Hronika

Policija: Šijan bezbjednosno interesantna osoba, nismo ga maltretirali

Uprava policije reagovala je na članak objavljen na portalu Radio Jadran “Po DPS receptu: Reprezentativca Šijana brutalno maltretirala policija u Herceg Novom”, koji su prenijeli i drugi mediji, ističući da je policija preduzimala zakonom predviđene službene radnje prema Danu Šijanu, koji se u evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

Kako ističu, policija nije maltretirala Šijana, čemu u prilog idu i činjenice da on nije izrazio primjedbe na postupanje policije.

“Danas je na ulazu u Crnu Goru u 12 časova i 27 minuta na graničnom prelazu Sitnica kontolisan Dane Šijan, državljanin Srbije, a koji se u operativnim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba. Obavljen je pregled lica i vozila. Šijan nije imao primjedbi na postupanje pripadnika granične policije”, navode u Upravi policije.

Dodaju da su potom, danas oko 13 časova, na kružnom toku u Meljinama policajci obavili pregled Šijana i vozila i provjeru osobe kroz aplikaciju „Potraga“.

“Prilikom kontrole ove osobe nije pronađeno ništa interesantno za službu i utvrđeno je da se Dane Šijan ne potražuje te je on pušten bez zadržavanja. Napominjemo da Dane Šijan nije izrazio primjedbe ni na ovo postupanje policije. Šijan je danas napustio Crnu Goru u 16 časova i 40 minuta”, kazali su iz Uprave policije.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Virus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Virus
Gost
Virus

Pretres na graničnom prelazu a pola sata kasnije još jedan pretres, i vele da nije maltretiranje

Send this to a friend