Hronika

Policija: Niko nije pretučen, izborni dan bez većih incidenata

Foto: CdM

Izborni dan u Nikšiću protiče bez ozbiljnijih incidenta. Do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, a netačna je informacija je neko pretučen na biračkom mjestu 118, saopšteno je iz Uprave policije.

“Tokom glasanja na biračkom mjestu br.118 došlo je do nesporazuma između članova biračkog odbor a vezano za glasačku kutiju koja je bila namjenjena za glasanje putem pisma. Događaja je prijavljen policiji i pripadnici Uprave policije su odmah izašli na lice mjesta”, navode u policiji.

<<<DPS Nikšić: Počeli upadi DF-a, dajemo rok policiji do 15h da uspostavi kontrolu ili preuzimamo stvar u svoje ruke>>>

Konstatovano je, dodaju, da glasačka kutija nije ukradena i da nije oštečena, nalazila se u vozilu kojim su članovi biračkog odbora trebali da se upute na lokacije gdje su građani trebali da ostvare pravo glasa putem pisma.

“Takođe, netačna je informacija da je bilo ko pretučen na ovom biračkom mjestu. O događaju je obavješten državni tužilac i rad na ovom predmetu je u toku te će se sve okolnosti utvrđivati u daljem postupku”, zaključuju u policiji.

Send this to a friend