Hronika

Policija danas kaznila 58 vozača, trojica uhapšena

U cilju smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama, saobraćajni policajci su kroz pojačano prisustvo na putnim pravcima, zbog uočenih prekršaja, samo tokom današnjeg dana do 20 časova, sankcionisali 58 vozača, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako ističu, radi se o počiniocima najtežih saobraćajnih prekršaja, kao što su prekoračenje dozvoljene brzine, preticanje kolone vozila, preticanje na punoj liniji, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i sličnim teškim saobračajni prekršaji.

Tako je, između ostalih, na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, uhapšen vozač R.P. koji je vozio  „VW Golf“ pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,41 g/kg.

“Takođe, dva vozača su uhapšena na putnom pravcu Virpazar – Bar jer su vozili pijani, a pritom prekoračili propisanu dozvoljenu brzinu. Uhapšeni su  T.H. koji je vozio „Mercedes“ i O.G. koji je upravljao vozilom marke „Audi A3“. Oni su i u predviđenom postupku privedena nadležnom sudiji za prekršaje”, navode iz policije.

Još jednom, apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i bezbjedno upravljaju vozilima, kako sebe, svoje saputnike i ostale učesnike u saobraćaju ne bi izlagali nepotrebnom rizuku od saobraćajne nezgode, ali i sankcijama,
zbog počinjenih prekršaja.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
NikolaMed.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Med.
Gost
Med.

Kad pogine 10 osoba za par dana vi pocnete da radite

Nikola
Gost
Nikola

I onda prestanu poslije nekoliko dana. Rad saobracajne policije je ocajan. Oni ako danas imaju, kako to zovu akciju, vezivanja pojaseva ti taj dan mozes da vozis dvjesta na sat, da prolazis kroz crveno njima je bitno samo da ispune normu i napisu dovoljno kazni za ne vezivanje pojasa.

Send this to a friend