Hronika

Radončić: Snimak demantovao svjedoke da Perović nije ulazio u butik

Šeki Radončić

Na video snimku sa nadzorne kamere koji je juče prikazan u podgoričkom Sudu za prekršaje vidi se daje Milo Perović, brat jednog od suvlasnika Vijesti, inicirao verbalni kontakt sa novinarom i publicistom Šekijem Radončićem 15. novembra prošle godine u tržnom centru Delta Siti.

Prema navodima prijave, Perović je Radončiću prijetio i vrijeđao ga na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Proces vodi sutkinja Nevenka Kovačević.

<<<Milo Perović: Isprovocirali su me Radončićevi tekstovi<<<

Pregledom snimka juče se moglo vidjeti da optuženi Perović u društvu jedne djevojčice ulazi na prvi sprat tržnog centra a nakon 30 sekundi se zaustavlja ispred jednog butika u kome je primijetio Radončića koji je u tom trenutku trgovao sa suprugom.

Perović na dva metra od ulaza, punih 30 sekundi pogledom centrira nekog u radnji. U tih 30 sekundi, prema riječima Radončića, Perović mu upućuje niz uvrjedljivih riječi (,ološu, novinarski smradu).

Na snimku se potom vidi kako Radončić izlazi iz butika i prilazi Peroviću. Kamera je zablježila i da je novinar, koji se zaustavio na pristojnoj udaljenosti, uputio nekoliko rečenica, mašući glavom.

Radončić je tokom pregleda snimka pojasnio da Peroviću u tom trenutku govori ,da neće ulaziti u raspravu sa njim dok mu se ne predstavi.

Kako je Perović odbio da se predstavi, Radončić se vraća u butik, a za njim i Perović, koji ostavlja djevojčicu ispred ulaza u radnju.

Ubrzo Perović izlazi iz butika i sa djevojčicom se udaljava dvadesetak metara, a potom vraća nazad. Nekoliko trenutaka opet stoji ispred butika, a onda konačno odlazi.

Kamera je zabilježila i da je Radončić potom izašao iz radnje i usporenijim koracima išao za Perovićem.

“Želio sam da osmotrim osobu koja mi je prijetila i pokušam da je prepoznam”, pojasnio je Radončić.

Radončić se potom vratio u butik, gdje je kako tvrdi, platio račun, a potom sa suprugom otišao.

Sadržaj snimka juče je demantovao iskaze radnika obezbjeđenja i dvije prodavačice butika koji su tvdili da Perović nije ulazio u butik, te da nijesu čuli uvrede koje je uputio Radončiću.

Svjedokinja Julija Jovanović nije sporila da je ispred butika vidjela Perovića kojeg je opisala kao visočijeg muškarca sjede kose ali je tvrdila da nije čula riječi koje je uputio Radončiću.

“Neka osoba se obratila Radončiću, ali nijesam čula kojim riječima jer sam u tom trenutku kucala račun. Samo sam čula Radončića kada je kazao: ,Ko ste vi?”Radončić je potom izašao iz butika, a šta je dalje bilo ne sjećam se”, kazala je Jovanović.

Bila je izričita u tvrdnji da Perović tog dana nije prelazio prag radnje u kojoj je zaposlena.

Njena koleginica, Jovana Barac tvrdila je da je bila na sredini radnje kada je primijetila da Radončić ima verbalni sukob sa nekom osobom koja se nalazila van butika.

Ona je navela da ne zna kako je izgledala osoba sa kojom je Radončić komunicirao jer sa pozicije na kojoj se nalazila nije mogla da je vidi.

Međutim, ova svjedokinja je odgovarajući na pitanje Radončića navela da se prilikom verbalnog sukoba sa tada njoj nepoznatom osobom ponašao dosta smireno.

Radončić je ukazao na nelogičnost u izjavi ove svjedokinje koja je ustvrdila da je on bio smireniji u odnosu na Perovića ako je prethodno kazala da nije vidjela njegovog sagovornika s obzirom da se nalazila po sredini butika.

Sadržaj razgovora koji su na prostoru ispred butika vodili Radončić i Perović nije čuo ni radnik obezbjeđenja TC Delta siti Marko Bošković.

Iako se nalazio na nekih pet metara od njih, tvrdi da zbog gužve i muzike nije čuo riječi koje su razmjenili. Bošković je kao i Jovanović ustvrdio da Perović nije ulazio u butik iako su snimci kamera pokazale suprotno. Radončić je prigovorio iskazima svih svjedoka navodeći da su instruisani.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravnik
Gost
Pravnik

Samo lagano. Naplatićeš ti njima G. Radončiću svaki cent za nasilničko ponašanje! Pazite samo sramno svjedočenje radnica butika “Ništa ni vidjele ni čule.” Što čini medijska mafija, potplaćuju svakog na koga stignu.

Vasilije
Gost
Vasilije

Nemam drugog načina nego da ovim putem izrazim svoje divljenje gospodinu Perovicu. Za Sekija nijebvrijedno trošiti rijeci!!!

Darkov obrok
Gost
Darkov obrok

“Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, ja neću spavati tri mjeseca jer su nam oni pomogli za nezavisnost Kosova. Da Amerika potpuno griješi, iako ja smatram da griješi i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smijemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa”, rekao je Miljaim Zeka, prenosi “Gazeta Express”.

Mrs u tursku
Gost
Mrs u tursku

Sto ce ovaj

Šeki blam i po
Gost
Šeki blam i po

Blamira se i dalje!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ne vjerujem da je radnica u butiku dužna da motri non stop na vrata da bi vidjela i onog ko samo uđe i izađe iz radnje, naročito ako je butik pun i ima posla preko glave. Malo mi je nevjerovatno da su radnice namjerno dale pogrešan iskaz. Dajte nekog psihologa da pogleda snimak ako je taj čovjek prijetio ovom drugom… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Druga familija nije gubila vrijeme, očito. Daš svjedocima nešto para, oni postaju nagluvi, senilni, ćoravi… Jadno!👎

Hola
Gost
Hola

Sta ovaj hoce?

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

pozvati citaca sa usana i vjestake pa to iscerat do kraja.. a dobro je on provocirao i dobacivao i vrijedjao covjeka a pritom vodi makanju za’ruku.. i zato bih mu dao 4 mjeseca spuza mimo ovog sto je psovao i sl..

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Iš kralju!

Korisnik
Gost
Korisnik

Vise vjerujem jednoj rijeci sekijevoj no cijelom pismu mila perovica kojeg znam preko zajednickog prijatelja tacno je da se podiga u staru varos kuca mu je tamo u tu kucu sad zivi drug njegov musliman tacno je da se milo podiga medju podgorickim muslimanima i da ima odredjen respekt prema njima jer zna pravu situaciju zna istoriju zna sve ali… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Haha znači znaš da nije takav kakvim ga ovaj opisuje, znaš da ima čitav život drugove Muslimane kojima bi dao i kuću, ali ako treba napadašće ih, baš ti priča “ima” logike. E drug, tako svakog stanovnika svijeta možeš da gledaš, i oni tebe. I kada “ti” neko pomogne, nemoj mu se zafaliti što je ljucak i tav prena “tebi”… Više »

Korisnik
Gost
Korisnik

Cinimi se da ne razumijes poentu moje price on je covjek koji je spreman svakome da “glumi prijatelja” a kad dodje stani pani kao sto je sa djukanovicima napravio kao sto je sa svojom prvom zenom napravii ostavio je kad joj je bilo najteze tako i sa sekijem toliko o mojoj prici a ti druze ne znas ni jedan posto… Više »

Tomos
Gost
Tomos

A zašto misliš da je Radončić drugačiji, ili bilo ko da javne scene, to “stani-pani”
Ali ne znsči da su nacionalisti, Perović nije nego da ja znam vazda bio kontra
nacionslistima. I nije valjda njihovo stezanje u Delti bila situacija “stani-pani”… Lako vam se hvataju i primaju te nacionslističje ptiče.
Stavi situaciju da je bilo obrnuto…

Ljuta
Gost
Ljuta

Ne radi se o muslimanima fala Alahu nego o smrću koji je slučajno vjernik mada takvi vjernici nas zavadise 90tih

komso
Gost
komso

kako je ovo providno ove prodavacice nije cula rijeci Perovica a obratno cula rijeci Radoncica kada je pitao koste vi ko da je butik sportska dvorana pase lose cuje razgovor
-STVARNO ISKRENI SVJEDOCI-

Božidar
Gost
Božidar

Da su slučajno radnice rekle nešto u korist Šekija, u Vijesti bi osvanule na naslovnoj strani kako su pokrale kupca.
Hiljadama puta viđeni scenario!

Mina
Gost
Mina

Dje su prijatelji Zeljko i Beba.Oni ti ne smetaju,zaboravio si sto je Pink radio u podupiranju politici Slobodana Milosevicq,onda kad su Vijesti i Perovici bili jedni od rijetkih koji su zdusno bili protiv njegove politike.

Ccccvv
Gost
Ccccvv

Ja ne razumijem sta ovaj covjek hoce. Hoce da zakaze fajt preko novina?

Ljuta
Gost
Ljuta

Nema on ..petlje

Tomos
Gost
Tomos

Perović je takav kakav je, ali nije nacionalisti. I ne vjerujem da ga je vrijeđao nacionalno…

Marko
Gost
Marko

Slika je ruzna. Promijenite je ili je ne stavljajte vise.

Nikola
Gost
Nikola

I njega maknite sa ulizivackim tekstovima

Send this to a friend