Hronika

Podgoričani uhapšeni zbog sumnje da su podmetali požare

uhapseni-maloletnici-koji-su-deci-ispred-skole-otimali-telefone-i-jakne-1272204-velika.jpg

Podgorička policija je uhapsila M.V. (21) i M.K. (21) iz tog grada zbog sumnje da su podmetali požare.

“M.K. je osumnjičen da je počinio dva krivična djela i to uništenje i oštećenje tuđe stvari i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. M.V. se na teret stavljaju četiri krivična djela i to dva unišenje i oštećenje tuđe stvari i po jedno krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija i izazivanje opšte opasnoti”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je pretresom njihovih stanova pronašla oružje, municiju i eksplozivne materije u ilegalnom posjedu.

“Policija sumnjiči M.V. da je 29. maja zapaljivom tešnošću polio ulazna vrata V.L. i izazavao požar koji se raširio na unutrašnjost stana. On je na štetu člana porodice istog oštećenog lica kako se sumnja, 11. avgusta ove godine, podmetnuo požar na vozilo koje je od djestva požara u potpunosti uništeno”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, policija sumnjiči M.V. da je krajem juna na jednom parking prostoru u Podgorici podmetnuo i izazvao požar na vozilu u vlasništvu S.S. kojom prilikom je vozilo u potpunosti uništeno.

“Daljom kriminalističkom obradom policijski službenci su došli do sumnje da su V.M. i M.K, 3. jula 2019. godine, po prethodnom dogovoru, podmetnuli požar na tmv vlasništvo B.D”, ističu u Upravi policije.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
NesojiFlojd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nesoji
Gost
Nesoji

Rano su počeli, kukala im majka, ko što je već zakukala.

Flojd
Gost
Flojd

Po jedno 10 godina da odmore. Mnogo su rabotali..

Send this to a friend