Hronika

Podgoričani uhapšeni zbog paljenja automobila, pronađeni oružje i droga

Ilustracija

Podgorička i cetinjska policija rasvijetlile su podmetanje požara na Audiju A6 bezbjednosno interesantne osobe D.V, te zbog toga uhapsile Podgoričane M.R. (21) i M.D. (22) iz Podgorice.

<<<Podgoričaninu zapaljen automobil na Cetinju<<<

Kako je saopšteno iz Uprave policije, kod jednog osumnjičenog pronađeni su droga i oružje, a M.R. i M.D. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Sumnja se da su oni saučesnici u izvršenju tog djela”, navode u policiji.

Dodaju da se sumnja da su M.R. i M.D. 15. decembra prošle godine, u tri sata i 35 minuta nakon ponoći, na Cetinju podmetnuli požar na Audiju A6, čiji je vlasnik D.V.

“Policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi M.R, te pronašla oko 830 grama marihuane, pištolj sa rezervnim okvirom, 16 komada municije, pet električnih kapisli i sporogoreći štapin. M.R. se tereti i za krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Nadležni tužilac je nakon saslušanja za M.R. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu”, zaključuju u policiji.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
AnaČojdanka Lalić
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

Sa istom efikasnosti treba pronaći i one koji su podmetnuli požare na automobilima a vatra se zatim proširila na okolna vozila i najoštrije kazniti

Čojdanka Lalić
Gost
Čojdanka Lalić

U gulag pravo s njima! Pa nek gule kumpijer i luk!

Send this to a friend