Hronika

Policija upozorava: Prevarantkinje u Podgorici traže novac za liječenje djece

Podgorica

Policijski službenici Reginalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica sprovode akrivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na prijavu podnijetu od strane jedne humanitarne organizacije.

Naime, kako je saopšteno, prijavljeno je da se, za sada nepoznata ženska lica, reprezentuju kao predstavnici pomenute organizacije tokom obilazaka privatnih firmi, kao i prilikom susreta sa građanima, od kojih traže novac za liječenje bolesne djece.

“Upozoravamo građane da je riječ o prevari, te da obrate pažnju i ne nasijedaju na ovakve zahtjeve od strane ovih lica, već da bilo koji slučaj ove vrste prijave Upravi policije, a koja intenzivno radi na rasvjetljavanju ovoga slučaja”, navodi policija.

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
MarkoBojanNeko iz maseZnamo ihTakin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Pa sto ih Policija ne uhapsi?

Bojan
Gost
Bojan

I muške, ne samo ženske osobe. Prije 2 dana prišao je momak u kafiću i rekao da je u ime te organizacije, znajući njihov princip rada samo ga iskulirah. A valjalo je da ga makar ošklapih jednom za nauku

Takin
Gost
Takin

Narkomani…

Drachki
Gost
Drachki

Dobro jutro Kolumbo. Ta fora traje vise od 20-25 godina. Radio sam u Herceg-Novom i Igalu od 1999 do 2012 i tada su skupljali pare za navodno, bolesnu djecu. I tada je bilo jasno da je rijec o prevari. Neka su se sjetili sad da nas upozore…. idioti. Samo bi ih pitao, sta rade vlasti po tom pitanju? Pusti ti… Više »

A šo zna ja
Gost
A šo zna ja

E nevaljale im pare te .

Znamo ih
Gost
Znamo ih

Ni njima ni onima koji ih šalju da to čine.

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Ne valja da se kune i ja bih isto ovo pozelio, nego zatvor debeli pa neka ispastaju

Send this to a friend