Hronika

Provjerava se da li je policajac prijetio pištoljem dok je tukao djevojku

Ilustracija

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu Maja Šćepanović izdala je nalog da se obavi vještačenje kako bi se utvrdilo da li je policijski službenik iz Tivta I.B. prilikom prebijanja Kolašinke A.S. (29) prijetio službenim pištoljem.

<<<Policajac napao djevojku u noćnom klubu u Kolašinu<<<

Ona je spise predmeta uputila vještaku balističaru Božidaru Bakiću. U naredbi tužilaštva navedeno je da je potrebno da se vještak izjasni da li se na osnovu fotografija incidenta, kao i video-zapisa iz diskoteke u kojoj je Kolašinka pretučena, ali i policijskih dokumenata, može zaključiti da li je osumnjičeni prilikom izvršenja krivičnog dje la koristio pištolj koji vizue lno odgovara službenom pištolju koji je osumnjičeni zadužio kao službenik Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Osumnjičeni policajac tereti se da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. Incident se dogodio u kolašinskoj diskoteci “Selekt” početkom juna. Napadnuta djevojka tada je ispričala da ju je policajac te večeri zapravo dva puta tukao, najprije u toaletu, a potom i ispred, zbog čega ima hematome no cijelom tijelu i povredu vrata. Kazala je da je pošto je ušla u toalet prvo počeo da je vrijeđa, a zatim i da je gura i udara bez ikakvog povoda. Tukao ju je pesnicama dok joj dvojica mladića nijesu pritekli u pomoć. Kada je izašla napolje, on joj je ponovo prišao, nastavio sauvredama, a zatim i sa batinanjem.

Prebijanje prvo kvalifikovali kao prekršaj

Odmah po prijavljivanju slučaja nadležnim organima, Osnovno državno tužilaštvo u Kolašinu ocijenilo je da u postupanju osumnjičenog policajca nema elemenata krivičnog djela, već da se radi o prekršaju. Uprava policije odmah je uputila saopštenje u kojem su ponovili ove navode, tvrdeći da je Kolašinka zadobila lakše tjelesne povrede.

Ipak vrhovni državni tužilac Ivica Stanković, prihvatio je predlog za preispitivanje odluke kolašinskog tužioca koji mu jeuputila NVO Centar za ženska prava. Nakon toga, tužilac je ocijenio da u postupanju policijskog službenika ima elemenata koji ukazuju na sumnju da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

25

avatar
1000
15
10
0
 
23
IlijaIlijapfujjjmojsilovićSvinjaca
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

E što bih volio da mi je ova dotična sestra rođena ako ne a ono barem sestra od strica ili od tetke. Nadam se ipak da i ona kukavica ima Brata. Kad Država i pravda ne postoje u Crnu Goru. Kolašinka veli novinar? Ćerka i Sestra Prijatelju, Žena!

Ennd
Gost
Ennd

Ove komentare pisu samo oni koji iz nekih svojih pobuda mrze policiju,ova dama je poznata svim kllasincima…ona svako malo imz frku sa nekim u kolasinskim lokalkma,a sto je najgore vise je puta njoj bio zabrnjen ulaz u diskoteci i td.nego bjlo kom momku..Tako da nije bas kako novinari pisu .

Ilija
Gost
Ilija

Slusaj,ja sam Kolasinac a volio bih da je mangup napravio ovo mojoj sestri.Mislim da mu svi policajci Kolasina koji su poznati kao neustrasivi,sprdam se naravno ne bi mogli pomoci i da sud ne bi docekao.Pozdrav.Ljubac😉

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Pedest nijansi sive na kolasinski nacin

Marina
Gost
Marina

Imate pravo da snimate policiju dok god ih ne ometate u vrsenju sluzbene duznosti ako vam ne dozvole pozovite 122 neka oni snimaju isti a ako ste uspjeli da ih snimite da rade nesto sto im nije dozvoljeno nikako im ne dajte tel da vam gledaju ili bilo sto bez sudskog naloga

Panda
Gost
Panda

Posveti se malo pravopisu,za početak.. Preduga ova rečenica,nestade mi vazduha dok je pročitah..

Realan
Gost
Realan

Sud stiti policiju ,po zakonu u SFRJ policajac koji napravi krivicno djelo presuda mu je uvjek bila teza iz razloga sto je on prestavnik vlasti i zakona, a sad policija uopste ne odgovara za sitna djela vec mu se progleda kroz prste radi policiske znacke.

mojsilović
Gost
mojsilović

Davno prošlo vrijeme tada jei Narod poštovao Miliciju, velika većina barem. Danas svi ćute jer nemaju hrabrosti ni za šta. Pi fuj države i ljudi.

Sefket
Gost
Sefket

Sljegasti bizon obukao juniformu.Muuuuuu.

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Ako nije prijetio pištoljem, da mu se to obavezno uzme kao olakšavajuća okolnost.

Svinjaca
Gost
Svinjaca

mozda je izvadio bio nesto drugo pa vitlao sa njim pa je ona streknula.. samo kazem…

Ilija
Gost
Ilija

Mozda je mahao tim tvojoj sestri pa si zapamtio?

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Zašto nije u pritvoru kao ona srpkinja što je “napala” sudiju ???
Nema elemenata nasilja, serem vam se na zakon.

Dkdk
Gost
Dkdk

MA KAKVI NIJESU NAŠI POLICAJCI TAKVI…. PRSTOM JOJ JE PRIJETIO 100%…

Prase
Gost
Prase

Pa već znamo da među našom policijom ima najviše mentalno oboljelih (šizofrenika, psihopata, sociopata itd)

Sefket
Gost
Sefket

Mislis sjevernjaka.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Ne mogu prosto zamislite takvu situaciju!
Dali je bio pod dejstvom droge,alkohola ili nekih drugih psihoaktivnih supstanci?
Pa,toga lika treba zatvoriti minimum pet godina!
Dobro proveriti istinitost iskaza djevojke!

UFO
Gost
UFO

Djevojka je vjerovatno ni kriva ni dužna, odnosno nevina.

pfujjj
Gost
pfujjj

A sto to moze da opravda ovakvo nasilje nad zenskom osobom? Mnogo ste vi postali osjetljivi, majkini sinovi nesposobni za zivot i stvarnost.

Panda
Gost
Panda

Ima i te kako..Toga maloumnika i sirovinu rebnuti kako je zaslužio pa neka izigrava mangupa kući.. Daleko je on od mangupa,daleko…

Aldijana
Gost
Aldijana

A vjerovatno jeste, policajci su ništa bez svog oružja…

Panda
Gost
Panda

Nije baš tako, ali, jedan ovakav uništi sve ono što drugih stotinu radi pošteno i profesionalno. I stvori pogrešnu sliku o svima..

Konstruktor
Gost
Konstruktor

Pa zasto posteni ne ukazu na njih vec ih pokrivaju ni da su im iz kuce. Sve je to isto… (nisam krao nego sam samo drzao strazu)

Rado
Gost
Rado

Komentarisaću kad Sud završi.

Fin iz Finske
Gost
Fin iz Finske

Bravo bela Rado.

Send this to a friend