnom bio u sobi na trećem spratu kada sam ga častio šteku duvana. Ali on je imao druge zle namjere, snimio je teren i planirao krađu koju je sproveo u djelo”, istakao je Nikitović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

U kufer pare drzis e moj prijatelju ne slani, kako znade on za kufer

Selektor Veseli
Gost
Selektor Veseli

Rekoše da mu fale još 3 pomoćnika i 2 savjetnika! I prijaviće se u prvu fudbalsku ligu. Imaće 2 kompletna fudbalska tima!

mojsilović
Gost
mojsilović

Odgovoriće ti Veljović no prvo moraju pročitat’ ovo pismo tvoje 7 pomoćnika i 5 savjetnika pa tek onda Veljović pa se uskladit’ i tek onda donijeti pravednu odluku. Strpljen spašen!

Prc CG
Gost
Prc CG

Posao je Veljoviću da optuži lopova a Veljović čuva i pazi najvećeg lopova u skorijoj istoriji svijeta ane CG….

Pjer
Gost
Pjer

U kucu nesmijes ni 50 eura drzati

Rimski trg
Gost
Rimski trg

Našao si crkvu đe ćeš se moliti.

LSCG
Gost
LSCG

Licno znam, ovo su najteze zaradjenih 11800e, i prokleto ce biti onom ko ih je ponio

Djoki
Gost
Djoki

Proljece jos traje

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Veću korist bi imao da je deda mrazu pisao.

Zeljko
Gost
Zeljko

Rece Veljo i sela i gradovi ce im bit tijesni a ono nista.

Joko
Gost
Joko

E bogomi Veljovicu nije ti ga lako!!

Send this to a friend