Hronika

Podgoričanin uhapšen zbog razbojništva i krađa u Baru

Ilustracija (Foto: Profimedia)

Barska policija je uhapsila D.M. (34) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio dva razbojništva, razbojničku krađu i dvije krađe na štetu više turista i građana Bara. Osim toga, cetinjska policija je, na zahtjev barske policije, uhapsila F.R. (35)  zbog sumnje da je bio saučesnik u razbojništvu koje je, kako se sumnja, izvršio D.M.

“D.M. i F.R. su uz krivičnu prijavu privedeni tužilaštvu u Baru zbog osnovane sumnje da su počinili navedena djela.
Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da je ovo lice počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavješteni pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

D.M. je, sumnja se, razbojništvo u Podgorici počinio 9. juna na način što je fizički napao žensku osobu kojoj je tom prilikom otrgnuo torbu kada je otuđio novca i mobilni telefon.

“Ovo lice je podgorička policija potraživala u cilju lišenja slobode i nakon informacije da je lišen slobode u Baru protiv ovog lica lica je podnijeta krivičnu prijavu državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krvično djelo razbojništvo”, dodaje se u saopštenju.

Send this to a friend