Hronika

Premijer: Glavni grad izgubio 6,7 miliona eura, a Crna Gora šalje poruku da niko nije odgovoran

Dritan Abazović (Foto: Vlada Crne Gore)

Komentarišući oslobađajuću presudu bivšem gradonačelniku Podgorice Miomiru Mugoši povodom slučaja “Carine”, premijer Dritan Abazović je kazao da je Glavni grad u ovom slučaju izgubio 6,7 miliona eura.

<<<Mugoša oslobođen optužbi u slučaju Carine<<<

“Crna Gora šalje poruku da niko nije odgovoran za to. Ako hoćemo da mijenjamo sistem, onda ova situacija u kojoj niko nije odgovoran – neće nas odvesti nigdje”, istakao je Abazović.

16

avatar
1000
16
0
0
 
16
BarbamarkoMiliSvaštaCrni panter
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Barba
Gost
Barba

Ne volim ga ali ovo je u pravu što je rekao.

marko
Gost
marko

Sta predlazes premijeru veliki , da ulica sudi , popovi i crkva mozda.

Mili
Gost
Mili

Ne zaboravi mali, da si bio dio prosle Jade, koja nas je ojadila za dugi vijek. Organizovano i tajno si učestvovao u zaduživanju države Crne Gore za 850 miliona €. TI, upravo TI 21 milijunašu!

Svašta
Gost
Svašta

Pretjeruje. Ako nam ne valja sud, onda neka sudi Premijer.

Crni panter
Gost
Crni panter

Gdine Abazovicu mogu da ti se ne svidjaju odluke suda ali to vam ne daje za pravo da optuzujete jer ovakva konstatacija jeste to.
Osim toga napadate i optuzujete sudije da neznaju svoj posao i da rade protivzakonito.

Hurem
Gost
Hurem

Mali umislio da je kadija i sudija.

Hurem
Gost
Hurem

Malu umislio da he jadiha i sudija.Podrska Mugiju.

Hurem
Gost
Hurem

Bravo za Mugija,sa njim na celu Podgorice se krenulo u pretvaranje grada u ivo sto je sada.Prije njega KASABA,svaki grad je bio ljepsi pa cak i savnik.

Miki
Gost
Miki

Komičaru , ti bi i da sudiš i da hapsiš i da dovodiš turiste. Da li u tvojoj glavi ima malo mjesta za normalan razum kada hoćeš sve sudske odluke da tumačiš??? Postoji viši sud ,vrhovni , itd. Ali ti bi izgleda da budeš sve kao i popovi

delboj
Gost
delboj

To ti je jedna Mickeyeva provizija na zaduzenje pa ne vidimo odgovornost. Isto ne vidimo odgovornost Carevica, policajca. Knezevica… Ajde redom sve, bez politickih kalkulacija i zanemarivanja Vucicevci vojnika.

Rozaj
Gost
Rozaj

Pa sta ces ti da sudis ljudima bez dokaza

Mirka
Gost
Mirka

Sramota!!! Ovo je klasicni primjer uticaja na pravosudni sistem! Abazovicu, odbij!

Laban
Gost
Laban

Ne daju se takve izjave..Neka svako radi svoj posao.Neka sada tužilaštvo povuče porez,a ne da se premijer bavi time,nije to vaš posao.

Kako goj
Gost
Kako goj

OPet ovaj komentariše nepravosnažne presude. Da je pravnik- ni po jada. Nevjerovatan tip. Ako ovo nije pritisak na nezavisnost pravosuđa, stvarno ne znam šta jeste.

,,,
Gost
,,,

A što misliš treba li ko odgovarati o “tajnom, ali organizovanom” zaduženju od 750 mil.€ i može li se izračunati kolika je šteta napravljena državi, kakvu tu poruku šaljemo?

dpero
Gost
dpero

Alo,sveznajuciza sve treba imati dokaze pa onda hapsiti!

Send this to a friend