Hronika Uhapšen Denis Mujagić zbog aktiviranja eksplozivne naprave na Klub 51 na Starom aerodromu

Policija provjerava veze stvarnog vlasnika Kluba 51 i osumnjičenog

Stari aerodrom

Denis Mujagić (28) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak aktivirao eksplozivnu napravu na klub 51 na Starom aerodromu a, prema saznanjima Pobjede, policija provjerava njegove veze sa stvarnim vlasnikom tog lokala.

<<<Uhapšen osumnjičeni za aktiviranje bombe u Podgorici<<<

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, Mujagić je identifikovan i uhapšen istog dana.

“U jutarnjim časovima 10. oktobra 2019. godine u naselju Stari aerodrom na jedan ugostiteljski objekat, tada nepoznata maskirana osoba je postavila i aktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći usljed čijeg dejstva je na tom objektu pričinjena veća materijalna šteta”, saopšteno je iz Uprave policije.

Mujagiću se na teret stavlja krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je priveden sudiji za istragu koji mu je odredio pritvor, nakon čega je sproveden u UIKS.

Prema saznanjima Pobjede, formalni vlasnik Kluba 51 je A. K, ali vlasnik tog objekta, čiji identitet je poznat redakciji, je osoba koja obavlja poslove obezbjeđenja.

Nezvanično je saopšteno Pobjedi da je osumnjičeni poznat policiji. Istražitelji imaju operativna saznanja da se stvarni vlasnik “Kluba 51 bavi nelegalnim poslovima. Ispituju saznanja o njegovom učešću trgovinom drogom i zelenaštvom. Policija je uzela izjave od više osoba povodom tog događaja i ispituje motiv napada.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Šćepan majušniSo & TekilaHeinz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Banjani su jedino bezbedno mesto u crnoj gori

So & Tekila
Gost
So & Tekila

Vlasnik lokala je u stvari radnik, a tip koji ga obezbjeđuje je u stvari vlasnik?

Heinz
Gost
Heinz

Djuzepe kad bije ne pita..

Send this to a friend