Hronika

Podgoričanin optužen da je kolege držao na nišanu

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici od 21. oktobra ove godine protiv okrivljenog G.O. zbog izvršenja krivičnih djela razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, piše Dan.

U optužnici se navodi da je okrivljeni 24. avgusta, oko 23.30, u marketu “V. 15” na B.J. u B., prijetnjom da će neposredno napasti radnike tog objekta K.I. i M.M., oduzeo tuđe pokretne stvari u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u iznosu preko 3.000 eura.

To je učinio tako što je nakon završetka radnog vremena u navedenoj firmi gdje je zaposlen kao sezonski radnik, sa prethodno pripremljenim vatrenim oružjem pištoljem marke “crvena zastava”, model 88 kalibra 9mm PARA fab.br.73939, noseći bijeli kačket na glavi i crnu žensku čarapu, kojom mu je bilo prekriveno lice, došao do kancelarije pomenutog trgovinskog objekta u kojem su se nalazili oštećeni, koji su tom prilikom brojali novac od dnevnog pazara.

U pravcu glave i tijela obojice oštećenih u više navrata naizmjenično je usmjeravao usta cijevi pištolja, iako je bio svjestan da postupa neovlašćeno i protivpravno i sa stola oduzeo sav novac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aufff ovoga pod hitno u cobane

Nikolas
Gost
Nikolas

Dajte mu uslovno 5 dana

Basketaš 3x3
Gost
Basketaš 3x3

Tih 3000 eura je 100% 300 eura

Send this to a friend