Hronika Uhapšene dvije osobe

Policija oduzela više komada oružja, municiju, ručnu bombu, drogu…

FOTO: Ilustracija

Službenici Uprave policije su na teritoriji Nikšića, Berana i Kolašina pronašli i oduzeli više komada oružja, municiju, ručnu bombu, drogu i druge predmete. Uhapšene su dvije osobe, dok je protiv jedne podnijeta krivična prijava.

Naime, službenici policije u Nikšić su kontrolisali vozilo kojim je upravljao R.N. (40) iz Nikšića i tom prilikom pronašli i oduzeli četiri pakovanja marihuane težine oko 30 grama, kao i dva džointa.

“Istog dana, policijski službenici su, po prethodno pribavljenom nalogu nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana koji koristi ova oosba, a kojom prilikom su pronašli i oduzeli: automatsku pušku M70 sa okvirom, 87 komada municije različite vrste i kalibra, tromblonski dodatak za pušku, ručnu bombu, 30 grama marihune, džoint  i vagu za precizno mjerenje”, soapšteno je iz Uprave policije.

R.N. je uhapšen zbog neovlašćene proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nadalje, policijski službenici u Beranama su, po prethodno privbavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, pretresli kuće koju koristi bezbjednsno interesantno lice M.R. (38) iz Berana.

“Policijski službenici su pretresom pronašli i oduzeli automatsku pušku i okvir u kojem se nalazilo 30 komada municije kalibra 7,62mm”, navode u Upravi policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se M.R. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Nakon privoda nadležni tužilac je za M.R. donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu”, saopštili su iz policije.

Kolašinska policija je, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, pretresla prostorije koje koristi R.V. (67) iz Kolašina.

“Pretresom su pronađene i oduzete dvije puške, od kojih je jedna lovačka a druga marke M48, i osam patrona municije. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. Protiv R.V. podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljneo držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u saopštenju.

6

avatar
1000
5
1
0
 
5
BIGPrinc od KonikaSagiGusarRiki0
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Pošli da oslobode neki grad.

Sagi
Gost
Sagi

Najvise bi volio da policija bude rigorozna u saobracaju jer su ovi trkaci vise prevrsili svaku mejri.treba I’m trajno oduzeti vozacke dozvole jer ugrozavaju savjesne vozace

BIG
Gost
BIG

Kazna kao i oduzimanje vozacje su u nadleznosti suda za prekrsaje…cini mi se…

BIG
Gost
BIG

Odlicno..

Gusar
Gost
Gusar

Pritisla ih je policija nemaju dje vise i vrijeme je bilo

Riki0
Gost
Riki0

Dzaba se policija muci kad ce kriminalac ispod stola da casti sudiju i eto ga na slobodi.

Send this to a friend