Hronika

Pogledajte snimak hapšenja na Koniku; Policija: Uhapšen zbog napada na policajca

Snimak hapšenja na Koniku u Ulici Muharema Asovića. Policija tvrdi odbijanje naređenja i opiranje hapšenju. Sninak je poslao brat osobe koja je uhapšena, koji tvrdi da su upali na privatni posjed bez razloga. Pogledjajte.

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Na Facebook stranici Podgoričkog vremeplova objavljen je snimak hapšenja R.D. na Koniku, u Ulici Muharema Asovića. Nakon objavljivanja snimka na društvenim mrežama i u medijima, oglasili su se iz policije. Oni tvrde, da je uhapšeni ošamario policajca, oglušio se o naređenja, kao i da je prilikom hapšenja zadobio povrede.

 

“Policija tvrdi da je riječ o odbijanju naređenja i opiranju hapšenju. Snimak je poslao brat osobe koja je uhapšena, koji tvrdi da su upali na privatni posjed bez razloga”, navedeno je u opisu videa.

U komentarima ispod videa mnogi korisnici tvrde da je policija prekoračila ovlašćenja.

Iz Uprave policije u međuvremenu su saopštili da su policajci prišli vozilu radi kontrole i legitimisanja, kada im je prišao R.D. koji ih je vrijeđao.

Njega su policajci upozorili da se udalji, ali i nije poslušao, te je nakon toga ošamario policajca.

“Tokom hapšenja R.D. se opirao, pa je povrijeđen. On je odveden u službene prostorije gdje mu je pružena i medicinska pomoć. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se R.D. uhapsi zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a protiv njega je podnijeta i prekršajna prijava”, dodaju iz policije.

Shodno zakonskoj proceduri o upotrebi sredstava prinude obaviješteno je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

136

avatar
1000
91
45
0
 
120
PravednikGavriloRaulioŠmrkačirelno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravednik
Gost
Pravednik

Hapšenje znači lakše kilaže 😊
Momak je s posla doša ono što su naumili uradili su… nek idu gdje treba da hapse a ne momka koji pošteno radi

Raulio
Gost
Raulio

Na stranu sve (policija puna sirovina shevernjačkih i ova avetinja s Konika) ali ovi policajcu ne znaju kako se lisice stavljaju, prolaze li ikakvu obuku oni. Samo umiju šakom u glavu udarit a čudi me i to da ne promašuju. Sreća pa nema potrebe da pucaju, sreća te nije na tom nivou kriminal.

Slavko
Gost
Slavko

Kad se sjetim kako Ban samara policiju a ovi mu se izvinjavaju hahahaah. Nema sa DPSOM ni policije ni drzave.

relno
Gost
relno

ti se sjecas?

Giggi
Gost
Giggi

Kuš name bolan

kosta
Gost
kosta

A jes se ovaj naduvo,nije priveden bez razloga vidi mu se a i ovaj mu brat kaze sta je uradio,neko dobro djelo nije sigurno….

Žekson
Gost
Žekson

Samopovredjivanje prilikom hapsenja, na to se mora obratiti paznja tako se uci na akademiji jer se kasnije pocinilac krivicnog djela ili prekrsaja poziva na istu povredu koju je sam sebi napravio prilikom opiranja, u ovom slucaju o zemlji, ako bi se oslobodio i prenio krivicu na policiju

evica
Gost
evica

treba ovim gradjanima dat da se boze malo sa policijom da vide kako je lagan posao…ne poštujete nista malogradkani.nije lako uniformu nositi narocito u cg…dje država ne stiti policiju

Gojko
Gost
Gojko

Da je srece da policajci za ovakve da imaju elektro sokere i veca ovlascenja..

Pgpg
Gost
Pgpg

Dati policiji veća ovlašćenja.

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Ljudi, meni je najsmjesnije zadnja scena.. kad uhapsenog stavljaju na zadnje sjediste a oni u prva sijedaju.. ispade ovaj kao direktor neki.

Miško CG
Gost
Miško CG

Mora da je neki fin čovjek. Na snimku se vidi da nije kriv.

Cikotaaa
Gost
Cikotaaa

Vjerovatno nepostovanje. Inace nasa policija nije toliko losa cini mi se posebno ovi momci sto sa bagrom imaju posla po cijeli dan. Volio bih onoga Bana da hapse ovako a ne sve ove nesrecnike jadne. Tad bi imali moje puno postovanje. Da micu i hapse ove dilere, nego su im njihovi sefovi ukljuceni u cuda.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Sramota je ovo covjek dosao sa posla on je komunalc bruka da ga ovako prebiju na kucni prag bruka i sta lupa ovaj narod covjek radi u komunalno

evica
Gost
evica

ko ga je prebio??? nemoze od roma ostanu sajta u grad…stanovi hranu za dž…sve imaju i sad su na žuto prešli…kome…udri policijo b9g vi da…da se bije manje bi kriminalaca bilo i narkomana.

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Ovi kao da glume policajce, ne znaju staviti lisice. Šta uče u toj školi? Vjerovatno matematiku i fiziku. A ovaj je pijan kao letva, ne umije putem ići ni sa ni bez lisica.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Pjanome momku od 50kg, dva policaj nemogu stavit lisice 10 min, spremni nema sto jedva do daha da dodju. Da im je sto dobacio to sigurno a da je on udario policajca onakvi e to lazi 100%, a ako i jest toga policajca treba otpustit posto nije sposoban da u vrtic odrzava mir medju djecom. Ovo je sramota za drzavu… Više »

Pravednik
Gost
Pravednik

Mogu oni da mu stave lisice, nego ne zele da ga povrijede… Primijenili su mnogo manje sile nego sto je bilo potrebno. Na zapadu bi dobio elektroshok plus batine.

Send this to a friend